Semmi gond Izabell. Zsák a foltját. :-)
Semmi gond Izabell. Zsák a foltját. :-)
Véleményeimet továbbra is fenntartom. Hitelesen, a velem történtek alapján készítem a beszámolóimat.
Mégegyszer és utoljára leírom (a gyengébbek kedvéért), hogy a hozzászólásaimmal nem kell egyetérteni.
Az adott lányt ki lehet próbálni, s akkor kiderül, hogy az általam leírtak megfelelnek-e a valóságnak.
Persze mindenkinek más az igényszintje, én rengeteg csinos és kedves szolgáltatónál voltam már korábban.
Csak azt szerettem volna elérni, hogy azok, akik az általam lehúzott lányoknál szerettek volna kis időt eltölteni, ne csalódjanak...
Asszem ennyi. Csini Zita, szerintem Te sem vagy csúnya, ezt nem is mondtam, csak egyszerűen a képeid egy részén megtalálható lánnyal nem vagy azonos.
Ennyi.
Szia Roli75.Tudod én sem felelhetek meg mindenkinek,sőt szép arcú sem lehet az összes lány!
Nos a lényeg az, attól függetlenűl,hogy neked nem jöttem be hál istennek van vendég köröm,és nem fogok éhen dögleni:)
Minden jót neked!
roli, Te pont nem arra használod a fórumot amire való.Kitalálsz mindenfélét mindenkiről,néha azért valakit dicséretben is részesitesz gondolod igy talán hihető.Te meg az őszinteség???Neked kéne elgondolkodnod és magadra nézned,milyen ember is vagy valójában?Hát őszintének biztos nem mondható!
A 20 évesre gondoltam. Különleges a csaj!
Sinclair · Tag · barby 18 valaki valami infot?
Sinclair · Tag ·
csoro kinga baba nem eleg hogy buta vagy de meg draga is:)apam semmi extra szolgaltatas,megis 5csillagos hilton hotel araid vannak:D sok sikert tovabbra is
Én például nem tudom.
Tisztelt VL szerkesztők!
Már 17 napja hogy megkértem az előfizetést,de mindeddig semmi nem történt.Most emiatt nem szerepelhetek az oldalon,és bár már írtam Önöknek jónéhány üzenetet,válaszra egyszer sem méltattak.Már bánom hogy előfizetést választottam,mert az ingyenes hirdetésekkel többre mentem volna.Nem értem,miért nem képesek legalább magyarázatot adni a kérdésekre???Vagy tüntessenek fel egy telefonszámot,amin ilyen esetekben elérhető valaki Önöknél.
Legyenek szívesek végre reagálni,ha szabad kérnem!
Köszönöm!
Hello
Valaki nem tudja Lia telefonszámát?
Hello tisztelt Vl!lenne egy kerdes ami foglalkoztat.egy szemely,hirdethet az oldalon 2kulombozo neven es kulombozo telefon szamokon?habar jobban belegondolva az oldalnak gazdasagi reszrol okes.miskolcon bizonyithatoan van egy ilyen hogy szemely,lehet van tobb is ,de ez biztos.kivancsi vagyok a valaszra.Tisztelettel Figaro
Wolf!
Kérlek olvasd el ismét a kommentjeimet, s akkor láthatod, hogy azért nekem sem mindenki szörnyeteg.
Kitti azért elég jó "kritikát" kapott tőlem, szerintem ezzel Ő is egyetértene, ha olvasná...
Annak idején rendelt Győrben egy Nóra nevű lány, nagyon jó alakkal, szép bőrrel. Szívesen jártam hozzá, mert kedves is volt.
A furulyája viszont iszonyú gyenge... Ettől még az egyik legjobb szolgáltató volt abban a városban...
Jó estét mindenkinek!
Nem fogok itt szentbeszédet tartani senkinek. Arra használom a fórumot, amire való. A valós tapasztalataimat írom le, aki veszi a lapot alapon.
Aki pedig nem hiszi, az járjon utána. Senkit nem akrok megbántani, sem Alexát, sem pedig a többieket. Aki figyelmesen olvasta a kommentjeimet, az láthatta, hogy nem minden lányt hordtam le a sárga földig... Lehet, hogy én fogtam ki rossz napokat, de a tapasztalatok alapján a véleményemet továbbra is fenntartom. Alexa egyébként kedves volt, viszont amikor nála voltam ott nem volt semmiféle barátnő, s egyéb az általa leírt malackodás sem. Pár percet beszéltünk, aztán mentem tovább, mert a látvány nem egyezett meg azzal, amit a képek alapján elvártam. Ezután is őszintén le fogom írni a tapasztalataimat, elvégre erre találták ki a fórumot. Valószínűleg lesz olyan lány, akit finom cinizmusommal az őrületbe kergetek soraimmal, de előbb nézzen magára és gondolkodjon el...
Még biztosan jövök új beszámolókkal...
Sziasztok,
Keresek elérhetőséget Lara 19, Elíz 23-hoz. Valaki tudna segíteni?
Ahogy láttam itt már kb. 1 hónapja nem hírdetnek.
Köszönöm előre is az infót.
Van valakinek infója Szindi (20) ről?
Tapasztalat?
Mi, lelkes újoncok tartsunk össze :-)
Bocsi zsolty, valószínű az én értetlenségem, légyszi magyarázd meg, lassan egy bengáli vérengző killer tigris kezd el lebegni a szemem előtt.
De az eredeti kérdéseimre visszatérve:
Bővebben?
Hányszor voltál nála?
Mit nem csinált jól?
És mit igen?
Előre is köszi.
Böbikéhez biztosan nem fogok elmenni, mert egész egyszerűen nem az én stílusom...
Ahogy már írtam, nem járok lyukról lyukra, nekem a minőség a mennyiségtől fontosabb, ezért nem is tudok (és nem is akarok) túl sok beszámolót írni, a diszkréció oda-vissza fontos.
Kari-ka is leírja a dolgait meg én is, kész.
A mondanivalód 3. mondatának 1. bekezdését, ill. ezt a felmondás dolgot légyszi magyarázd meg, nem igazán tiszta.
G K szekálásának (és önkéntelen reklámjának) hála elmentem Anikóhoz, és azóta is visszajárósa vagyok.
Hidd el, én nem akarok veled veszekedni, felőlem 100 éve járhatod kelet-Mo. összes leányzóját, de tanulni nem igazán akarok "tőlled"...
Amugy ha olvasnátok a tigris meg killer az 2 külömböző dolog ..De ha nektek egy akkor ugy is jo
Na akkor figyuQCpassed!Akkor menj el hozzá ne csak gondolj rá .Majd megtapasztalod a zsebeden,szerintem egy szolgátatóhoz sem jártok csak irkáltok eszent hüjeségeket kari-ka haveroddal eggyüt.Gróf kurátor is addig szekálta Anikót amig megkapta a felmondását.Tehát?Csak az igazat és nem lessz semmi gond.Én már 30 éve koptatom a szebbik nem alsórészét és még legaláb ennyit szeretnék még , tehát csak tanulhattok tőllem.