Hi Mindenki!
Szilvia (30)? Valaki Pro vagy Kontra?
Hi Mindenki!
Szilvia (30)? Valaki Pro vagy Kontra?
Sziasztok tudnátok ajánlani egy jo föiskolás csajt elöre is köszi!
Hali srácok!
volt már valaki Klarissza (25)-nél?
jó lenne tudni valamit róla.
Sziasztok . Egy kis infót tudnátok adni : Nóra (19) , Zsuzsika (19) és Orsika nevű hölgyekről . Előre is köszönöm .
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Kedves Anikó25!
Bocsás meg,hogy így megszólítalak de szerintem valaki visszaél az egyik képeddel,persze csak ha nem te hírdetsz Miskolcon is más oldalon M.gy.rl.ny.k.net/apróhirdetések Kitty néven.Ha ott is megtalálható vagy, bocs az észrevételért.
újabb eddig ismeretlen információ rólam magamnak. yeee!
Sinclair · Tag · hehe,erre a reakciora szamitottam:) remelem nem sokat tevedtem az allitasommal kapcsolatban.amugy teny ,elvagy szallva az arakkal,nem csorosagrol van itt szo,es mint frenky kollega is mondta nem kell ep messzire menni fiatal olcsobb jo aruert. pitty meg nem tudom ki de latom sulyos helyesirasi problemakkal kuzd:) ok nem akarok senkit sem piszkalni,senki sem lehet tokeletes.hadd jegyezzem meg Kingacska draga vicces vagy,es nincs hari :D
humm · Kvázi-tag · Legalább annyi fáradságot vehetnél hogy csinálsz egy másik accountot magadnak. A neved a saját hirdetésedre mutat....
Freddy még nem járt KingaBabánál, de szerintem nem is fog :) Milyen 4-5 ezres fogatlanokról beszél??? Ennyiért fullos csajok is szinte mindent bevállalnak, és mind a 10 ujjam megnyalom utánuk. Csak körül kell nézni a piacon és ha ritkán is, de lehet igazi gyöngyszemeket találni, nemcsak 5 számjegyű bankóért. Eléggé elszálltak felénk az anyagi igények, csodálkozom hogy ezek még megélnek, tehát a gazdagok is látogatják őket :) Én maradok a megfizethető minőségnél és ott, ahol a partner élvezi amit csinál.
Érdeklődők figyelmébe ajánlom: Kriszta (25) , Eszter (29) , Pandi (33) (masszázs). Náluk nem érhet csalódás.
Akikhez Freddy nem is tervez látogatást csak példaként: Vanessa (19) , Margó (29) , Zsuzsika (19) , Jennys (20) , Ketrin (20). Így őket nem is ajánlom.
Tehát ha 1000 emberből egy hülye van (mint ahogy van), és azt letiltják, akkor mind az 1000 le van tiltva.
Csak ehhez az IP-cím dologhoz tennék hozzá egy érdekességet, és talán magyarázatot.
Egyszer legelső!!! alkalommal betévedtem egy fórumra, és ott az az üzenet fogadott, hogy az IP-címem le van tiltva...
Megkérdeztem a szolgáltatómat, és ő mondta, hogy ha egy szolgáltatón belüli szolgáltatóhoz tartozol (pl. ha 1 T-Comos sávszélesség van szétosztva 1 mikrohullámú internet al-szolgáltató által), akkor kifelé a fő vonalon mindenkinek egy IP címe van, csak a rendszeren belül különböznek a számok.
Óriási tévedésben vagy. Nem vagyok senki testőre, írtál róla valamit, amire ő reagált. Én meg olvastam.
Nem álltam neked, hogy ilyen-olyan vagy, meg hogy ő igenis milyen szuper. Brian MT dícsérte, te nem.
Senkinek nem adtam igazat, egyszerű kérdéseket tettem fel róla; mit jelent nálad az, hogy csak simogat.
Érdemes meglátogatni egy masszázsra vagy sem?
Te viszont még mindíg totálisan mellébeszélsz...
És ráadásul azt hiszed, hogy milyen frappánsan megmondtad a tutit :-)
Nehogy öngólt lőj.
Szóval, mi a tapasztalatod róla?
sziasztok!
a hírdetőkhöz szólnék elsősorban.
hétköznap a kora esti órákban ki tud fogadni egy masszázsra és egyebekre akár a belváros vagy a nagyerdő környékén?
szép arcú, barátnő feelinges szolgáltatót keresnék, kor nem igazán számít.
köszi!
Kedves "világjáró" most bizonyítottad hozzáértésed és tudásod. Valójában csak egy firkász vagy aki minden lányt csak lehúz. Ma jártam a "szexi" vadcicánál aki egy dögös fekete 25 körüli csaj. Isteni francia után fantasztikus dugás. Ott rendel ahol azelőtt egy szőke volt. Ha még nincs vegyél szemüveget!
Na figyu te anyuci kedvence tudud mivaló neked kisfiam kakaó cumiból liberó és hátulgombolós nadrág!
Te csak szeretted volna KinkaBabát de hát nemm ninden a nagy duma ,sok duma tehetség meg nincs.Érdekes nekem nem az volt a benyomásom rólla mint neked .Igazi belevaló kis ékszerdoboz csak te egy elkényeztetett anyuci kedvence vagy,nöt csak képen láttál meg álmodban magönlés közbe.Mondtam már tanuljatok az öregtől.
Szerintem te ezt vártad !Előtte utánna szakszi közte két komplett,meg egy francia.Képzeld ez mind megvolt!!!!
Szia Kingácska .Köszönöm ezta felejthetetlan akciót te egy igazi GYÉMÁNT vagy. Nefoglalkozz azzal az anyuci kedvencével aki akkor látott p..... mikor kibujt a valóvilágba.Te egy aranyos kedves a vendég kívánságát leső szolgáltató vagy aki megérdemli e dicsérő szavakat. Akinek más kell Arany János utca Kígyó utca na ott van extra ha reklamálsz még sallert is kapsz.
Anélkül h belekeverednék ebbe a vitába, annyit megemlítek, h szerintem KB testi adottságai bár elég jók, de a hozzáállása valóban nem emeli az élmezőnybe. Nem az a baj h csak a pénzt lesi, hanem hogy ez érződik is a teljesítményén.
Sziasztok!
Zsani 20-ról tud valaki valamit? Szerintem lejárt a hirdetése.
Nincs meg a száma valakinek?
Olvass vissza te idióta!! Ö írta hogy buta meg stb. Nem felejtenél el?????? Vagy talán mély nyomot hagytam benned? Na most már elegem van belöled!! Tudtommal a vl hirdetök felét letiltották akkoriban! A barátnöim raktak a gépemröl hirdetést fel! Amiket felsoroltál abból egy az enyém a Melissa! De ehhez neked semmi közöd te bal fa...! Ha megkérhetlek hagyjál békén engem,foglalkozz magaddal a feleségeddel,már ha van!! De nem hinném,mert veled még egy kutya sem maradna meg!! Na páááááááááá