Bizony!! Hova lett Bush? Ugye? Én megmondtam, hogy megvolt. :)
Bizony!! Hova lett Bush? Ugye? Én megmondtam, hogy megvolt. :)
Egye fene! Bélapapi a tied. :) Csak pezsgőznénk különben is, esetleg egy jó masszázs előtte, beszélgetnénk (a szexről)...
Fekete özvegy:))))Azt hiszem megeszi az aktus után őket..Óóó szegény Bush:)):))))):))))
Nálunk a kórház mellett van a temető. Nem véletlen. Itt a közelben nincs. Amúgy tényleg olyan vagyok, mint az imádkozó sáska, párzás után megölöm a hímet. :)))
Szia! Hozzám se üríteni járnak, különben nem kérdeznék, hogy " Hogy jó neked? Mit szeretsz? ". Nekem a nagy lábujjam az erogén zónám, imádom, ha szopkodják! :))) Amúgy belőlem is reakciót váltanak ki, bárhova nyúlnak, csak nem mindegy hogy, mert a reakció is olyan.
A szekrényugrást még nem próbáltam, majd lopok egy tornateremből, az lesz az előjáték. XD
Na ugye ,hogy bélapapát is le akarod nyulni:))) Hova temeted őket:)))))
Kaptam egy üveg pezsgőt egy vendégtől, valakivel el kéne szopogatni. Egy jelentkező már van, itt lakik egy házzal arrébb, de, ha van kedved, várlak.
Szép estét mindenkinek! Az előbb említett Lilláról csak annyít hogy egy nagyon korrekt szolgáltató nagyon jó franciával és jó szexxel! Nem mai csirke de ebben a korosztályban itt a városban a legjobbak között van! Az Editt ő molett nő jó a franciája de többet nem csináltam vele mert nem jönnek be az ilyen túl duci nők! És a legfontosabb mind a két nő tiszta és rendezett körülmény nincs semmi gáz! Ha bővebb infó kell kérjetek!
Drága bélapapa. ment a válasz..
Van erre valaki??
Hola!
Nahát kedves Grófom,de kis szkeptikus vagy!!:))Vajh miért??Ejnye bejnye!
A parasz erős ! Szerintem te még nővel sem voltál.
Szerinted kit érdekelsz te paraszt!!!!!!!!!
Jó nagy segfej vagy!!
Az atya úristen !!!!!!!!!
Miért ki vagy te hogy ilyet irsz???????????
Már ahol ezt megteheted mert bejelentkeztél és tudod az idő az pénz.
Sziasztok
Én idáig nem csalodtam ahol volta egész jó volt ami nem tetszik onan meg eljővők hát nem???????
Hát látogazsd meg őket én nem akarom fikázni !
Miért mi van velük???????????
Amugy Mendi és Zsanet hát hagy némi kivetni valot!!!!!!!