QCp! Itt vagy valahol? Várlak, édesem! :)
QCp! Itt vagy valahol? Várlak, édesem! :)
Szia ilko! Olvasd el az utolsó leveled és megérted. Csak egy mondat nem kellett volna bele! Főleg ismeretlenül.
Szia:) Fehérváron voltam ma kikapcsolódni,meg úgyis fájt a kezem, szabadnap. Holnap már két vendég és intelligensek, kedvesek, mosolygósak és még humoruk is van.
Szia!
Nem az itteni fórumozóknak írtam, nem nektek szólt. Akiknek, azok is olvassák,mint ahogy a korommal kínlódott két seggfej.
Amúgy jól vagyok, csak kicsit helyre tettem néhány 70-es IQ-val bíró agyát. Legalábbis ma normális hívásaim voltak, úgy, ahogy illik. Innentől annak van szerencséje, ha tahó, akir ráteszem a telefont. Jobban jár, mintha impotenst csinálok belőle, de legalábbis kisnyulat.
Gróf érti, hogy miért írtam! Rajta kívül talán PP. Gróf, ha tudná, hogy még mindig nincs vége az ügynek, itt lenne. Biztos érdekelné, de legyen ez meglepetés. :)
Most magammal beszélgessek??:)))
Szép estét...
Kató merre vagy? Többiek??
Szia Alexa!
Tüncike barátnőd Esztergomban elérhető most? Már voltam vele, de akkor mnég Tbányán volt. Sajnálnám ha nem lenne már itt, mert már nagyon bizsergek ott allul és eszembe jutott hogy, jól lovagol. :)
Sziasztok. Ha valakinek volt valami testikapcsolata Lilivel,az írja már meg nekem, vagy bármiféle hozzászólása, hogy milyen volt!
?????
palesz02@citromail.hu erre írjál már létszivel mert a másikba vmiért nem enged belépni.bocs
Ha már benne vagyok , GRÉTI 32 is rendkívül kedves aranyos nála kb 1 hónapja jártam nála .és biztosak lehettek benne , hogy az a "TEST" fogad benneteket mint amit a képen láttok . Jó francia szűk punci ő is ajánlott !!!
Kedves Fórumozók !!!
Jártam a "Mercedes masszőz" nevü hirdetőnél és ezt szeretném veletek megosztani . A hölgy ápolt , csinos ő van a képeken , inteligens , a lakás korrekt minden tiszta , hófehér lepedő !!! Ő elsősorban masszőr és úgy hírdet , hogy van kézi levezetés is . A masszőr szakmát nem csak "UGATJA" hanem más itt hírdető masszőrökkel ellentétben rendkívűl jól csinálja . A kézi levezetésből a végén francia lett tehát megfelelő szimpátia ill. kedvesség esetén a hölgy rugalmas , lehet vele beszélni !!! PARASZTOK kerüljék !!! Az árat nem írom le mert úgyis moderálni fogják csak annyit , hogy a hülyének is megéri !! Egy ilyen alkalom kb 1-1,5 óra , nincs óra lesés nincsenek beszólások ,hogy mi lesz már , masszázs közben nagyon jól lehet beszélgetni tehát részemről egy csepp negatív dolgot sem tudok felhozni !!! Köszönök neked mindent különösen a franciát mert én ilyet még nem éltem át !!! Mindenkinek csak ajánlani tudom mert JÓ !!! Üdv.
Mi mindőnk furcsák vagyunk itt:))Lehet nincs ki sz összes kerekünk...:)))))ez a fórum is,, egyfajta pótcselekedet,mint a körömrágás:))
Hi!
Nemtom, amúgyis olyan furi. Régebben még irogattunk is, aztán egyszercsak nem válaszolt, megváltozott és nem tudom mi az oka azóta se. Én még küldtem egy smst, hogy mi a gáz, de mivel nem jött reakció, én meg nem olyan vagyok, hogy erőltetem mindenáron, ezért ennyiben hagytam...
Szia ilko,Kató bepöccent valamin,, ő szokott engem nyugira inteni, most én teszem ezt....
Szia!
??? :(
Helló Kató..
Mesélj, ki húzzott fel ennyire????
TISZTELET SZERKESZTŐSÉG!!
AZZAL KÉRÉSSEL FORDULOK ÖNÖKHÖZ HOGY AZ ÁLTALAM FELADOTT HIRDETÉS VICKY 26 NÉVEN TELJES ARCCAL JELENT MEG..SZERETNÉM HA AZ ARCOMAT KI TAKARNÁK ÉS A TETOVÁLÁSOMAT MINNÉL HAMARABB HA LEHET MERT IGY NAGYON KELLEMETLEN NEKEM...
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VICKY
És most közlöm Parasztfalvával, hogy lehet engem megpróbálni megalázni, sértegetni,hülyének nézni stb. Tudom, hogy a feljelentés óta sokaknak szálka vagyok a szemében,de lesz@rom. Veszprémben is vannak intelligens emberek, ők megtalálnak, visszajárnak. Addig hirdetek, amíg én jónak látom. Akinek nem tetszik, elfordulhat, keressen fiatal ribizlit magának, akivel azt tesz, amit akar. Innentől normális hívásokat várok. 138-as IQ-m van, azzal ne kezdjki,paraszt, mert a sz@rba alázlak!!
Üdvözlöm a PL fórum seggnyaló táborát!
Sziasztok!
Jól kezdődött a mai nap! Intelligens csávó felhív, érdeklődik. Elmondom a lehetőségeket,majd a következő párbeszéd zajlik:
-Olyat lehet, hogy a combommal fojtogatom a nyakad, meg a fejed?
-Te normális vagy??
-Igen.
-Hát, én nem hiszem. Minden jót!
Kezdetnek nem rossz. Mindezek után kapok egy még betegebb állattól egy levelet, amiben felsorolja, hogy mit szeretne.
Ezeket már inkább nem írom le.