Liánál volt már valaki? Előre is köszi a választ.
Liánál volt már valaki? Előre is köszi a választ.
Nem ajánlott. Igénytelen, trágya környezetben fogad, béna.
JÓ REGGELT!!
Fujj,de perverz:)) mi is jutott eszedbe ??:))))
Az Alina=Doris képlet gyanusan igaz, kerülendő! Igen csinos, de nagyon buta, és fogaz is. Köszönöm az infot, már majdnem bedőltem! B.
Amanda 21 Nyíregyháza.
Nos,a randi az alábbiak szerint zajlott:
10 percni beszéd és zuhany után jóformán hozzám vágott egy gumit hogy húzzam fel és ötpercnyi kézimunka után(mindvégig le sem vette a magára tekerttörölközőt )közölte velem hogy lejárt a félóra és hogy öltözzem.
Óvatosan a "hölggyel"uraim!
A hab a tortán az volt amikor otthon észrevettem, hogy elpárolgott az utolsó bankjegy is a nadrágomból,zuhanyzás alatt.
Amanda 21 Nyíregyháza.
Nos,a randi az alábbiak szerint zajlott:
10 percni beszéd és zuhany után jóformán hozzám vágott egy gumit hogy húzzam fel és ötpercnyi kézimunka után(mindvégig le sem vette a magára tekerttörölközőt )közölte velem hogy lejárt a félóra és hogy öltözzem.
Óvatosan a "hölggyel"uraim!
A hab a tortán az volt amikor otthon észrevettem, hogy elpárolgott az utolsó bankjegy is a nadrágomból,zuhanyzás alatt.
Halihó mindenkinek!Múlt héten volt szerencsém látogatást tenni Szilvia 30 nevezetű hölgynél!
Ajánlott kategória!A képeken ő szerepel,az látszik rajta hogy már a 30-as korosztályhoz tartozik de én kifejezetten szeretem az ilyen nőket.Száz szónak is egy a vége én nagyon jól éreztem magam!
U.i.: Szerintem NF-et ne kérjetek mert az már úgy elég drága,amúgy az árak rendben vannak!
Namármost: a gépelésed vagy nagyon lassan megy a mutatóujjaddal, vagy elmentél sláfenelni.
Ha az első, akkor majd válaszolok az írásodra.
Ha a második, akkor aludj jól!
Én is azt teszem.
Üdv és 'cakát.
Igazából már 6-8 hete nem dolgoznak együtt, ha tényleg Alina=Doris, akkor nagyon gázos a csaj.
Őszintén, az ujjaddal kapcsolatban nagyon vicces és perverz gondolataim vannak, ahogy otthon ülsz a makkos, vöröses-lilás, acélkemény ujjaddal, és ...
Na de hagyjuk, igazán sajnállak :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Holnap a fókuszban benne leszel?
:-)
Ilyenkor már én is genyónak érzem magam...
:-)
Köszönöm kérdésed jól ;-)
Győzött a kisördög...
Helló
Helló
Nekem Kulka János egy roppant szimpatikus ember...(nehogy félre értsd!) ;-)
Beszámolód alapján te sem lehetsz egy őstulok, és ez a bon-bon dolog valóban nem szokványos belépő egy "budoárba", pont ezért eshetett olyan sz@rul neked.
Meg természetesen akárki másnak is így esett volna. Annnál nincs is szarabb, mint mikor egy idegen lépcsőházban közeledsz az ismeretlen felé, és csapdában érzed magad: előre nem lehet, hátra meg szégyen (de a bon-bont tudod fegyverként használni :-)).
Sok félreérteni való nincs az írásodban, sőt a téged ért hidegzuhanyhoz képest kultúráltan is írtál.
Én személy szerint sosem azon az emeleten szállok ki, hanem 1-2-vel alatta, és felosonok, de volt már olyan is, hogy ugyanitt a liftnél várakoztak, és végig gyalog mentem. Hát bemelegítésnek sem utolsó...
Cleo stílusa valóban megosztó tud lenni, ez a szélsőséges hozzáállás nem rá vall, nagyon bal lábbal kelhetett vagy valami más gixer volt, amit már sosem tudunk meg...
Fel a fejjel, Fenyő Iván is ugyanolyan büdöset kakkant, mint Kulka János...
Üdv
SZIASZTOK.HANNÁROL VALKI VALAMI INFOT..
Na,most aztán ne panaszkodjatok,látva a nagy űrt,eljött a nagy Ő :) ( ha jól emlékszem az ország másik végéből) Közszférában dolgozik,valószínűleg fejőnő valamelyik skanzenben ,csak áthelyezték.Szerintem minden pénzt megér..az oldal üzemeltetőjének.:)
QCp, itt vagy valahol? Hogy telt a kedded? Képzeld, feldagadt a jobb középső ujjam, még mindig dagad, olyan, mintha makkja lenne. :))) Csak az a baj,nagyon fáj is. Pedig nem nőtt be a körmöm, de olyan érzés. Azzal szoktam gépelni, de most a mutatóujjam használom. Ilyen lehet, mikor körömnő valakinek a pöcsére. :)))
Hogy maszok holnap?Ma is fájt, de csak dagad,dagad... És acélkemény! :) Vöröses lila.
Á csákányok... mit látnak szemeim ..... Figyusztok:Zsu52 hirdetését...,,csak 23cm-től" --- akárhogy mérem hát nekem még nőnöm kell...besz*rás.
Szia Pircsim.Én általában este csak 8 után érek ide, bár most fiam beteg, nem üldögél annyit a gép előtt, ma is felment a láza, feküdt. Nekem meg vendégem volt. Mára slussz, holnapra már eddig 3 vendég és lehet, hogy még holnap hívnak mások is, hogy jönnének. Szeretem, ha van forgalom.:)
Alina Cleo-val dolgozik együtt, korábban Doris néven hirdetett, ha jobboldalt erre a kulcsszóra rákeresel találsz róla leírást.
Sziasztok.....
KIpihented magad Kató?? Van erre mostanság vaalki?