Szia baby.....
Mindig eldöntöm most jövök,, de legyőz vaalmi......a pasikat majd inkább priviben elmondom mire éretm..
Szia baby.....
Mindig eldöntöm most jövök,, de legyőz vaalmi......a pasikat majd inkább priviben elmondom mire éretm..
Ezt hogy érted? Neked is írtam,de nem válaszoltál. Akartam veled beszélgetni délután.
Remélem nem hagyod annyiban!!!!!
TE Kató mindig a pasik???
Engem meg Fanny popója érdekelne ha valaki meglátogatta már milyen !!!!!
Hát nézz körül szombathelyen Rubint nagyon ajánlott meg Mesi is nem fogsz csalódni!!!
Látva ezt a fejőnőt még rosszabb lett az átlag a városban valahol a közszférában dolgozik ez ki a faszt érdekel látom a gravitáció nagymértékben hatott rá mellesleg!!!
Jó hogy nem egyenesen 40 cm t akar látva talán az beér neki!!!!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék egy lányról, minden rdedkel amit tudtok róla. Előre is köszönöm!! Itt hírdet a VL-en.
Te, QCp! A középső ujjam még mindig durung és fáj. :(
Ha már megigértem akkor elmegyek!Remélem nem a szomszédban laksz!!!!Este megcsöröglek és mindent letisztázunk!Ha így megfelel! Ajánlat elfogadva!
Na,tudod mit?Ha eljössz délután,elengedem a kötelező bonbont.Na,milyen ajánlat?:))
Igaz,liftem sincs,meg kukucskálóm,de csak megleszünk nélküle.Majd mutatok valami mást.JóÓó???Akkor várhatlak 4 körül?...És jössz is?:)
De várjál! Még kérdi fiam, hogy milyen íze van??? Hát, mondtam, kóstolja meg! :)))
Hát, inkább tényleg vicces. Na, de ilyet! :)))
Nagyon gáz lehetettt:)))))))
Még mindig hányingerem van!! Azért ennyire a fiamat se szeretem. :)
Rendben Candy megbeszéltük! Bár délelőtt jobb lenne de egye fene!
Imádlak Kató...hát mit mondjak, én is röhögtem:))))
Drága passeng!
Pénteken még temérdek az időm,pl.du.4-től.Hogy látod?Bemerészkedsz a barlangomba?:)
Vaki drága!
Meglepődnél,ha találkoznánk...:))pusz
Azért az optimizmusom néha szertefoszlik, és olyankor hetekig hanyagolom az oldalt.