Üdv mindenkinek!
Tudnátok javasolni olyan hölgyet aki van annyira megbízható, hogy akár saját lakásotokba is beengednétek és rendelkezik olyan higiéniai szinttel ami kölcsönös franciánál sem okoz gondot?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv mindenkinek!
Tudnátok javasolni olyan hölgyet aki van annyira megbízható, hogy akár saját lakásotokba is beengednétek és rendelkezik olyan higiéniai szinttel ami kölcsönös franciánál sem okoz gondot?
Köszönöm a válaszokat!
Repeatedly · Újonc · Blanka,24 éves,új versenyző kis városunkban.
Helye ugyan neki sincs,viszont ezt igyekszik a flegma,lekezelő stílusával kompenzálni - már a telefonban!A személyes varázsára ezek után már egyáltalán nem voltam kíváncsi.
Szerintem sok sót így nem fog megenni,hacsak valakinek nincs értelmetlenül kidobandó pénze.
Sziasztok.
Az a próbán hirdető Szandrarol van valakinek vélemény /tapasztalat.
Látom hogy csak autós kaland, így azért tisztában vagyok vele hogy kicsit más mint a lakáson fogadó pillangók, de mennyire igényes higiénikus?
Volt már ilyen olyan tapasztalatom is azért kérdezem.
Előre is köszönöm :)
Noémi29+. Szerintem már itt is többen ismerik, de azért pár szót bőven megérdemel. Főként a francia rajongóknak is! A tetthely a csapó elején, közismert Abigél, Natasa támaszpont. Teljesen korrekt az igényelt csoki mennyiség, itt érdemes az 1 órás programot választani. Óriási a különbség már a személyes kapcsolatfelvételnél, cserfes beszéd, nyílt tekintet, minden mozdulatból süt a tömény nőiesség, ami itt természetes sallangmentes. Különösen azoknak ajánlom, akik görcsölve ráfeszülnek egy-egy randira egy ilyen helyen, így a kezdőknek is. Élőben a nő sokkal szexibb mint a képeken! Minden lezsersége ellenére full érzéki a nő, minden rezdülésre ráérez és mindenre azonnal. Imádom az ilyet. A franciára amit nyújt ez fokozottan igaz. Számomra pont a mesés francia miatt nehézkes a kiadós szexig eljutni.
Járt már valaki Ketrinnél ?
Előre is köszi !
Helló! Dia 34 ről tudtok valamit? A elbeszélt tali előtt, fél nappal eltűnt 😕
Még nem,még... Olvastam a Nyíregyháza topikban, hogy érdemes meglátogatni, amint lesz időm tiszteletemet teszem nála. :)
Orsi(45) sajnos van tapasztalatom.
55-60 körüli, rövid szőke hajú a hírdető.
Unottan áll hozzá a témához. Nem mosolyog, nem beszélget.
Alig vártam már, hogy el tudjam hagyni a lakását.
Hali debreceniek!
Gréti(20)-al mi a helyzet, Nyíregyen Ő volt az egyik legjobb, amig át nem költözött hozzátok! Ezt személyesen is tapasztaltam.
Nyugodtan felvehetitek a listátokra, sokakat beelőzne rajta!
Vagy még nem jártatok nála?😊
Azt én is szeretném tudni
Nándi · Őstag · Na ne röhögtess!! Tizen valamennyiből egysem!? Nagyon kifinomult ízlésed lehet! :D
Üdv Pamella 36-tál kapcsolatban van valakinek tapasztalat?
Jöhet privátban is
Sziasztok!
Debrecen vagy környékén tudtok profi domina szolgáltatást, Queen kivételével?
Köszi a válaszokat!
Nincs is Alma 44 nevű hirdető lány!
Jessica,Johanna inkorrekt!Flegma!Szerintem a kép nem is felel meg a valóságnak!Hirdeti a viber elérhetőséget,de többedszerre sem olvassa el az üzenetem.Nem járt illemórákra!Arról nem beszélve helye sincs!Autóban?Ma már nonszensz,hogy autóban kelljen szexelni a tarifa gondolom annyi mint másoknál lakáson nem kevesebb!Tőle csak jobbat lehet találni aki lakáson fogad mondjuk ez a minimum elvárás!
Évi 47!Tiszta körülmények jó alakja van érti a dolgát korrekt csaj ajánlom!
Finomkéz 50!Korrekt tiszta rendezett lakás érett milf 2 éve voltam nála én is nyugodtan ajánlom tudja mit csinál ért is hozzá!
Sziasztok Orsi (45) illetve Debóra (28) lányokról van valakinek tapasztalata? Privátba is jöhet minden info.
Én voltam, fotókhoz képest minimálisan vékonyabbnak tűnt élőben, kis pocak van, de nem vészes. Kedves (elvileg kezdő) hölgy, jó társaság, szexet szereti. Kölcsönösséget élvezi, franci kellemes, mélytorkos akciót is egész jól adja elő... Szex jó, aktív benne, nem egy fadarab odateszi magát, pózokat lehet váltani, szerette amiket kipróbáltunk 2-3 félét. Arcra átlagás, semmi extra, korának megfelelő nő. Egy próbát megér aki szereti ezt a korosztályt, szeritnem csalódni nem fog, de ez azért egyén és partnerfüggő is természetesen, én jól éreztem magam.