Akkor jó. :) Tudod már a holnapi programod? :)
Akkor jó. :) Tudod már a holnapi programod? :)
Neeem, vicceltem, még kicsit dumcsizhatunk.
Ennyi?? :(
Remélem, a holnapi kalandodról beszámolsz!
Szia, aludj jól!
Idejöttem picit.
Na szia. Jó éjt.
:-)))
Jó estét! Láttam, hogy fent vagy. Idejöhetnél picit! :)
Helló
Pedig nyugodtan meglátogathatod őket, a páros nem törékeny kiscsajok gyülekezete, viszont kedves és jó szolgáltatók voltak Db.-ben. Legalább egy próbát megér. Olvasom ezt a fórumot is, és bizony sokan azt írják, hogy silány és kétes a felhozatal, tele lehúzós, "brazil", duplán hírdető igénytelen csajokkal. Megy a fórumon is az adok-kapok oda-vissza...
Természetesen itt is vannak kivételek és igazán értékes BN-ek, de elég kevesen.
Az apróban hírdető lányok meg többszörösen is kétesek, itt a VL-en legalább félig-meddig láthatod, hogy mire számíthatsz (végig feltételes mód!!), bár a pofára esés így is esélyes...
Üdv
Szasztok! Észrevettétek gondolom az új lányokat! Érdekes dolgokat írnak róluk a Debrecen-i fórumban! Hmmm. Nem hiszem hogy valamikor is menni foguk hozzájuk mikor itt vannak a jól bevált normális jól dolgozó lányok, nők! Amúgy aki akar menni egy csinos nagymellű szép fenekü popószexet szerető lányhoz annak tudok egy tutti tippet! Egy apróban hírdet a hölgy, viszakozva mentem hozzá de amit kaptam az húúúúúú nagyon ott van! Tel számot kérésre adok!
Nem baj ha tudod jöhet! m.tbike@citromail.hu -ra
Hívd fel és kérdezd meg. Én is írtam, hogy ebből a szempontból jobb a debreceni panelház, mert Szoboszló kisváros, nehogy ismerősök legyenek a szomszédok. Égnék, mint az olajos rongy...
Szia Nagykandúr!
Candy felől érdeklődnék.Szoboszló melyik részén esetleg utcában elérhető?
Nehogy a szomszédbe keljen mennem:-))))
üdv
Tisztelt Szerkesztőség!
Erre az e-mail címükre küldtem el a banki nyomtatványt ami igazolja a befizetést contact@videkilany.hu remélem megkapták. Ha mégsem kérem adjanak egy e-mail címet ahová tudnám mellékelni a banki bizonylatot. Köszönettel Barbycica19
Tisztelt kittydominika!
A díjbekérő nélküli, nehezen azonosítható és számlázható befizetések rögzítése mindig problémás és sok időt vesz igénybe, ezért is kérjük, hogy csak kiküldött díjbekérő alapján történjenek az új regisztrációkról befizetések.
VL
Tisztelt Brbycica19!
Valóban több levél is érkezett Öntől, több befizetési dátumot is megadott, ugyanakkor kérésünk ellenére nem küldte el a banki befizetés bizonylatát, ami alapján meg tudnánk oldani a problémát. Mint arról tájékoztattuk, nem érkezett számlánkra az Ön által megjelelölt egyik napon sem olyan befizetés, melyben az Ön azonosító száma lenne feltüntetve.
Sajnos valószínűleg azonosító és díjbekérő szám feltüntetése nélkül fizette be a díjat, aminek azonosítása csak a banki bizonylat alapján lehetséges.
VL
ismerem mindkét érett hölgyet. érdemes megkersni őket. erzsóka fantasztikusan franciázik., de mást is.
A hétvégén jártam Nati babinél,csalotam amiket itt olvastam a forumon,nagyon is rendbe van.szép cicik:)és a teste is nagyon tetszet.amiért mentem meg is kaptam:)
Majd ha lesz dugi pénzem akkor lányok megint jővők!
Ház igen sok elmegy utána megbánja az ember de akkor ott jó mert nem gondoljuk hogy ezt a pénzt szó szerint ekúrkurtuk ez van!
Sok lovét el lehet kurni szó szerint én is visszafogok mert egy hónapban kb 3 - 4 szer elljártam és másra is kelett volna a pénz na de mindegy.
Jol teszed én is mennék de most szarul álok anyagilag ugyhogy marad az EMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na magatokra hagylak mert elmegyek meglátogatok valakiz mert nagyon kanos vagyok!