Üdv QCp neked is..
Üdv QCp neked is..
Ja, Maci. Olvastam. Vicces.
Mert akkor nekem adnád ajándékba. :))) Mint a Nesteás vendég.
Helló.
És Pircsinek is.
Honnan tudod, hogy nem Volvo?
Azt hiszem Debrecen itt..
Hol?
Most olvasom, hogy egy régebbi hozzászolásodra az egyik városban most reagáltak...
Szia, hát ahogy leírtam. Sehun senki ma, egy csak egy legény volt.
Szia Kató...Hogy s mint??
Jaj, majd elfelejtettem. Holnap reggel jön a mosógépszerelő. Ha nem csinálja meg, úgy megmaszom, hogy a füle ketté áll és egy hétig izomláza lesz. Milyen munkát végzett a múltkor? Aztán meg ígérget, hogy mostmár 3-4 évid működik. Két hónapig se. Púpban áll a szennyes, aprólékot mostam eddig KÉZZEL!!!! Mi ez?
Hát, ahol pulykakakast kéne venni. :)))
Szijja!
Tényleg jó unalmas napom volt. Délután jót aludtam, nemsokára majd keresnek, jön az öreg este. 1 db vendég 11-kor, slussz.
Gondolkodtam, hogy áttérek az éjszakás műszakra, de műszakpótlékot kérek. Éjjel bezzeg keresnek, biztos fáj a derekuk.
Figyu! Vegyél Zsigulit. Nem is, Trabantot, kétüteműt. Van szivatója. :))))))))))
Amúgy mid van, ha nem titok? Nem Volvo, azt tudom. :)
A Pokolgép, mint olyan, alapból nem.
Novemberben lesz Kató nap, majd azt megünnepeljük valamelyikőtöknél. Nekem nincs házam. :)))
Szia Candy Néni! Szóval az erő most nincs veled! Majd megbeszélünk egy időpontot! Inkább nekem fizess mint a szervizesnek!:-)))))))
Kiitti 22 gumi nélkül semmit nem vállal, de ez szerintem is így biztonságos! A biztonság legfontosabb mindenki számára! XXI században élünk nem a középkorban!
Jonika21! Kitti 22-ről, már több beszit is írtam! a beszámolok.hu- n megtalálod!!
Sajnálattal tapasztalom, hogy még mindig sokan vetődnek árnyékra, és néhányunkat átverik.
Ismétlésképp teszem csak ezt a bejegyzést, hogy Eperke24, és Linda20 ugyanaz a kis retek ribi. Van ott minden: átverés, lopás, strigó, fenyegetés, még biztos nemi betegség is!
Kitartó egy állatfaj ez a Gyula!
Gyulám, mit szólnál hozzá, ha hazamennél Indiába?!
Írnék egy röpke beszámolót a Gloria nevű versenyzőnkről:
A hölgy (ez a legjobb megfogalmazás) a Kiss Ernő utcán rendel, annak is a Szarvas utcához közelebb eső sarki utcájában.
A lakás, szép, tiszta, rendezett. Az ágy óriási, nem normál franciaágy méretű. Félóra hét darab Mátyás király, az egész óra tizenkettő Mátyás király.
Fehérneműre vetkőzve masszázssal indított, amit tényleg jól csinál. Közben jót lehetett vele beszélgetni, és persze simogatni. Kiváló beszélgetőpartner. Már masszázs alatt akcióra kész állapotba hozott, majd átinvitált az ágyra, ahol egy finom francia, kölcsönös francia után rátért lényegre.
A korához képest nagyon jó teste van! Bőre enyhén szolizott, és feszes. Főleg a feneke! Na, arról nehéz lekattanni... Mellei nem túl nagyok, tenyérbe illőek. A hasa nem lóg, semmi rosszat nem tudok róla külsőleg elmondani.
Szóval francia után a lényeg a lényeg...:) Munkaruha akcióra kész helyzetbe hozása után olyan lovaglást produkált, amit rég nem tapasztaltam más lányoknál! Egyszerűen őrjítő volt. Szemlátomást élvezte a szexet, és nemcsak úgy tett. A pózokat kedvem szerint lehetett variálni, mindenhogy jó vele. Ami még pluszban a javára írható, hogy nem nézi az időt, + - 10-15 perc nem gond!
Strigó, lehúzás nincs, ő volt csak a lakásban, a pénzt nem kérte előre.
Kimondottan jól éreztem magam nála/vele, a masszázsa kifejezetten üdítő volt. Akik kedvelik a kedves, értelmes, korrekt, csinos és kicsit érettebb korosztályt, azoknak bátran ajánlom! Én biztosan fogok még menni hozzá!
Glora különösen ajánlott!!!
Szia!
Ha én is megfelelek, akkor mások bejegyzéseire hivatkozva azt tudom mondani emlékezet alapján, hogy a "kerülendő kategória" fogalmát messzemenőkig kimeríti. Csak negatív bejegyzést írtak még róla.
Jómagam a képei alapján még csak azzal sem tisztelem meg, hogy felhívjam.
Szerintem ne írj virágnyelven, maradj csak a saját stílusodnál!:)
Egyébként szerinted miért jönnek át Nyíregyre Debrecenből a lányok (Andi, Chezi, Lola)?