Kató teljesen mindegy, de mindőnk látjuk.. amelyik hajlik te is arra....puszi
Kató teljesen mindegy, de mindőnk látjuk.. amelyik hajlik te is arra....puszi
De nincs itt még!! Én meg nem tudok sokáig várni rá, jön az ifjúság, én meg mehetek. Tényleg jó, hogy itt van! Imádom a humorát! :)))
Nf volt és béna,szerintem felejtős.Ennyi
Nem akarok én senkit fényezni meg védeni,de lehet hogy te bénáztál!Nálam minden rendben volt vele kapcsolatban,odamentem,megtömtem és jó volt,legalább is nekem!Egyébként meg nem szoktam hazudozni!
Egyébként az NF az tényleg felejtős,de én nem is azért mentem!:)
Teljesen midegy..ami tény..... hogy jó hogy i9tt vag QC..
DE Kató neked nem tünt eddig fel??
Az őszinte dolgokhoz ragszkodom...........................
Te is most láttod igy?:(((
Nóri 22 csinos kis csaj a lakás nem nagy szám,az orális felejthető puncihoz nem nyúlhatsz,mert nem engedi.Hát menj nézd meg,de ne várj túl sokat.
Nekem gyanus, hogy Bush=QCp :))))))))
Bush eltünt, és hálisten jöt QC,de hol van Bush???Benne?????:)))
Ok.:)
Bárki írta ezt Szilvia 30-ról nem igaz!bénázot az orálisnál is és szerintem 40feletti.
Szia baby.....
Mindig eldöntöm most jövök,, de legyőz vaalmi......a pasikat majd inkább priviben elmondom mire éretm..
Ezt hogy érted? Neked is írtam,de nem válaszoltál. Akartam veled beszélgetni délután.
Remélem nem hagyod annyiban!!!!!
TE Kató mindig a pasik???
Engem meg Fanny popója érdekelne ha valaki meglátogatta már milyen !!!!!
Hát nézz körül szombathelyen Rubint nagyon ajánlott meg Mesi is nem fogsz csalódni!!!
Látva ezt a fejőnőt még rosszabb lett az átlag a városban valahol a közszférában dolgozik ez ki a faszt érdekel látom a gravitáció nagymértékben hatott rá mellesleg!!!
Jó hogy nem egyenesen 40 cm t akar látva talán az beér neki!!!!