Kiporszívóztam! Már csak a hajmosás van vissza. Kész élmény!
Kiporszívóztam! Már csak a hajmosás van vissza. Kész élmény!
Szia Papim!
Én már nem is tudom, kit, mit várok és mire várok.
Szia!
Aranyos vagy, egyszer talán máshogy lesz tényleg, csak addigra megöregszem, legalábbis lelkileg és már mindegy.
Tudod: "...Elmúlsz 30, elmúlsz 40, aztán elmúlsz szépen, lassan és csendben..."
Én a mát érzem. De legalább még érzek valamit, nem rossz jel.
A kolléga kerüli a feltünést!!
Szia!
Nem csak Őt szeretjük!!
Téged is!!
Szia!
Itt vagyok ezen a napfényes napon!!
Lehet nem is engem vársz?
Ne keseredj el Drága!Minden rossz után jobb következik...egyszer vége lesz....és normális életünk lesz......Téged itt mindenki nagyon szeret!Mert kedves és aranyos,értelmes nőci vagy!Megérdemled,hogy boldog legyél!Puszi
Szia Noémy!
A Szerkesztőség hétvégén nem dolgozik, várj hétfőig, szerintem minden rendben lesz. Sokan ott rontják el, hogy próbálkoznak több e-maillel, tel.számmal. Ne tedd, várj! Egy mail, egy tel.szám. Összezavarod őket különben.
Csak egy régi hirdető segítő szándéka ez. :)
Üdv. Linda
hol vagy kedves diana?50 mikor erlek el? isteni a melytorkos franciád!
hova tüntel kedves diana50? Uraim merem ajanlani a hölgyet ,ö aztan mindent bele ad
Látom, itt sincs ma senki. Mindenki kirándulni ment, hétágra süt a nap.
Nézem az ablakból, ahogy párban, családostól ülnek be az autókba az emberek és mennek valahova.
Én a szabadnapomat főzéssel, mosogatással, takarítással, mosással.... töltöm. Aztán valamikor végzek, addigra majdnem este van. Még hajat is kell mosnom, már hosszú. Lehet, hogy levágatom.
Elképzelem, ahogy beülünk az autóba és irány Füred, vagy Gárdony, esetleg Hévíz, aztán egy jó vacsora...
azzal, akit szeretek, szerettem és sose múlik el. Sőt, egyre többet gondolok rá. Egész héten dolgoztunk, de a hétvége a mienk volt. Ma valahogy jobban fáj, mint máskor. Talán fáradt vagyok. Nem csak fizikailag. Ez egy börtön, ahonnan kimehetsz, de minek, hova, kivel? Szeretnék egy kutyát. Volt, de a vendégek, szomszédok miatt el kellett ajándékoznom. Nekem ezt sem szabad. Jók az emberek. "Jáj, kutya!!" Igen, az ember leghűségesebb barátja. A kutya. Megnevettet, kimozdít, megmozgat és szeret, feltétel nélkül. De nem lehet. Nekem nem, aki ért hozzájuk.
QCp, ezért szeretlek és jó is talán, hogy nem ismerjük egymást. Te tudsz megnevettetni, szórakoztatni, kikapcsolni, elfelejteni ezt a sz@rt, ami körül vesz. A virtuális barát. Érezlek és mégse ismerlek. Maradj itt nekem, ne menj el, mint Bush! Kösz. :)
Debrecenből Sopronba házhoz ? :D Kicsit sokba fog fájni... :D Közelebb nincsennek szép lányok ?
Most őszintén ,igényes fiatal szolgáltató sokáig nem is bírná ,kikészittené a sok igénytelen .......
Sziasztok! Szíveséget kérnék ,én az átlagosnál valamivel nagyobb szeméremajku hölgyeményt keresek akit érdemes meg látogatni..Előre is köszönöm a korrekt fórumozoknak. Üdv!
Szia te átok! A pontos idő a számítógépen van. Hajszál pontos.
Azzal teszel tönkre, hogy fél éjszakákat nem tudok leszakadni rólad!
Örülök, hogy tetszett a masszázs, de meg se közelítheti az enyémet! :)))
Ezt persze lehet, hogy te sose tudod meg, de így van.
Úgyse nem jössz ide nyáron se, csak írod a kifogásaidat.
Szopott téged anyád te igénytelen faszopo!!!!!!!!!Nem szeretnék a helyedbe lenni ezek után,hogy megporbálsz lejáratni!!!!!!Miért adod elö magad ugy,hogy te vagy a tökéletes vendég????Pedig szerintem nem vagy az!!!!Én a helyedbe nem járnék lanyokhoz 5 cm f.r.okkal!!!!!!!!!!
Szép estét hölgyek.
Van itt olyan hölgy aki elválalna egy randit velem,egy előre lefixált időponrban Sopronban az otthonomban?? :)Kedvemre való ha egy nőnek dús keble van,jó beszélgető partner(barátnő feeling)..... egy kellemes bor társaságában...és tudja díjazni ha kényztetik:P ....és kedveli a macis testalkatot.
Várom jelentkezését :sarmos81@gmail.com
Szép estét hölgyek.
Van itt olyan hölgy aki elválalna egy randit velem,egy előre lefixált időponrban Sopronban az otthonomban?? :)Kedvemre való ha egy nőnek dús keble van,jó beszélgető partner(barátnő feeling)..... egy kellemes bor társaságában...és tudja díjazni ha kényztetik:P ....és kedveli a macis testalkatot.
Várom jelentkezését :sarmos81@gmail.com
tud valaki olyan lányt aki gumi nélkül is válal sexet és minden papirja rendben van?
nekem is van egészségügyi papirom fel tudom mutatni.
amugy érdekelne még olyan lány akit lehetne saját célra videózni.
elöre is köszönöm!
sziasztok akinél voltam:
-chézi: nagyon dögös jó is vele de nem a legjobb menetem volt
-mira22: kicsit telt de nagyon aranyos gyengéd és odaadó
-anitababy: telt lány nagyon odaadó és garantáltan "kifacsar"
- niki26: telt lány gyöngéd és kedves érdemes meglátogatni
-emilia22: erösen kerülendö "lehuzós"
mindenkinek kellemes kikapcsolódást!