Én nem azt írtam hogy légy erőszakos ne érts fére de neked is tudnod kell miért mentél és fizettél!!!Ez nagy tanulság volt neked szerintem sajnos:(!Igen Debreceni vagyok!
Én nem azt írtam hogy légy erőszakos ne érts fére de neked is tudnod kell miért mentél és fizettél!!!Ez nagy tanulság volt neked szerintem sajnos:(!Igen Debreceni vagyok!
Egyik szavaddal ütöd a másikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!szerinted nem tudom ki vagy??????????!!!!!!!!!!!az csak egy dolog milyen felhasználo nevet használsz!!!!
Oké,majd nyitott szemmel járok.De ha netán találok ilyen állást,miféle kifogással állsz majd elő?:))Na,akkor hogy is van ez?:-D
Szia te csavargó!
Átadom a cicának az üdvözletet.Dobáld csak az üziket nyugodtan!Szép napot neked is!puszka
Itt is Szia!:)
SMSt majd én is dobok valamikor a témában, csak előbb telóznom kell egyet valakinek!:) Mára pedig akkor jó egyebeket 4ig!:D Ja, és üdvözlöm a macskát is!:D
Hát (na ezzel a szóval nem kezdünk mondatot :))ami a mai napot illeti,az kicsit nehézkes.Nagyjából du.4 tájt leszek aktív,addig egyebeket csinálok.Mindig ez van szerda,péntek,még vagy 3 hétig.Ami a gépet illeti,aki hamarabb megoldást talál nekem,annak leszek hálás.:)))Ettől függetlenül szívesen látlak a kelet varázsa szentélyben!Dobj egy sms-t,mert a teló nem mindig van velem ilyenkor!De amint hazaértem,válaszolok.
cupp
Helló
A debreceni lányoknál nincs menedzsment, egész egyszerű "vérfrissítésről" van szó.
Meg vesd össze, hogy Db.-ben 4-5x annyi hírdetés van, mint Nyíregyen. Az adott területen kevesebb hírdetés = nagyobb lehetséges forgalom.
Db.-ben már nem, de Nyíregyen még újdonság a jelenlétük és szolgáltatásuk.
Üdv
És még mindig nem akarsz ide költözni??:)))))
:DDD
Lehet, de egy hölggyel nem szép dolog erőszakoskodni. Én pl úgy vagyok vele, hogy sose bántottam nőt, és nem is fogok, mert az ő esetükben szavakkal sokkal nagyobb fájdalmat lehet okozni, mint tettlegességgel.
Mondjuk Téged biztos nem bántanálak meg a stílusodból következtetve arra, hogy nagyjából milyen is lehetsz, de a változatosság kedvéért Te is debreceni vagy!:(
nekem nem kell fizetni, max természetben :D
Van még egy ötletem.A piroslámpa.hu fórumon lehet egymásnak privibe is írni.Az a fórum sokkal "szemetesebb" mint ez,de ott is ki lehet szűrni néha egy kis okosságot...
Szia Leonidasz!Ha csinálsz egy mailt,csatlakozhatnék én is?
Köszi freddy a kommentet!
Viszont saját tapasztalatai alapján állítom, hogy freddy kommentjei szintén helytállóak, és a valóságot tükrözik!
Bocs Gyulám, ne haragudj, igazad van! Ezt benéztem, de nagyon csúnyán!
noncy!Ha van valami gagyi email cimed ami nem köthetö a nevedhez ki irod én meg irok rá priviben...Ha nincs csinálok én egy freemailosat amire megirod a tiedet én azt a freemailest törlöm és irok a sajátomrol neked...Ennyi azt bandázunk egyet..Meglátás??
Szia noncy!!Én nem is látok az oldalon Anettet!!Most nincs fent.
Hát....Kedves Tökös!(Aki ráadásul még hírdető is!Érdekes.....)
Szerintem a konkurencia egyik csajával akadtál össze.Amúgy nem fogod elhinni,de egy kb 50éves nő a kis ribi testőre.Régebben a Kossuth utcán dolgozott,meg volt már vagy 100néven itt.A Kamillától a Lindáig,a Nórától a Mariig.Mindhárom tel.társaság számaival.Tán' még vezetékes számja is volt.A mellbimbóit is sokan emlegették már.Ezért mostanában takarja a fotóin.Viszont a 70cm széles 80éves heverőt,vagy nevezzük inkább dikónak még nem cserélte le.Annál a csajnál vmi nagy baj lehet!Én voltam egyszer nála!Olvasd el a régebbi írásaim!