Hogy telt a napja, uram? :)
Hogy telt a napja, uram? :)
Szeva Thomika!
Jogos a 2 pont, csak annyi,, hogy korábban nem olvastam fórumot, nem is tudtam, hogy van... Szóval csak utólag esett le a húszfillér!
Jó estét bizony!
:-)))
Jó estét Magyarország! :)
Szia!
Nincs telefonszámuk, csak mailben lehet velük kapcsolatot teremteni, én már kérdeztem. Most valóban lassan reagálnak mindenre egy ideje, többet kell várni a válaszra, mint régebben.
Remélem, segítettem.
Üdv. Linda
Kriszta édes már nagyon vágyakozom utánad!
Srácok! Azt tudtátok, hogy a Kinga baba webcamezik Daisy baba néven? A sexchat hu-n. :)
Petya_001 · Tag ·
Nem mondod hogy Mira képei igaziak? Ő szerepel rajtuk?
PERSZE-PERSZE!
HOPPÁ!Talán kicsit figyelmesebbnek kellett volna lenni!Tipikus esete a STRICI FÓRUMOZIK c. filmnek!
Kedves szabi (újonc).Ezzel kicsitmellé nyúltál ugyan is nem vagyok donát de mind1Ha vissza olvasod a forumokat rájössz a magad eszétől,hogy ki írta a +15kg-s és a roma véleményt.Elöbb tájékozójd és utánna irogass a fórumba.A félórádat ott töltöd el ahol szeretnéd és azzal akivel szeretnéd de szerintem Te a dumagép-telefonálós-kiverős kategóriába tartozol!
sziasztok én egyszer fogtam kiemilia22-t azóta csak a ti véleményeitek alapján látogatok lányokat
de mira22 nagyon jó legalábbis szerintem róla még nem irt senki.
kissé telt de attól még nagyon jó vele 2 hét mulva azthiszem meglátogatom
sanyi.
Hát elég szar a kínálat itt is de még mindig jobb Zeg nél!!!!
Na én biztos nem megyek el hozzá!!!!
A többi csajról is írjatok beszámolót !!!
Szia fustos!
Köszi a tippet a képadatok mélyrehatóbb vizslatásához! Ha bizonytalan leszek, már ezt is nézni fogom.
A két lány (Szamóca és Linda20) szerintem nem ugyanaz, de a retek strigó az igen! Hátha lassan eltakarodnának már...
Az egyik retken van egy helyen anyajegy, a másikon nincs.
Ezek után szerintem kénytelenek lesznek talpig ruhában fotózni a lányokat, de úgy meg a franc se lesz rájuk kíváncsi. Remélem ezek után meg pláne!
Erre az anyajegy dologra egyik fórumozó társam hívta fel a figyelmet priv mailben, akinek utólag is köszönöm!
Üdv Mindenkinek!
Srácok, esküszöm mostantól hallgatni fogok az első, helyes megérzésemre!
Utalok itt arra, hogy Eperkétől elnézést kértem, hogy Lindával említettem egy lapon. Rég lőttem ekkora bakot, így ezen korábbi kommentemet visszavonom!
Szolgáljon mentségemül, hogy Szamóca feltett egy olyan képet, amin félig látszott az arca, és az alapján valóban nem Linda volt.
Sajnálatosan Tibor kollégánk pórul járt, és remélem nem az én kommentem játszott közre abban, hogy meglátogassa Szamócát... izé Eperkét.
Egy biztos, hogy ez ugyanaz a retek, cigány, tolvaj banda, mint Linda20, meg Friderika meg még ki tudja hány név mögé fog bújni szeretett Gyulánk!
Drága Gyuszim, engem egyszer vertél át, többet nem fogsz!
Lassan teli van a fórum a lepukkant, kiskorú lotyóiddal, hogy átverik a jónépet. Egy jóhírem viszont van, így éhen fogtok dögleni szerencsére, és nem rondítjátok a VL színvonalát!
Egy kicsit sem érzed magad kellemetlenül, hogy minden más lány normális szolgáltató? Hogy is érezhetnél bárhogyan is?! Ahhoz a te szellemi tevékenységed lótúró! Egy szánalmas barom vagy, de egy kicsit sem tudlak sajnálni!
Szia Tibor!
Már csak egy kérdésem van: MINEK MENTÉL ODA???????
Pláne, ha előtted már többen megírták, hogy nem az a fajta szolgáltató, aki korrektül jár el!
Vagy úgy gondoltad, hogy hátha Veled nem?
Üdv: Thomika
Sziasztok lányok. Egy kérdésem lenne. Egy hónapig hirdettem, az lejárt. most szeretnék úra ingyenes hirdetést feladni, mivel lehet, h külföldre megyek, és nem leszek elérhető. Viszont a levelemre ez ügyben nem reagálnak, az oldalra meg az van írva, h vegyem fel velük a kapcsolatot, ha ingyenes hírdetést szeretnék feladni. (apró sem megy, semmi) Nincs valami telcsi számuk az oldal fenntartóinak esetleg ?
Figyeljetek már!!! Ez a "Gróf" faszomvége ki a fene itt? Talán már végig járta az összes csajt? Infantilis inpotens hülye lehet, vagy más üzletét akarja rontani? Kül. kérdeztem meg csajt már, hogy ismerik e.... Azt mondják 1 igénytelen büdös fasz. Nem is tudom mit arcoskodik itt álandóan!? Unalmas!!!
Üdv mindenkinek!
Aki jót akar magának, messze kerülje el Eperke (24) nevű hölgyet, Ferencz krt. 22.! Átver, lenyúl, meglop. Szó szerint az történt velem, amit Don írt le ápr. 22-i hozzászólásában. Úgy látszik, ez a módszere. Annyi különbség azért volt, hogy tőlem még egy ezrest le is nyúlt. Aki nem akar csalódni, vagy komolyabb problémát, kerülje, szerintem!
Sziasztok!
Egy - sajnos - negatív tapasztalatomat írnám le, aki gondolja, tanuljon belőle. A lényeg: EPERKE, Nyíregyházán KERÜLENDŐ! Tegnap voltam a hölgynél. A képei alapján választottam ki, ugyanis harisnyanadrágban volt a képein, és nekem leginkább a szép harisnyás női lábak jönnek be. Tényleg ő volt a képen, és a valóságban is csinos a hölgy, szépek a lábai, és úgy fogadott, azt vette fel, amit kértem. Ennyit a pozitívumokról. A többi sajnos negatívum. Még csak hagyján, hogy a vetkőzés, zuhanyzás közben arról kérdezgetett, van-e feleség, gyerek, mióta vagyok házas, stb. Ez szerintem butaság; mivel nem vagyok független, ilyenkor leginkább szeretné az ember kicsit "félretenni" ezeket a dolgokat egy kis időre, nem szívesen beszélek ilyenkor ezekről a dolgokról, ha a lelkiismeret elővesz kicsit, az elég lesz később is... Na mindegy, ez csak egy apróság. Ami ezután jött, az volt az "igazi"! Amiatt is, mert nem vagyok független, nekem első a biztonság, így csak masszázst kértem és egy kis kézimunkát. Levetkőztem, és hanyatt fektetett az ágyra. Adott egy gumit, hogy vegyem fel. Csodálkoztam, hogy ehhez is kell, ha csak kézzel dolgozik, de jó, fő a biztonság... Mivel még egyáltalán nem voltam "készültségben", kicsit macerás és lelombozó volt felküzdeni... Ezután leült az ágy szélére, háttal nekem, és fél kézzel elkezdte a dolgot... Egy darabig ment ez így, nem volt túl izgalmas, nem is volt túl nagy hatással rám. Ezért kértem, hogy üljön rám, és úgy folytassa (írtam már, hogy a harisnyás női lábak látványa, érintése izgat fel leginkább) - erre visszanyomott az ágyra, mondta "nyugi, lazíts" és unottan folytatta. Nem tudtam mire vélni a dolgot, és kezdtem egy kicsit furcsán érezni magam. Újból kértem, hogy csináljuk máshogy, erre ismét visszafektetett, "nyugi, lazíts", és folytatta, nulla lelkesedéssel. Ekkor már tényleg rosszul éreztem magam, mondtam neki, hogy cseréljünk helyet, fekündjön le ő, majd én simogatom. Találjátok ki, mi volt a válasz! Nyert! "Nyugi, lazíts!" Mondtam, hogy én máshogy szeretném. Erre már azt felelte, hogy majd, csak előbb "álljon fel rendesen". Mondtam neki, hogy csináljuk úgy, ahogy kérem, mert akkor tuti lesz a hatás, tudom, hogy mi izgat fel igazán. Semmi reakció, ugyanúgy visszaerőltetett, és unottan folytatta. Ekkor már teljesen le voltam lombozva, úgyhogy hatása nulla persze. Eltelt ezalatt negyedóra, max. 20 perc szerintem, és ekkor azt mondja: "Sajnos letelt a fél órád", abbahagyta, amit addig immel-ámmal csinált, és otthagyott. Nem akartam hinni a fülemnek, még meg is kérdeztem: "Szóval erre ment ki az egész?" De akkor már nekem is elegem volt az egészből, úgyhogy feláltam és eljöttem. A pénzt persze előre elkérte (ezzel nincs semmi gond, korrekt) - az már kevésbé, hogy még egy ezrest el is lopott tőlem, ahogy útólag észrevettem. Le van szarva, tanulópénz. Szerintem egyébként a "fiúja" ott lehetett a lakásban, mert annyira nyugodtan félbehagyta a munkát, amiért előre elkérte a pénzt, egyáltalán nem volt ideges. Nem tudhatta, hogy fogok reagálni, lehettem volna egy agresszív barom, aki kicsit berág ezen... Ezért gondolom, hogy volt ott valaki, aki kicsit erősebb felépítésű, ha esetleg baj lenne... Meg a pénzem is eltűnt valahogy, a lány pedig folyamatosan "kísérgetett", utólag úgy gondolom, figyelt, hogy a "másik" nyugodtan kutasson a nadrágom zsebeiben. Persze ez nem biztos, csak van egy ilyen érzésem... Annyit azért mondtam Eperkének, hogy szerintem nagyon hülyén viselkedett: mivel tényleg szép, csinos lány, a harisnyás lába is gyönyörű, akár visszatérő vendége is lehettem volna ezután. Mindegy, ha neki jobb volt egyszer átverni az agyam, és lenyúlni még egy ezrest, ez van. Rövidtávú gondolkodás. Többet nem megyek hozzá. És aki el akarja kerülni a lehetséges kellemetlenségeket, ne keresse Eperkét Nyíregyházán. Gáz, és kockázatos! Hát ennyi.
Üdv: Tibor