Nem, tegnap. :))) Este itt a helyed! Vár Kató, Géza, Linda. :)
Nem, tegnap. :))) Este itt a helyed! Vár Kató, Géza, Linda. :)
Már töbször is voltam fent nála,főleg a szerepjáték miatt(főnök-titkárnő).Én merem ajánlani,tiszta és nagyon kedves,a képeken ő van.Árak korrektek.Cicik szilikonosak és kemény mint a szikla.A legigényesebb lakás amit valaha láttam.Ja és talán a legérdekesebb: ilyen pici és szűk cunnával sem találkoztam még!:)
Sziasztok!
Lányok között nincs olyan, aki több órát is el tudna tölteni valakivel és nem a lóvét nézi?
sziasztok,
tudna valaki infóval szolgálni Ramóna felől?egy - két *** moderálva *** is megtalálható a hirdetése ott egész jókat írnak róla.Tényleg ő van a képeken, vagy csak valaki lopta a hirdetéshez?
köszi
tud valaki valami kozelebbit Voros Szonyárol?eloreis koszonom!
Szia Grófom!
"Bokán rugós"sztori?Tekintsd ezt szőkeségem mellékhatásának kérlek,de nem értem.Kifejtenéd?(Akár sms-ben is.)A vígasztaló sokaság pedig egy dolog.Az egyéniségek hiányát semmiképp nem enyhíti.Azokból pedig nincs sok.Tetszik érteni?:)Nem sokára megint "szabadságolom "magam,de azért a keveseknek elérhető leszek.Vedd ezt felhívásnak,kérlek!:)))puszi
Hali, nekem jobb a tapasztalatom a fiatalokkal (20-30 év), de igazad van, ne jelöljünk meg életkort. B.
Többen is vannak, de csak Tündérkét ajánlom. A kéró átlagos, se nem luxus, se nem tré. B.
Teljesen igazad van, az ember mindig a saját hülyesége vagy naivitása miatt szív, azaz fut bele pocsék szolgáltatókba. Ami nem "kóser", oda el se menj. Üdv.: B.
Bocsánat, de így nem egészen egyértelmű...ez ( "Én voltam Claudiánál nagyon gáz a csaj nem ajánlom egy tehén" ) melyik Claudiára vonatkozik? Mert a vl-en van egy 18 éves "Klau" és egy 26 éves "Klaudia", jó lenne konkretizálni...én "Klau-t" szívesen meglátogatnám, a képek alapján álom....de nem szeretnék koppanni...várom a válaszod..köszi
Hát akkor jo vadászatot valakinek dolgozni is kell én most megyek!
Köszi! Jővőhéten meglátogatom Stellát és leirom milyen volt!
Sziasztok!
Nikinél járt már valaki érdemes meglátogatni?
HELLOTÓK!
Zsanett 21 nél volt már valaki ? Milyen a csaj? Néztem a képeit nem rosz!
A 24 éves Dóra kerülendő!!
Számot cserélt!
Lehúzós csaló!!!!!!!!!!
Stella 24!!Én már mondhatni sokszor voltam nála de tudom ajánlani mindenkinek:jó csaj,jó müsor,jó fej,kedves megkinál italal,tiszta igényes lakás,törölközö,stb és mindenek elött csillagos 5 ös feneke van :)Nézzétek meg érdemes...:)Én biztos megyek még hozzá :)Puszantalak:Stella..
Sajnos azt kell hogy mondjam elég gyér a felhozatal,eddig szinte minden alkalommal volt valami probléma ami nem olyan volt mint amilyennek leírta magát vagy más egyéb!Ha egy kicsit visszatekintesz írásaimba akkor meglátod hogy kit ajánlok!Csak tudod ez is olyan hogy "kinek a pap kinek a papné"!Ő sem tökéletes,de eddig nekem ő volt a legjobb,pedig megfordultam jópár hölgynél.
Hello Brian!
Tündérke egyedül rendel? És milyen a kéró? A képek alapján elég lepukkant...
Na és kik azok a gyöngyszemek? Kíváncsian várjuk :)