Brian!
Én hitelesnek és megbízhatónak tartom a véleményedet. Pl. Kamillához már nem valószinű, hogy menni fogok...:) (Bár lehet, hogy nem is akartam volna. Nem az esetem.) De lehet, hogy másnak meg ő az esete. És ez az a pont ami a kemény negatív kritikától mindig visszatart engem. Én inkább a pozitív véleményt írom meg. Pedig egyem meg a szivét Zsuzsi(20)-al aztán beleszaladtam egy negatív témába erősen. De ebben az esetben is csak finoman utalok egy roszabb túrára. Mert hát lehet, hogy rossz passzban volt. Vagy én nem voltam toppon. És hát biztosan vannak vendégei, akik őt szeretik, és ő pedig jól áll hozzájuk. És hát mivel ez az egész egy ilyen fű alati "mozgalom", ha az ember beleszalad egy-egy rosszabb kanyarba itt nincs "fogyasztóvédelem". Én alapvetően elfogadom és tisztelem a szolgáltatókat. Nekik sem lehet könnyű ezzel a sok MT-vel....:) Ha jó a túra, akkor egy hétig jobban megy a meló. Ha meg nem, akkor rátudok a dologra, és a következőt jobban próbálom tervezni. A jó túrákat meg elmentem az "agyamba" :) És aztán amikor majd egyszer eljön az idő, és becsövezve "pihengetek" majd a kórházban, csak röhögni fogok az egészen és szemezgetek a jó élményekből:)!