csak. javítottam.
csak. javítottam.
És igen, 138!!! Ez van. Vagy csa néhány éve volt? :)))
Én mondom, ne tanulj sokat, mert igaz a mondás! :)
"húzasd"
Én nem mondtam ilyet! Ezt mások szokták mondani.
:-)))
Azt amúgy tudom, hogy okos vagy. (138) ;-)))
Nekem meg azt szokták mondani, hogy sokat kell még tanulnom ahhoz, hogy rájöjjek, milyen buta vagyok.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja, lesz olyan is. Majd mikor már te is sajogsz, négykézláb kínlódva mászol, nem tudsz felfeküdni a masszázságyra, úgy fáj.
Igen, ilyenkor megtalál mindenki. Várd csak a nyarat!
Hát tegnap mikor hívtál, már majdnem letéptem. Voltam ma dokinál, holnapra jól leszek.Remélem.
Amúgy szemtelen, méghogy a fejem a leggyengébb!! Nagyon okos vagyok, te buta. :)
Lesz olyan is. Már rosszul vagyok a buszozástól!
Lehet egy Trabanttal is szívesebben elindulnék már...
Erre vagy azt szokták mondani, hogy húzad ki, vagy azt, hogy mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb...
De én egyiket sem mondom!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
QCp, itt egy masszőr. Ne panaszkodj, hanem buszozz ide! Hát meddig csalogassalak még? Tettem én már rendbe derékszögben betámolygó embert is egy kezeléssel. Jó a Géza. :)))
Ja, jut eszembe, ettől a sok furikázástól már kib@szottul fáj a hátam.
Ha lenne, aki rendbe vágja...
Olyan kényelmetlen az a busz.
Boldog ember. Nekem még csak ma kezd múlni a fejfájásom, még érzem, de 3 nap nonstop migrén után ez már boldogság.
Volt egy kis dolgom...
Lelkiállapotom nagyon jól van. Üzletileg sikeres volt a mai nap, vélt és várt üzleti nehézségekről kiderült, hogy nincsenek...
A nap délutánra kisütött.
Holnap megyek lazulni. Mi kell még?
:-)))
És most ezen gondolkodtál 5 percig? :))) Élménybeszámolót kérek.Lelkiállapotod hogy van, szépen sütött-e a nap közben, sikeres üzletet kötöttél.... ?
Helyenként beleugrottunk a 90-be is :-)))
80-nal száguldoztatok? :))))))))))))))))))))))))
El se hiszed.
Már megint "szétbuszoztam" az agyamat. Egészen Egeren túlig és vissza.
:-(
Szia.:)
Ugye? Katónak mindig igaza van. :))) Mizujs, kispajtás, hogy telt a napod?
Szia.
Biztosan előfordul olyan is, hogy nem jelentkezik a szolgáltató. Lehet, hogy tényleg bunkóságból lapít, mert egy fontosabb vendége közbejött, de olyat is hallottam, hogy kinézett a kulcslyukon/ablakon, és az egyik kedves ismerőse lett volna a vendég...
Na, biztos nem az jutott eszébe, hogy mekkora kedvezményt kéne neki ajánlani :-)))
Katóra reagálva (ő úgyis tudja), hogy neki adok igazat, én már sok mindent pluszt elértem a modorom miatt (és tényleg nem játszom meg magam), olyanokat, amikról "nagy kandúrbandik" nem is álmodhatnak...
'stét kívánok!
Volt mit olvasni.