Linda 21 -et sem szabad kifelejteni a legjobbak közül! :)
Linda 21 -et sem szabad kifelejteni a legjobbak közül! :)
Hali!
Tegnap kedvem támadt lövöldözni, így ébredtem.
Pécs Fagyöngyben,Kyra 25 lett a kiválasztott, nyertem! Kedves, aranyos, mosolygós csajszi,
olyan barátnő feelinges.
Hűsítővel kínált, ami ránk is fért. Jól éreztük egymást. Ajánlott!!
Biztos visszatérek még hozzá!
Sziasztok,
valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy némelyik lánynak, aki egyébként jó szolgáltató hírében áll, miért van szüksége névváltásokra, meg arra, hogy
-egyébként abszolút nőies - nicknéven a fórumban fényezze magát? Nem értem. Kösz. B.
Kedves Zsoao!
A megújulás igazából nem csak a designváltásról szólt, a teljes rendszer újra lett írva A-tól Z-ig. A legnagyobb változtatás a hirdetésfeladási és az előfizetési rendszer átalakítása volt, amit csak a hirdetők érzékelhetnek. Hamarosan azonban újabb funkciókat fogunk bevezetni, ami a látogatók kényelmét fogja szolgálni.
Az említett dátum problémát sajnos nekünk sehogy nem sikerült előidézni, kérjük ha továbbra is tapasztal ilyet, akkor a bal oldali menüben az "Üzeneteim" menüpontban írjon egy konrkét páldát az előfordulásra.
A moderálási automatika valóban kicsit túl szigorú, ez még a régi rendszerből jött át, ezt hamaraosan finomhangolni fogjuk.
Üdvözlettel:
VL
Üdv mindenkinek! Csini(25)-ről van valakinek friss infója, tapasztalata?
Szia!!---Igen vállal amit kérdeztél--menny nyugodtan nagyon tuti a csaj --jó a hozzá állása aranyos-Kertvárosban a *** moderálva ***u.-ban!!
Eszter(29)-nek fantasztikusan jó a fraciája (NFVSZ), finom és gyönyörű a puncija.
Sziasztok!
Én Izsabella felől érdeklődnék, hogy volt-e már valamelyikőtöknek szerencséje hozzá, az allábbi félreértéstől eltekintve. Esetleg vállal-e extrát(popó), milyen a környezet, a város mely részén van.
Üdv.: Karcsi
Jártam Cleo(20)nál tavaly nyáron,akkor is ennyi idős volt,ezek szerint nem öregedett.Test ,fej 10es .A szolgáltatás 5ös skálán 2-3as.Inteligens,barátságos,közvetlen örömforrás.Egy a baj vele, nem sok mindent szabad.Pénzért se hajlandó alap dolgokra,pedig azért keressük az ilyen örömforrásokat,hogy amit otthon nem kapunk meg,azokat legalább pénzen megvásárolhassuk.Tiszta kulturált környezet.
Használd a "keresés kulcsszóra" opciót. Sokmindent megtudsz.
Amit én tudok mondani, hogy Cleo valóban tökéletes mind arcra, mind alakra, keveset szabad, sokmindent nem, de szerintem azért messze áll a nem javasolt kategóriától.
Többek szerint Alina=Doris(régebben), ezt csak ő tudná megcáfolni, de ha így van, akkor nálam felejtős.
Tisztelt VL Szerkesztőség.
Én egy felhasználó vagyok az önök oldalán. Mindenek előtt leírnám, hogy az oldal új külleme és megjelenése nagyon jóra sikerült.
Az engem érintő probléma a feladandó hirdetés dijbefizetése során jelentkezett. Sajnos nem találtam meg azt az opciót ahol banki átutalással lehetne befizetni az átutalandó összeget. Most lehet ,hogy nem láttam vagy elkerülte a figyelmemet valami teljesen "egyértelmü" funkció, ebben az esetbe elnézést az észrevételem közléséért.
Egy másik megjegyzés: Miért nem lehet SMS dijfizetés módban díjat fizetni? Esetlegesen lehet, hogy ennek van valami jogi akadálya, (?) Ebben az esetben ismételten elnézést kérek.
De véleményem szerint sokkal egyszerübb és gyorsabb lenne egy ilyen lehetőséggel fizetni.
Amüködtetéshez további sok sikert kivánok.
További tisztelettel.
Nem tudom, feltűnt-e, de az új design óta a dátumok kezelése igencsak eltolódott, több helyen felcserélve írjátok ki a napot és a hónapot... Pl, ez a hozzászólás is 2011 augusztus 6-ként szerepel, pedig csak június 8 van ...
Nemcsak a fórumhozzászólásoknál, de a hirdetések adatainál is ugyanez van, pl. Soproni magánlakásomon várom szeretettel kedves partnerem. Gyere és próbáld ki az egyedülálló Görögországban tanult péniszmasszázsomat. Kedd 9-től...
Mia (35) - Sopron
Gondolom a számlázás nem ezeken a dátumokon alapul :)
Tisztelt szerkesztőség! Mért van az hogy szabályellenesen ugyanazokkall a képekkel több hirdetés is lehet fent????
Helló!
Ha még lenne olyan, aki bizonytalan abban, hogy Fruzsi(23)-t érdemes-e meglátogatni, akkor csatlakozom a róla pozitívan nyilatkozók táborához, és csak bátorítani tudom. Minden adott egy nagyon kellemes és felejthetetlen időtöltéshez: kultúrált hely, könnyű parkolás, és ami a lényeg: szép, csinos, kedves, barátnős vendéglátó, aki "az erotika terén nem tapasztalatlan". Attól függően, hogy ki hogy szeret pontozni, 5/5 vagy 10/10. Brian MT-nél a Top5-ben benne van, nálam a Top2-ben...Tudom, hogy már sokan dícsérték, de a jóról szívesebben ír az ember, mint a rosszról, ráadásul az ilyen lány meg is érdemli a dícséretet.
Hajrá Fruzsi, csak így tovább. Jövő héten találkozunk :-)))
Üdv
Sziasztok! Regina 25-ről tud valaki infót?Kép alapján nagyon bejön a csaj,meg szeretném látogatni.Ha tudjátok ajánlani,írjatok.Köszi.
szívesen,jó szórakozást akárkihez is mész!!!:)
aha megvan...........köszi
https://videkilany.hu/holgyek?megye=9&sortkey=QmEOJ4yY hát pedig én már látom fent,nem tudom eddig hogy nem láttam lehet elfutottam mellette.
köszönöm,de sajnálom hogy nincs kép rola!NAGGYON MEGNÉZNÉM!!!!
Nem fut más néven én ma voltam nálla és a hirdetésében talált teló számon hívtam,de most néztem jelenleg és sem találom,lehet hogy lejárt a hirdetése vagy nem tudom mi a gáz lehet,én ma reggel láttam fent és el is mentem hozzá.Tuti nem fut más néven mert én már voltam nála csak meg ismerném.