Bezabáltam, rosszul vagyok. Pizzát ettem, szétfeszül a gyomrom. Ez borzasztó.
Bezabáltam, rosszul vagyok. Pizzát ettem, szétfeszül a gyomrom. Ez borzasztó.
Mizu p?
Nagyon eltüntél mostanság. De ma este maradj, mert sztem rövidesen megyek el itthonról vagy 25 percre, úgyhogy csetelni kell a masszőrrel :-)))
Na beszéljünk másról. Mizu?
A puhatestűek legfejlettebb csoportja. Nevüket a szájnyílás körül elhelyezkedő karokról kapták. A karok száma fontos jelleg a rendszertani besorolásuk szempontjából, mivel a nautiluszoknak akár 90, a szépiáknak és a kalmároknak 10, a polipoknak 8 karjuk van.
Hát, a 3/4-e biztos. Igen, igazad van. Ezek az én érzéseim és érdekel az ürülék.
Helló neked is. :)))
Pircsi, én így a sz a r ról még... XD Sz a r r á röhögtem magam.
Sziasztok,!
Valoszinü, arra céloz Kató,hogy az egész élet szar:))))
Hali :D
A sz a r r ól ilyen tudományosan még SOHA nem olvastam, hallottam senkitől. XD
Na, aki ezt nekem szó szerint felmondja, ingyen masszázst kap. :)))
Kedves Linda.
Nálad nagyon a fécesz körül forog a világ. Lásd ez, potty..., stb.
A "S Z A R T", mint olyat mindenki ismeri. Biztos te is hallottál már róla. Akkor miért ilyen dolgokra keresel rá?
Pl. azt tudtad-e, hogy a fejlábúak vagy lábasfejűek (Cephalopoda, görög κεφαλό + ποδα, fej + láb) a puhatestűek (Mollusca) törzsének egyik osztálya.
:-)))
Barbiról van valakinek valami infója?
Előbb-utóbb engem kitiltanak innen.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mire jó a Wikipédia? :D
Az állati ürülék neve általában bélsár; a mezőgazdaságban felhasznált, elsősorban növényevő állatoktól származó ürülék a trágya, a vadászok hagyományosan a latin excrementum szót használták rá. Az ürülék tudományos-orvosi elnevezése az embernél széklet, fekália (fecalia), emberi ürülék, emberi végtermék. Köznapi, bizalmas, kissé gyerekes elnevezés a kaki vagy kaka. Alpári, durva kifejezés a szar. Semleges (se nem túl tudományos, se nem túl gyerekes vagy durva) köznapi kifejezés magyarul nem létezik, hasonlóan az intim szférába tartozó más fogalmakhoz (például a nemi szervek vagy a nemi élet kifejezései).
Embereknél az egyén és a körülmények függvényében 2-3 naponta egytől napi több alkalomig történhet székelés. Az ürülék megkeményedése a rutinművelet megnehezedését és meghosszabbodását okozza, ez a székrekedés.
A széklet kinézete, mérete, színe, állaga és szaga nagy változatosságot mutat, elsősorban a táplálék és az egészségi állapot függvénye. Normálisan félkemény, nyálkás felszínnel. Barna színét az epével ürült bilirubin bomlástermékei, legfőképpen a szterkobilin okozza. A bilirubin az elpusztult vörösvértestekből kiszabadulóhemoglobin bomlásterméke.
Újszülötteknél az ürülék kezdeti sárgászöld színe a meconium hatása. Amíg az újszülött szopik, világossárgás marad, és szaga sem kellemetlen mindaddig, amíg a baba el nem kezd nagy számban más ételeket is enni. Végül elnyeri ismerős barna színét.
Életünk folyamán számos különböző fajtájú ürülékkel találkozhatunk. A zöldes szín az ürülék beleinken keresztüli gyors áthaladásának vagy nagy mennyiségű kék vagy zöld táplálék bevitelének a következménye. Az ürülék agyagszerű megjelenése a bilirubin hiányát jelzi.
Az ürülék visszataszító szaga bakteriális működés következménye. A kén-hidrogén mellett a bélflóra számos kén-, nitrogén- ésfoszfortartalmú szerves vegyületet is előállít, főként indol-, szkatol- és tiolvegyületeket, melyek közös tulajdonsága a penetráns szag. Ezek az anyagok a bélszélben is megtalálhatóak. Az élelmiszerek egyes illatos adalékanyagai, például fűszerek hozzájárulhatnak az ürülék végső szagának a kialakításához. Számos kereskedelmi termék létezik az ürülék szagának az enyhítésére. Az ürülék szaga valószínűleg azért erősen riasztó az emberek számára, mert érintése vagy fogyasztása fertőzést okozhat.[1] Egyes koprofág állatok és személyek számára az ürülék vonzó is lehet.
Szia!
Azért ennyire nem rossz a helyzet. Hidd el, sokan vannak, akik tudnak olvasni a sorok (és a nickek) között!:) Pl én is el tudok tájékozódni és nem túl gyakran csalódom, vagyis ha valaki olyantól olvasok pozitív, avagy negatív kritikát, akit ismerek (mármint nickről), akkor az úgy is van, és ilyen értelemben hasznos a fórum, mert mégiscsak tudom, hogy hova érdemes, és hova nem érdemes menni!:)
Pircsim, látom, sehol se vagy fent. Nem lenne megoldás, ha a barátnőd hirdetne és csak mellékesen,név nélkül beírná, ahogy mások is, hogy barátnőmmel együtt... Amúgy jó volt a szövege, csak a neved nem kéne bele.
Ne haragudj, hogy beleszólok a dolgodba, tudom, hogy egyedül is feltalálod magad, csak egy ötlet volt.
Remélem, nem veszted el a vendégeidet!
Puszi
"Frissítő vagy erotikus masszázsra vár Zalaegerszegen negyvenes hölgy.
Ha szexet akarsz, ne engem hívj !!"
Talán tisztázni kellene, hogy mit ért szex alatt. V.színű, hogy ez a "bohócpolírozás". De ahogy a második mondat szól, riasztó. Most akkor melyik webhelyen vagyok?
Sziasztok! Anett(22)-ről szeretnék infókat olvasni. Akár pozitív, akár negatív, minden érdekelne róla! Köszi előre is! Esztert tudom ajánlani, aranyos fiatal lány, ügyes a szexben, szép bőr, szép test.
Petya_001 · Tag · Andi 28-ről vki tud infót? Köszönöm!
Üdv mindenkinek!Forum eredeti célja nagyon praktikus,csak ez már elvesztette valoságtartalmát.Bárki irhat naponta magárol pozitivakat különbözö néven ,másokrol negativakat,ez már itt kenyérharc nem véleménycsere. A gazdagság alapja csupán az szeretsd amit csinálsz.VONZÁS TÖRVÉNYE-amit másoknak kivánsz azt kapod te is.Tehát ha nem megy a melo magadban keresd a problémát és ne köpködj másokat..Primitiv gondolkodásra utal az alaptalan vélemény,ez szexpartner kereső senki se feleséget keres egyszer itt van ,egyszer ott ez természetes.Mindig minden körülmények között maradj ember!
Szia drága! Jobban vagy már? Alakulnak a dolgaid? Írhatnál! :)
Sziasztok.Hol lehet elérni Gerdát, nem tudja valaki?