Egy kérdésem lenne, hogy lilu24- nél járt már valaki?
Ajánlott vagy nem?
Köszi
Hy Urak!
Tegnap úgy gondoltam lövöldözöm egy kicsit, nehezen de összejött.
SZISZInél kötöttem ki végül és nem bántam meg.
Figyelmes, kedves nő, tiszta, igényes lakás, ajánlott kategória.
De ami előtte volt, felhívtam Izabellát. Majd úgy kicsit később, mikor biztos volt, hogy hozzá megyek, megbeszéltük, ok, rendben, de akkor már sóhajtozva, flegmán beszélt.
Elmondta hova menjek és ott hívjam újra. Na onnantól 3 -szor nyomott ki.
Aztán hívtam Mercedeszt, aki sokadik próbálkozásra felvette, beszéltünk és közben csörgött egy másik telója, engem meg úgy kinyomott mint a sz....t!
Hát így válasszatok.
Üdv!
'sten ments! :D
De ha teszem azt 1-2 ilyen kaliberű hölgyemény úgy döntene, hogy mondjuk a nyár egy részét a Balcsin tölti, az azért már jobban tetszene!:DDD
Még hogy 46 km. Már akinek. Candy is épp elég messze van!:(
Sziasztok!
Florance(33)
Tudtok róla valamit?Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Ár, helyszín, minőség?
Köszönöm
Hát kedves Miskolciak! Én nem vagyok borsodi de mindenképpen tudatnom kell veletek egy uj, vagy ugy írom itt uj leányzorol.
Emmy volna akiről most írok,és hozzá teszem nem elöször.Nagyon örültem hogy megtaláltam,mert Győrben ***moderálva***egy darabig aztán eltünt,és mit add Isten ujra itt a vidéki lányon csak,épp kicsit meszebb:) Nekem nem gond hisz ugyis járom mindig az országot, hát gondoltam felutazok hozzá.Nagyon tudja mi kell nekünk férfiaknak,a natur franciája..NO1 vagyis a legjobb,mert ugye voltam egy két lánynál de ő tarolt nálam.Ha szeretitek a nagy cicit és kevességet,na persze a lényeg egy jo franciával egybe kötött sexet, mindenképp látogassátok meg.És higyétek el nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkozik rolla,itt a forumon már irtak rolla egy páran.
Na végre. 'cakát. :)))
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gyógyulj.
Üdv és 'cakát.
Modjad, hogy 'cakát!
Ki nem látta a Terminátort??
Legfeljebb, ha nekem még mindig alig van hangom csütörtökön, akkor te beszélsz, én meg bólogatok.
Megyek pihizni, meg aludni, az a legjobb, aludni a legjobb. Most ne hívj, mert kikapcsoltam, mert nem tudok szép búgó hangon beszélni, csak, mint egy beteg vén varjú.
Akkor holnap nem kereslek, mert úgyis minek.
Várom a hívását, uram! :)
Jóccakát! (Jáj, de beteg vagyok.)
Bírod!
Nem hosszú, pláne ha láttad a Terminátort, akkor 100% bejön.
Na pihizz akkor, de csütörtökre szedd össze magad. Nagyon hosszú napnak nézek elébe egyedül, úgyhogy majd felhívlak délután-este felé.
Valszeg holnap sem leszek itt...
Majd holnap megnézem, ha meg nem halok addig.
Megöl a technika! De a számítógép előtt nem tudunk enni...
De azért, hogy tudd, miről van szó benne, sztem a legjobb paródia:
http : / / www . youtube . com / watch?v=xiTKMo1c-As
Én is így gondolom. Ne belőlem éljenek meg! Meg szoktam maradni, csak így tényleg tovább tart. Azért valami kéne rá, de lehet, hogy a pihizés is segít.
Megyek is lassan, mert fiam ágyba parancsolt.Azt mondja, inkább ne beszéljek, mert szörnyű. Képzeld, ha énekelnék! :)))
Azt régen néztem, jobb a Jóban rosszban szerintem. A B. köztben már azt se tudom, ki kicsoda.
Felvesszük! Simán megnézed utána neten. Kőkorszaki szaki. :)))