üdv tekergő!
Szandi kölcsönös franciában is benne van?
vagy nem szereti, ha nyalják?
üdv tekergő!
Szandi kölcsönös franciában is benne van?
vagy nem szereti, ha nyalják?
ez a 2 lány engem is érdekelne!
valaki, aki volt már náluk, kérjük ossza meg velünk tapasztalatait!
Szia!
Akkor félreértettük egymást. Korábban pont azt fogalmztam meg, h elegem van az igényes dolgokból, állati ösztöneimet szeretném kiélni állati módon (semmi fájdalmas dologra nem gondoltam :) )
Mindezt perdsze lehet igényesen is! A lábfejre és lábújjakra bukuk... itt serm voltam egyértelmű...
Tisztelt izácska!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg Önnek is, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még az előfizetőkre is! Az oldalunkon nincs napi díj, valamint a várakozás időtartama alatt nem csökkent az egyenlege!
Tisztelt diana48!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még ha előfizető is!
Améliát tudnám ajánlani. Igaz, ő 21 éves, de vicces volna, ha ez kizáró ok lenne. :D
Egy régebbi hozzászólásomban írtam róla/róluk, keresd vissza.
Szassz Emmerich!
Én már voltam Léna25-nél.Valójában van vagy 35éves.Agyonszolizott szilikonbaby.Viszont egy nagyon igényes,kertes házban rendel.Normális csaj,csak km is van már benne bőven.
Ezt a Lillát nem látom hírdetni. Más néven van? Ha tudsz vmi infót megköszönném!
QCi, hol a bánatosúristenben vagy???
Képzeld, kaptam svábul egy levelet. Pali kérdezgeti, hogy gondoztam-e már életemben állatokat, és sorolja:
tyúkot, tehenet, disznót, birkát...
Ez jutott eszébe rólam. XD
Ok. De készülj fel, hogy igazi gyúrást kapsz! XD
Amennyiben Veszprém felé visz az utam élek majd a lehetőséggel :)
Dóri-t ki tudnád fejteni kicsit részletesebben???arcra szép?(persze ez relatív...)
Alina-t vagy Viki18-at próbálta már valaki?
én is meg tudom erősíteni, amit röffencs írt!
igyekszik a lány kedves lenni, de tényleg nem nyújt maradandó élményt, ugyanis meg sem próbálja élveznia dolgot
Tisztelt szerkesztőség pont ezért irok én is fizető vagyok jo ideje már a mai nap 2 orakor cseréltem uj képeket és azota se vagyok aktiválva viszont a mai napra ugyanugy levonják a hirdetés összegét...mért van ez???
A 22- Tampont is nézd meg! XD
QCp! Hahó! Jelentkezz!
Szoktad nézni a youtubeon a Herby anyád-at? Sok van, a 4-est feltétlenül, utána meg rászoksz úgyis. :DDD
Ritka állatok vannak! :)
18-20 év között kit tudtok ajánlani akinek nagyon jó a franciája és végig csinálja?
Sziasztok! Régebben ***moderálva***alatt dolgozott Anita. Nagyon jó francia tudása volt és élvezte a szexet. Tud róla valaki?