Nos a képen nem ő van. most beszéltem vele
Nos a képen nem ő van. most beszéltem vele
Srácok! Most elragadott a képeivel egy lány: Szofi. Róla mit tudtok?
He!Kefirke!! :-)) Ésszel élj már kicsit!Mindig mondom,hogy a net meg a jó megfigyelő képesség(IP szám! gyengébbek kedvéért)veszélyes fegyver!! A szálak az Árpád 54be vezetnek!P...nával nagyon sok mindent el lehet érni,de a neten való minden megnyílvánulás árúlkodó lehet.Sokan csak hiszik,hogy névtelenek maradhatnak.Onnan tőled adja fel a hírdetését!Nem tudom miért,de ez tuti!
NEM TAGADOK ÉN SEMMIT FRED DE HA TE NÁLAM VOLTÁL ÉS NEM JÖTT BE AKOR A NYOMORULT FARKADAL LEHET A BAJ!!!
xy111 Hát én nem tudom,de én egy alkalom és találkozás után nem mernék leírni ilyet hogy őszinte valaki,hiszen nem is az mert ez nem arról szól!Na mindegy olyan érzésem van hogy te tudod a Legjobban mi van megengedve,de nem érdekel elfogadtam a válaszod.Kösz
Renivel, ha minden igaz nincs gond. De valakinek meg kéne vizsgálnia. :)
Drága Pál!
Te nem netfüggő, hanem VL fórumfüggő vagy. A kettő nem ugyanaz.
Komolyan gondoltam,hogy érdekel a lelked. :)))
Ez nem az én topicom, csak én pörgettem fel néhány jó fej segítségével. Attól még bárki írhat ide. Te is. :)
De abban igazad van, hogy nincs ok félelemre, már nagyjából megvannak kiket fogok meglátogatni (na persze, ha beférek hozzájuk, de majd igyekszem!:D), ha arra járok!:)
Hi!
Igen, a tudásszomj is, meg az, hogy ha valaki messziről jön, jóval nagyobb bukta tud lenni, ha véletlenül kamus lányt keres fel, mert akkor nem az a szitu, hogy sebaj, majd megyek jövő héten másikhoz, talán azzal szerencsém lesz!:)
Szóval igazából masszázst vállal a hölgyemény de meg lehet vele beszélni a töcskölést?De könyörgök ne beszéljünk rébuszokba!Igen vagy nem?
humm · Kvázi-tag · A számok valóban kort jelentenek, de bőven rá lehet hagyni 20% -ot akár pluszban akár minuszban. Ahogy előttem is megírták, az érettebb korosztály igyekszik fiatalítani magát, de szerintem a magukat 18-20 évesnek hirdetők közül egy páran még bőven ***moderálva***. Úgyhogy hajrá ***moderálva***! :)
Köszi a figyelmeztetést! Akkor gondolom Renihez sem kell szaladni ezek szerint! :) Mindegy, mert végülis, akit legközelebb meglátogatok, az Kriszta lesz szerintem.
Maxim!nem szép dolog folfedni a lányok titkait foleg úgy hogy nem tudhatom hogy mi van nekik megengedve!de egy oszinte ,aranyos lány és mindenrol meglehet vele eggyezni!akár csak a vulkánházba!pedig ott is tabu a +...
SZiasztok tegnap voltam NYiregyházán egy Orsolya néven futó lánynál és csak annyit tudok ajánlani hogy mindenki kerülje el messzire a május 1 téren dolgozik és egy rablóbanda már a zuhanynál szinte erőszakkal tudtam bevinni aruhámat a fűrdőbe aztán tiz perc kézimunka és megnézte a telefont és azt mondta hogy letelt az időm persze a másik szobába 2 strici akik még a reklamálás miatt meg is akartak verni alig tudtam elmenekülni de ha olvassák üzenem hogy még ne aludjanak nyugodtan. Üdv a bakter
Szeretem, ha Valaki határozott!
..én pedig "netfüggő vagyok" :)
Na ez az igazi terelés, "Szíjgyártó és Répási" csak tanulna itt! :)
Bocsánat, hogy egy pár bejegyzést tettem a saját topic-odban.
Az egész ország várja izgalmakat, írj Tündérem!
Orsolyához eszedbe ne jusson, Reni meg aki a sarkanyúról jött el magánrendelésre. ;)
Jelenleg az ajánlottak: Mesi + Linda + Mira + Kriszta + Gina + Vanda
+ maja :)
Sziasztok! engem továbbra is két lány érdekelne: Orsolya, és Reni. Ha valaki tud róluk valamit írjon lécci.
QCp, valamit tennünk kell, ez katasztrófa! A nép nevetni, szórakozni akar, nem sírni.
Visszajössz? :)))
Bush kéne még, de, hogy hol a bánatban van??