Köszi az infót. Franciát csak gumival? Na akkor oda se érdemes menni. :)
Köszi az infót. Franciát csak gumival? Na akkor oda se érdemes menni. :)
Kedves Rami 20!
Gyönyörű és nagyon csinos vagy a fotóidon és nagy örömmel nézegetem őket.Sajnos számos elfoglaltságom miatt a közeljövőben nem tudlak meglátogatni.Szeretnélek megkérni arra hogy néhány friss fotót tölts fel a honlapra.Rajtam kívül biztos nagyon sok férfitársam örülne ezeknek a kincseknek.
Köszönettel:Fabi
Hali. Bemegyek délután Fehérvárra, levágatom a hajam, meg kikapcs egy kicsit. Nem tudom, mikor érek, sztem 20 után itthon vagyok, ha azon nem érsz el.
Szia
Olvastam amiket Emillyről írtatok, nekem viszont jók a tapasztalataim vele. Voltam nála már többször, visszatérő vendége vagyok. Első alkalommal elmentem egy órára és két és fél óra lett belőle, nem azt éreztem hogy gyorsan ki akarna dobni. Szóval akinek bejön a barátnő feeling és a harmincas korosztály, annak csak ajánlani tudom.
És hogy legyen egy negatívum is, együttlét alatt a telefonja mindig a legrosszabbkor csörrent meg.
zandras · Tag · Üdv Gróf ur és minden Mt.-nek! Próbáltam az este folyamán hivni a hölgyet, sajnos ki van kapcsolva, és a hirdetése is eltünt. Valaki utólagos áprilisi tréfának szánta :) Viki(25)-röl nincs infód? Köszi elöre is. Zandrás
Voltam Dóri(36)-nál!A képeken ő van de ugye tudjuk hogy a képek műtermiek!Amikor pelyhes pöcsű voltam,mindíg ilyen nőről ábrándoztam,hogy egy ilyennel tudnék egyszer kamatyolni!Hát most valóra vált serdülőkori álmom!:)Igazi érett nő.A mellei szilikonosak,én meglepődtem mert csak akkor veszi észre a makkos mikor megfogja,nagyon valódi a látvány.A kecó felújított,tiszta és rendezett.Dóri nagyon kedves és jó fej el lehet vele beszélgetni minden féléről,aktus közben pedig odafigyel rád.Az ***moderálva***nagyjából rendben vannak.Gumi fel gyors oboa,majd mikor kemény lett az öcskös előlről,hátulról és a végén lepriccoltam!Én nagyon jól éreztem magam,tudom ajánlani a hölgyet!
Szia toni! Nem hiszem hogy van hasonló lány most Győrben.Sajnálom de nem tudok jó tippet adni,állítólag Vörös Szonja intelligens és jól is csinálja.De csak hallotam.
Nekem van!Nem tudom mennyire tartod használhatónak,én csak telefonon beszéltem vele de egy kicsit ***moderálva***a hölgyeményt.***moderálva***nem írok,de ***moderálva***több az átlagnál,így kihagytam!
Igazad van a kitty az jó mind a kettőben, de a feje az gáz egy kicsit és szerintem van legalább 45-47 éves, meg még a lepedő tisztaságával nem voltam kibékülve mikor ott jártam, sztem már rég ki kellet volna cserélni mert különféle nyomok voltak rajta!
Hát, a 10% nem sok. Vagy lehagytál egy 0-t?
Volt egy utam, azt hittem, hogy hamarabb tudok indulni. Majd próbállak sztem holnap.
Üdv és 'cakát.
:-)
Köszi az infot! :)
Kedves érdeklődők!
Mindenkitől elnézést kérek, aki az elmúlt 3napban keresett és nem tudott elérni, de nem voltam Debrecenben, ezúton üzenem nekik, hogyha nem döntöttek még más szolgáltató mellett ez idő alatt akkor várom hívásaikat, ma délutántól újra elérhető vagyok. Addigis üdvözlet és egy cuppanós puszi a kobakotokra, Amélia
Kedves Kóstolgató!
Hát nem mondhatnám, hogy egy levegővétellel végig tudtam volna olvasni a szösszeneted :) Köszönöm a kedves szavakat, némelyik mondatba még bele is pirult gyermeteg lelkem ... :D Helyesbíteném a félreértést, ami az árakkal kapcsolatban esett meg közöttünk - nap, mint nap rengeteg emberrel beszélek telefonon és bár azt tudtam hogy ki vagy, azt nem hogy mit szeretnél, és mikor rákérdeztem annyit mondtál, hogy maradnál egy órát, így ahogyan te is leírtad az alapdíjakat mondtam neked a 8 illetve 10ezres összeget, csak utána tisztázódott le bennem, hogy mi is a konkrét igényed, szóval igen bamba voltam, mellékesen megjegyzem hogy franciánál nincs 1órás lehetőség, ott csak az óvszer vagy a natúr az ami variálható, és általában időben 20-30perc. Ezúton szeretném megköszönni a többiekről írt dicsérő szavakat is a nevükben. Vikit ha még nem sikerült beazonosítanod, ő a 18éves. Várlak vissza, remélem lesz még alkalmunk találkozni, mert ha minden igaz már nem sokáig leszek városunkban elérhető.
Úgy látom, hogy Zsú egyre fiatalabb. Tavaly még 43 éves volt. Hogy megy az idő!
Kedves mission!!!!!!!
Az elöhöhöz csak enyi :) :) :) :) :)
Szia. Láttam, kerestél tegnap este. 8-kor ki szoktam kapcsolni azt a telefont, azért adtam a másikat. Azon csak megcsörgetsz, bekapcsolom. Nem tartok fent többet.
Remélem, jól vagy! Majd dumálunk. Nekiugrok annak, amiről beszéltem, ha egyszer sikerült, most is fog.
Szia
Május · Újonc · Na meglátogattam a Reni-t (19) elég kezdő még, az viszont mellette szól,hogy a képeken 10%-ban Ő van. A franciát is csak gumival vállaja, anál nincs, de van vele egy másik lány akivel vállalnak leszbit. Lenyúlás strigó nincs de még sokat kell ba.ogatni, hogy jó legyen. Én megdu.ám megint.
Sziasztok! Csak nekem tűnt fel, hogy egy csomó új lány van? Ha valaki tud az újakról infot, az írjon lécci! Elsősorban Reni és Angibaby érdekel ! Köszi
Meglátásod éles és hasznosításra erősen ajánlott! Ami itt lement tegnap.... Tépik itt egymás tollát...