Sziasztok, Orsiról írtam a múltkor de több néven regisztrál, most éppen Dalma, ha a Május térre hív és látod a képen vagy rajta hogy a szája fölött van egy piercingje az ő, átver, lenyúlja a pénzed, egy pasija van vele a házban.
Sziasztok, Orsiról írtam a múltkor de több néven regisztrál, most éppen Dalma, ha a Május térre hív és látod a képen vagy rajta hogy a szája fölött van egy piercingje az ő, átver, lenyúlja a pénzed, egy pasija van vele a házban.
Szevasztok, dagad a keblem, könnyes a szemem, KEDVELTEK, nem is tuggyátok letagadni!! +próbálok írni néha, de hagytam magam lestrapálni, mosmeg már benne vagyok a mókuskerékben ...... öööö...tényleg, lehet azt egyáltalán fizikailag fékezni is, vagy csak előre megy...? Biztos lehet, mind1. Mindenesetre Kató drukkolok a fiadéknak, és kívánok Neked is sok tengerben úszást, homokban hempergést! Azt ismered, hogy "Kislány a tengerben állva mormolja imáját"? Ha nem leírom, Neked való négysoros, mindig is teccett :))
Kuszi, vendégségben voltam 1-2 helyen, semmi új a debreceni fórumhoz képest, de nem titok, akit említettem Rami volt. Nagyon csinos, minden rendben, de egy kicsit olyan mint egy jó kocsi a földúton... mit ki nem lehetne hozni belőle egy színvonalas házban! De nekem bejött, olyan bájosan lowIQ, hogy már tetszik! A másik véglet Kató. Soxor mintha egy norm. pasi lenne. Mindig is mondtam neki, hogy agyilag XY, de nem hisz nekem. Pedig enné nagyobbat nemtok dícsérni :)))
A másik fórumon jó kis vita indult és komolyan teccett, hogy a csajokat is be lehetett vonni a vitába. Egyébként ez a barát kérdés tényleg érdekes, Kató nagyon rátapintott! Én beszélgetésként meg szoktam kérdezni, és minden lány büszkén mondja, hogy persze, van barátom! Nna, gratulálok. Eccerűen NEM MEGY BE AZ AGYAMBA, hogy milyen barát az aki elnézi, hogy a kedvese közös pillangó? Néhányan aszongyák, hogy a baráttyuk nem tud róla, hogy mivel foglalkoznak. Persze. De nem akartam reszelni a témát, mert gondoltam csak én nem értem, SKH. Dehogy Kató megpendítette, ezen a fórumon mégis előjöttem vele. Szerintetek hihető, hogy egy VL-es lánynak normális baráttya van? Sztem csak szeretnék és inkább vágyaikra formálják azokat akik valósz. kihasználják őket. Miccótok ehhez? Geróf? Ilkó? Pircsi? PP? Többiek?
És ismét igazad van, bár én kiegészíteném annyival, hogy az nem férfi, aki mellett a barátnőnek prostituálnia kell magát, hanem egy élősködő. :)))
S íme, ismét neked van igazad. :)
Helló
Én is elnézést mindenkitől....
Egy kérdés: miért FŐLEG velem nem akarsz vitatkozni?
És egy pár gondolat: nincs itt szó termékpaletta szűkítésről, való igaz, hogy bővítésről se. A MekDumálsz (meg a Király is) pl. évtizedek óta megél ugyanabból a 10 fajta hamburgerből. Igazából, hogy néha bohóckodnak újfajta ízekkel, nem váltotztat nagyon az eredeti koncepción: ha hamburger kell, menj hozzájuk, ha rácponty, akkor XY étterembe. Amiért viszont szerintem a te példád nem jó a testszag-szájszag stb. dologgal kapcsolatban (már meg ne haragudj :-)), az azért van, mert ott nem fogják mondani, hogy "plusz 50 forintért adhatok még egy kis orális erotikát?", itt meg van elég komoly testi kapcsolat. A hírdetésben is azért benne van egy kiskapu: "kölcsönös szimpátia"...
Más. Viszont az a rész, hogy a "barátja" nem enged többet, erősen sántít. Milyen barát az ilyen? Elnézi, hogy a csaj mit csinál, de határt szab neki? Vagy vegye tudomásul, hogy egy BN a barátnője, vagy ne hagyja így dolgozni.
Igen. Köszönöm, bár nem a szerelmem, annál sokkal több. :)
Szia. :)
Az üzlet az jó, nagyon jó. A Spar a kedvencem. Romlott, meg ehetetlen áruk jó pénzért. Ez az üzlet. Mi hülyék meg vásárolunk.
Képzeld, elfelejtettem, hogy ünnep lesz. De utálom. Előre vásárolni!
Nem, itt egyáltalán nincs meleg, hüsi van, fúj a szél és lerobban a fejem már két napja, jönnek a frontok, mennek a frontok. Sokat esik is.
Hétvégén csobbanni akartam, de ilyen gány időben! Inkább dolgozgatok.
Nálad rendeződtek a dolgok?
Ki tudja, lehet szakmai ártalom? Mivel közgazdász vagyok, ezért érdekel pl az ár-érték arány!:) És veled meg aztán főleg nem akarok vitatkozni, de ha már ilyen hasonlatokat használsz, akkor ez inkább olyan, mintha nem kaphatnék mondjuk csirkehúst a Mekdumálszban. Akkor ugye az emberek jelentős része átszokna a Királyhoz (merthogy az emberek jelentős része szereti a csirkehúst), mert ott meg van. És ha én bemennék panaszt tenni, hogy miért nem árulnak csirkehúsos szenyót, nem esnének nekem, hogy mit képzelek, hanem inkább ha elég sokan kérik, kibővítenék a termékpalettát ezzel is, hogy oda járjanak az emberek, és ne máshova (lásd sütemények, tortilla vagy mi a franc, állandóan bővülő reggeli menük stb). Vagyis, minden cég egyre csak szélesíti a kínálatot, nem pedig szűkíti.A másik ok meg, amiért szerintem ezek a példák nem túl jók (már meg ne haragudj!:D), mert pont ezeken a helyeken nem tesznek különbséget az emberek között mondjuk azalapján, hogy milyen szagú a szád, vagy hogy hogyan vagy öltözve, netalán hogy testszagod van-e. Ha jól tudom a gyorséttermekben csak a merevrészegeket nem szolgálják ki, de még ha egy szolídabb hajléktalan bemegy lóvéval, ő is kaphat kaját a pénzéért...
Najó, befejezem mert eleget közgazoskodtam már!:DDD
És elnézést mindnekitől, akit marhára nem érdekel ez a téma!
Jaj, valamit elfelejtettem:
Üdv és 'cakát!
Inkább veled?
Kit hoztam neked?
Na most örülsz?
:-)))
Itt a szerelmed.
;-)
Helló
Kató már lucskosra sírta miattad a párnáit. Most is csak 1 alkalomra néztél be, aztán majd 2 hónap után megint, vagy Lindával egy kicsit felpörgetitek a fórumot. Én mostanában nem fórumozok, csak hébe (most hó nincs), végre nyár van, lehet késő estig a kertben tözörögni.
Aztán merre jártál eddig? És hol voltál vendégségben? Vagy titok?
Üdv
Helló
Úgy látom, hogy ez a szolgáltatás-dolog a mániád :-) Itt is megvan a kínálat, mint máshol, pl. MekDumálszban nem fogsz tudni gyrost enni, hiába tetted le a forintot az asztalra, vagy más megközelítésben: ha megveszed egy diszkóba-bálba a jegyet jó sok pénzért, akkor sem engedik, hogy az asztalon táncolj, vagy teli torokból részegen üvölts. Igénybe veszed a buszt, ahol nem lehet cigizni, vagy mész taxival, amiben esetleg lehet bagózni?
Megvan az igényed, de szerencsére a kínálat megengedi, hogy válogass, és sajnos tudomásul kell venni, hogy az egy dolog, hogy kicsengeted a HUF-ot, de nem lettél 100%-ban tulajdonosa a lánynak.
Akinél pl. van popó, az úgyis odaírja.
Sziasztok..
Katoka, QCp,,Bush,, Mi ujs veletek??Kató milyen az üztel??ArrA IS MELEG VAN??
Itt hagytál te átok!! Nem érdekelsz. :)
Nem, nem fiam penget, hanem én, szerepet cseréltünk egy időre, csak, hogy tudja. Különben is nagy tehetség vagyok zeneileg.
Az ablak nálam is nyitva, de a szomszéd nem kukkol, hanem röhög. Amúgy jóban vagyunk, meg én masszőr vónék még mindig, csak eltévesztik néhányan. Különben meg a szomszéd is szexel, hallottam, igaz ritkán.
Nagyfiam amúgy tök máson dolgozik, már párban egy valóban zsenivel, minden bizodalmam bennük, nagyot fog ütni. Na, akkor húzza be a féket Kató, lazít egyet 21 kőkemény év után, átgondolja, hogy mit akar a még hátralévő idejében és elfelejti, amit el akar. Ez tartja bennem a lelket, drágám. Látom magam, ahogy a tengerparton futok, nézem a hullámokat, beleugrok és csak úszok, úszok, aztán belefetrengek a homokba és vissza a vízbe. MEGCSINÁLJUK!! Majdnem kész és fő az optimizmus, nem igaz?
Ha nem léptél volna le, pörögne a csevegés, de te tudod, biztos dolgod van.
Puszi a pocidra, humorzsák. Hiányoztál. Már egy ideje be se néztem, most megéreztelek, mint mindent.
IRJÁL!!! A fene a kezedbe! :D
Hi!
Akkor úgy látszik,már megint én szívtam meg!:( Lebeszéltem vele !szerdán!, hogy pénteken tali, erre hívom mikor megígértem, hát másodszorra fel is vette, és közölte, hogy sajnos nem ér rá. Illetve egész pontosan, hogy csörgessem meg egy óra múlva, hogy esetleg ráér-e majd később este (az, hogy mit is beszéltünk meg az úgy látszik mellékes), azt addigra fogja tudni. Persze a válasz nem volt. Asszem erről ennyit.A hiteleség kedvéért hozzáteszme, hogy felajánlotta, akkor legyen szombat, de nyilván azért beszéltem vele le a pénteket, mert akkor érek rá.
És érdekes módon, utána kerestem Kicsi Laurát, mert akartam hozzá menni mindenképp a hosszú hétvégén, le is beszéltük vasárnapra, és biztos vagyok benne, hogy ő rá fog érni. (Mert eddig mindig ráért, mint ahogy pl Nicol és Mendi is) De sebaj, úgy kell nekem, én vagyok az ökör, hogy újakat is ki szeretnék próbálni, mikor ott vannak a jól bevált régiek, akik nem csesznek át!
Sajnálom, hogy én nem tudok pozitívakat írni, de ez van, hazudni nem fogok senki kedvéért...
Hali
Csak annyit írok a plámpán Nagykanizsai fórumban olvashatsz róluk,de nem sok jót!
Hali!!Kyra 25 tényleg rendben van,Én is jol éreztem magam vele barátnő filing..
Nem szivesen rugózok ezen a témán de velem mindig is nehéz dolga volt annak aki valaimi sületlenséget próbál nekem beadni.
Szived joga engem meghazudtolni de amikor tavaly október-november környékén meglátogattalak igenis hangot adtál a KF-el kapcsolatos undorodnak. Azt mondtad hogy undorító, hogy összenyálaznak.
Gondolom, hogy a szájhigiéniával sem voltak problémák mert a csókot vállaltad.
Mindent összevetve ugy élsz és szolgáltatsz ahogy neked tetszik. Ezzel a külsővel még sokáig TE szabod a játékszabályokat.
Nekem nem tetszett a szolgáltatás ezért többé nem megyxek hozzád de vannak ilyanok is akik azért is fizetnének hogy beszélgess velük.
Kereslet-kínálat.
Hogy is szól a hirdetésed szövege? Szia! Fiatal egyetemista lány vagyok aki sok mindenre nyitott...
Hát...te tudod....
Kőmüves aki undorodik a maltertől...halász aki gyülöli a sikamlós halakat megérinteni...szabó aki fél a tűtől..stb.
Szép napot!
Sziasztok!Szeretnem felhivni a figyelmeteket egy vendegre aki fizetes nelkul tavozott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szemelyleiras:170magas kopaszodo,100kg koruli teljes testet szőr boritja ,40es 50 ev koruli feltunoen kedves tobbnnyire masszazs utan erdeklodik.Mar mas lannyal is elofordult ugyan ez! VIGYAZZATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!