Szia marq!
Nekem ez a legutolsó ismert száma, a számokhoz tartozó kezdőbetűket írom, nehogy idő előtt moderálják:)
voda/jpg-pdm0 (nulla)
Sok sikert!
Szia marq!
Nekem ez a legutolsó ismert száma, a számokhoz tartozó kezdőbetűket írom, nehogy idő előtt moderálják:)
voda/jpg-pdm0 (nulla)
Sok sikert!
Dina egy tipikus madam. Kissé dagadt. A kéró a 10-en van és nem igazán a rendről és tisztaságról híres. Olyan mint a bazár.Amúgy sok csaj volt már nála-neki, de kissé pénzéhes.Ennek ellenére az***moderálva*** nem túl magasak, viszont a kufirc is olyan minőségű.Összességében 10/2
Ok,köszönöm én is az infót,ha úgy alakul meglátogatom Edinát is és Stellát is.Stella arcra is szép?Mert a képei nagyon dögösek!Ja!!! Nicolnál nem voltál még? Őt ki ne hagyd,szerintem-és sokak-szerint,ő az egyik legjobb!Bár szerintem idősebb pár évvel annál,mint amit kiírt,de ennek nincs nagy jelentősége.
Még mindig kéne White Lady száma! Fontos lenne, és nagy segítség, ha valaki megtudná adni! Köszi előre is.
Szia Heineken Star! Amit kérsz az lehetettle dolog de megpróbálom! Nekem legalábbis nagyon bejött és sokkolt a látvány és az együttlét! Nem sokáig bírtam nála az első aktust annyira izgató csaj! Szóval Léna 25 egy tündéri teremtmény figyel a partnerére kemény feszes test gyönyörű szép cicik nagyon kulturált helyen fogad! Könnyen megtalálható és csak egyedül van nincs vele senki!!!!!!!!!!! Ez nagyon fontos! Az á*ai az átlagosak. Szóval nyugott szívvel ajánlom mindenkinek aki egy jó csajszival akar együtt lenni!
Hali Kis csávó!
Kicsit írhatnál bővebben Lénáról... Konkrétan arra gondolok, hogy milyen a hozzá állása, milyen a szexben, merrefelé ***moderálva***egyedül van-e, vagy vannak még rajta kívül esetleg lányok, ***moderálva***?
Köszi előre is!
Debrecenben tudtok domina lányokról, akik jól is néznek ki? :)
Szia. Köszi. Edinacicánál voltam egyszer, szerintem rendben van, aranyos csaj. Bár igaz csak egy franciára ugrottam fel hozzá, de azzal nem volt gond.
Egyébként a mult héten voltam Nellynél! Kellemes lány, környezet szokásos panellakás, hangulatos! Górét nem tapasztaltam, más lányokkal 1ütt, 2-3csajjal! A lány nagyon tiszta és ápolt, isteni szép mellek, de ő nincs velük megelégedve, számomra érthetetlen okokból! Az ***moderálva***a szokásosnál kicsivel magasabbak, de mindenkinek ajánlom nyugott szivvel, szép arc, super test! A punciját nem tudom részletezni, mert nyalni nem lehet, az análra nem is kérdeztem rá, mivel eléggé nagy a méretem, ezért a sexet is inkább elkapkodtuk! Az orált gumi nélkül kértem, állithatom hogy az egyik legjobb a városban! Ajánlott kategória 10/8 pont!
Valaki valami érdemleges infót az új csajsziról Enikőről, vagy az 50es Dináról???
Valaki adja már meg White Lady számát lgéyszíves, mert nem mentettem el, most meg nem látom az oldalon! Köszi
A fórum(ok) rendszeres látogatója lévén az én tippjeim számodra:
Kriszta (26) - akit mindannyian imádunk
Mesi - a topaprón megtalálható a hirdetése
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
De Te legalább beírod, hogy mi van és nem sz@rod le nagy ívben azokat, akik hivogatnak és csak kicsöng és senki nem veszi fel 15szörre se!
Gratula érte!:))
Hi!
Hát ez egyre érdekesebb, már cirka 4 napja hívom folyamatosan, de sose veszi fel a telefonját!:( Azonkívül elvileg szombaton is rendel, erre meg ki van kapcsolva...
Nem tudom mi van, de azért 10 - 15 próbálkozásból el szoktam érni bárkit. Ehhez képest sajnos az tkell mondjam, nekem egyre kamusabb az egész!:(
Sajnálom, de ez az igazság, és kezdem egyre inkább megunni a sok felesleges telefonozgatást!:(
Sajna a fényképgaranciás csajok 50 %-a is kamu.Jó lenne már valami megoldás de ezek a szugykok mindent kitalálnak csakhogy lehúzzák a pasikat és mindig van valaki aki bedől nekik.Én is megjártam ezzel a gipsivel.Retkes rumungrók!!!!!!:(:(:(
Sziasztok Makktársak!
Valami friss pipihusit szeretnék magamnak a hétvégére kit ajánlanátok?Nem szeretnék úgy járni mint a múlkoriban amikor a most hirdető FRIDERIKA áldozata lettem akkor még a Ferenc körúton rendelt LINDA néven.Az eredeti LINDA 21-et már meglátogattam jó élmény volt.White Lady-t sajna soha nem érem el:(.Ki van most a top 10-es vagy 5ös listán????
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
tudtok olyan lányt ajánlani, aki kifejezetten szereti az arcraélvezést?
Köszönöm előre is!
Ez a kinyomás-kikapcsolás nem délelőtt történt, de azért megbocsájtok :)
Szia, igen, megvagyok én mindig, csak belekezdtem egy hülye tanfolyamba, és jól elvettem ezzel magamtól az időt....és a masszázstól. De amennyit tudok, vagyok, csakhát ahogy írod, a vendégek, akik megszoktak, nem szeretik, ha hívnak és épp nem vagy fél napot vagy akár 2 óra hosszát...és amúgy meg tudom érteni őket az ő szemszögükből nézve. Első a vendég. :)
Jajaja, mostmár eszembejutott a kinyomás-kikapcsolás is!
Szóval délelőttönként egy tanfolyamon vagyok minden nap, és egyszer véletlenül bekapcsolva hagytam a telót, és ekkor hívott valaki, ami kínos volt, és muszáj volt kinyomnom, kikapcsolnom, ezer bocsánat. :(