Bocs! Keresés kulcsszóra
Bocs! Keresés kulcsszóra
Szia! A három lányból egyedül Niky 24 ről tudok infóval szolgálni. Jó test, maximális hozzá állás és kedvesség. A másik két hölgyre én is szemet vetettem de 1-2 hónapig sehova nem tudok menni. A legjobb ha a három lány nevét be írod oldalt a keresés szövegre mezőbe és kidobja a véleményeket.
Szasztok!
Így van, én is egyet értek Leonidaszal. Jártam én is már úgy, hogy többször voltam ergy lánynál(Mercédesz)
aztán a múltkor rám rakta a telefont miközben beszéltünk,mert csörgött a másik és azt vette fel.
Akkor mérges voltam, de lehet, hogy még próbálkozom nála.
Viszont Kyra 25 tényleg jó volt. Utólag is csók a mindenhova!!!
Én azt mondom megér még egy próbát, bárkivel is történik.
Jó hancúrozást mindenkinek!
Kedves Eros00!
Sajnálattal halljuk, viszont Ön az első, aki ilyen jellegű hibát jelez, annak ellenére, hogy oldalunkat naponta több ezren nézik.
Az apróhirdetések képeit a szöveg melletti kis képre kattintva nézheti meg nagyban.
A többi hirdetés képeit is a kis képekre kattintva nagyíthajta ki.
Előfordulhat esetleg, hogy böngészőjében valamilyen téves beállítás, vagy plugin okozza a problémát, ez azonban tőlünk független. Érdemes esetleg egy másik böngészővel megpróbálni, javasoljuk pl. a Google Chrome böngészőt. Ha egészen biztos benne, hogy a probléma nem Önnél van, kérjük írjon részletesebb leírást, hogy pontosan mi történik/nem történik, illetve kap-e valamilyen hibaüzenetet.
A törlést mire érti, mit szeretne törölni?
Üdvözlettel:
Szerkesztőség.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a huszonéves korosztályból egy igazi bombázó csajt, aki csalódásmentes?
Niky 24, Barbara 21 és Szandi 27 keltette fel így képről az érdeklődésem.
Vagy tudtok jobbat? :)
Az oldal katasztrófális , itt sem lehet törölni .A képeket nem lehet megnézni a lányokról mert nem jönnek be , Az apróhirdetéseknl is ott van , hogy 3 kép , de nem lehet megnyitni . A régi oldl jobb volt. Tisztelt szerkeztőség !
Kedves QCpassed!Köszönöm a hozzászólásokat!!
Jézus Atya Úr Isten!!!!!Doris vagy akárki is vagy!Szánalmas próbálkozás!Már egy kicsit unalmas!!!!!Rosszul megy az üzlet,vagy mi a probléma????nem vagyok egyetemista,de ezt el is mondom!NEM VAGYOK EGYETEMISTA!!!!!!igy megfelel drága????Mégvalami probléma??nem veszed észre hogy ezzel az én térfelemre játszol?????Csak csináld én jól szorakozok!!! :) :) csókollak!
Egyetértek, a fórum szerintem is a beszámolók helye.B.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy fiatalembernek debreceni hölgyet kölcsönös örömszerzésre?
szia, hol hirdet a Pálma?
Kedvem az lenne mert az a csaj baromira kedves tud lenni, de a kora (arca) és a múltkori lepedő tisztaság zavar, de Ő megkínál cigivel kólával is, és mosolyog!
Nem vagyok szúros! Csak leírtam mi volt.
Szia.Már válalom a kőzős franciát...
Próbállak megérteni. Te hogyan látod ezen hölgyek és a te kapcsolatodat? Hogyan nevezed meg ezt a viszonyt? Neked mi a lényege, miért keresed a hölgyek társaságát? Osztom a véleményedet, hogy ugyanazok a magyar szavak másnak mást jelenthetnek, a pillanatnyi érzelmek, az álláspont stb. miatt. B
Nekem a multkor egy "óvónéni" kinálta telefonos egyeztetéskor a bájait, kérdeztem, hogy mikor van a gyerekekkel akkor csak habogás és letette a telefont!
Kicsit erős ez a nagy áradozás!
Lehet részegen, beszedálva. Ne vedd észre. Jó f@sz nem válogat.
Üdv
Jóccak!
Mikor? Miért? Mondom, jó a cukorka. Kicsit fémízű, de az kit érdekel?