Hol a hirdetésed?
Hol a hirdetésed?
Nem haragszom. Miért kéne? Biztos megvolt az okod rá.
Ilyen napom van, vagy komolyodok.
Pasi elült?
Sziasztok.Mindenkinek csak annyit mondok,hogy inkább keressek normális keretek kózótt nyolcvanezret.mint én bárkit eltartsak csak,hogy ő jól éljen.
Láttom haragszol kicsit, eltüntem, ......igazad is van, de okom is megvolt--
A fiaddal mi ujs, megy a zenélgetés nekik????
Aha. Erre való a csevegés. Csak hülyeségeket érdemes írni. :D
Szia Kató+!!
Velem, minden oké..... Látom ontjátok a hülyeséget, hál Isten...
Szia!
Köszönöm kérdésed, megvagyok. Veled mi van??
Ó, Krisztám kedves, kár hogy rég hallottam felőled. Jó lenne, ha mihamarabb meglátogathatnálak, ünnepelni kell. Ha olvasod ezt, csókoltatlak! :)
Nem kell vele foglalkozni, most már külön színezés is van neki, úgyhogy aki nem veszi észre, az nagyon sötét lehet. :) Úgyis törölve lesz a hozzászólás hamarosan.
Ja még egy a szuper csajszi eggyezö Emiliával az a baj csak a *** moderálva *** nézi egy fadarab meg nem ma barnult.
Helló fiuk a hölgy tényleg nagyon profi én már sokat voltam nála a számomat már ismeri egy a gond már három hete nem tudom felhívni állandóan foglalt vaqy nemveszi fell. Igaz nemvállal sokat,de azt minőségben.Csók WL-nek.
Helló
Nagyon szívesen. Igazából nem azért csináltam, mert köszönetet várok (bár jól esett), hanem mert nem igazán szeretem az igazságtalanságot és butaságot. Ami véleményt itt eddig is leírtam rólad, azt úgy is gondoltam. Én már régen elfogadtam a te szabályaidat és vállalt dolgaidat, többet sosem akartam. Viszont ami ezekbe belefér, az mindíg nagyon jó volt. Ugyanúgy a mai látogatásom után is csak jó élménnyekkel gazdagabban távoztam. Lényeg az, hogy azért sokan vannak, akiknek így is jó vagy, fogadd a negatív és pozitív kritikát is, mindegyik nagyon fontos. Szóval tibicsoki, zizi, dunakavics nem volt, viszont más igen, ami feledtette ezek hiányát :-)))
És mert nem szeretem az igazságtalanságot: itt szertném megkövetni Alina-t, és bocsánatot kérni tőle, mert Brian és rakamaz MT-k biztosnak tűnő állítása alapján, miszerint ő Doris, azt írtam, hogy ez esetben nem ajánlott. DE! Mivel neki semmi köze az említett leányzóhoz (akihez sajnos volt szerencsém), ezért mégegyszer elnézést Alina, hogy látatlanban ilyet írtam rólad. Lehet, hogy majd személyesen is elmondom ;-)
Üdv
Mi ez a nagy csend?
Sziasztok gyerekek!!
Itt vagyok ragyogok...megprobáltam átolvasni amit mostanában irogattatok, de feladtam,,, nem fáj a kis ujjacskátok????
Kató mi ujs veled??QCp birod a stapát????
Este remélhetőleg már én is leszek!!
Bush nem igaz ,hogy müködik normális kapcsolat ebben a szakmában, ez hülyeség, és csak egy álom, amit hinni szeretnénk!!!
Sziasztok.
Szia Kedves töki! Azaza "Manager Úr" Te tényleg azt hiszed, hogy a fórumozók ilyen ostobák, mint Te.
Ennyire managgeled a sarkantyú utcát? Hát nem veszed észre, hogy a neved mellett ott van egy rang, hogy milyen fórumozó vagy (Jelen esetedben Hirdető...)
Szerinted ezt nem vágják le az emberek?
Te hirdetőként (azaz lányként, gondolom), visszajársz még a hölgyhöz a sarkantyúra...:) :) :)
Elég vicces vagy.
További szép napot.
Tisztelt Betty!
Belső üzenetben válaszoltunk a kérdésére
Engem spéci ez az egyemista reklámszöveg nem akasztott ki. Először is ismerek néhány levelezőst, akikről bármit el lehetne képzelni... Másodszor, a szolgáltatás nem csorbul, ha közben kiderül, hogy nincs papírja a csajszinak. Egyébként meg szerepjátéknak lehet része... ilyen alapon olvasunk olyan hirdetéseket, hogy "nagyon kezdő", de jó vicc lenne a "még szűz" szöveg is :)))
Engem az sokkal jobban zavar, hogy megkérdezem telóban, hogy "egyedül vagy"? "Persze, gyere nyugodtan", aztán dehogy... na ez befolyásolja az élvezetet, nem a sulipapír...
tegnap jártam a Nikolnál!a képek messze nem fedik a valoságot!szerintem egy tok egyszeru csaj és semmi exxtra!a cicik valoban szilikonok de a képeken sokkal jobban néznek ki!a hely átlagon alatti.a szomszéd szobábol meg minimum 4 ember hangja hallatszott!ja és Nikol biztos tobb mint 27.....sokkal tobb és nem is annyi kilo amennyinek azt írja!mindent osszevéve 10/3
Sziasztok visza járok még mindig a hölgyhöz probáljátok ki érdemes.normi minden .
Tisztelt szerkesztöseg!
szeretnem ha elküldenek az e-mail cimemre a bankszamla szamot mely az alabbi:bettylove9@freemail.hu.
elöre is köszönöm.