Mi újság, cimbi? Nagyon hallgattál. Kirándulás, haverok, buli, Fanta?
Csajok? :)
Mi újság, cimbi? Nagyon hallgattál. Kirándulás, haverok, buli, Fanta?
Csajok? :)
Dettó
Megjöttem.
Közben én nézem a Jóban rosszbant, de benézek. Csak ezen a héten vége őszig. :(
Ok. :)
Nemsokára jövök.
Helló.
Érdeklődnék én a Viki(30) nevű lányról. Tudtok róla valami infókat adni?
Előre is köszönöm.
Üdv: fickó32
Helló!
Szia Kedves texas64! Úgy látom már megint megy ez az önfuttatás, hogy "Hirdető" ranggal dícsérgetnek egy lányt /Dorotea!/
Ezek után én már biztosan NEM megyek el a Doroteához...., de szerintem ha más elolvassa az öndícsérésedet meg, hogy milyen néven is szokott, hirdetni, Te ezt honnan tudod, ha csak egy vendége voltál és még csak most fedezted fel??? :)
Eléggé mulatságos vagy...
QCi itt vagy valahol? Kéne okos dolgokat írnunk! :)))
Megnézted Herbyt?
Helló
Érdekes, pont a múlt héten került szóba az a látogatásod, amire akkor én is reagáltam a fórumon. Végül is kiderült, hogy akkor egy nagyon csúnya félreértés történt, aminek sajnos te ittad meg a levét, de nem direkt kib@szás meg személyes dolog volt benne...
Helló
Én is olvastam a "figyelmeztetést", és pont most akartam reagálni rá, de pontosítottál. Szóval ma voltam én is az István úton, az ominózus templom melletti helyen. Biztosan kiderült már egyeseknek, hogy én nem a magasabban lévő helyre járok :-)
Viszont lentebb mindíg rendben volt minden, ma direkt alaposabban körülnéztem, és ott az ég világon semmi ilyen nincs. Sztem a "lenti" lányokkal semmi ilyesmi gond nincs.
Debrecenben van egy 35 éves nö,Dorotea,vöröshajú,zöld szemű,popon kívül vállal mindent,a száma.06202362047.miért írok és javaslom ?mert nem húsz éves hanem tapasztalt vonzó ,eredeti képekkel,igényes,vállal leszbit is -a párommal fedeztük fel-tiszta szívvel javaslom,telefonon lehet beszélni vele,egyeztetni,a részletekért.Van amikor doroti néven hidet,mind kettő ugyan az.
Sziasztok egy hete meg látogattam szöszikét, a ***moderálva***több kép van róla.Mikor beléptem az ajtón, tudtam hogy jó helyen vagyok.A lány nagyon kedves és odaadó,ráadásul nagyon szép.Egy fél órát voltam de csodálatos volt minden másodperc.
Sziasztok! Nah múlt héten sikerült eljutnom White Lady hez. Eszméletlen élménnyel távoztam. Nem azt mondom, hogy olcsó volt, de kegyetlen jó. A ház tökéletes, komfortos a célra. Egyedül van, jó társaság. Mindent az előre megbeszétl dolgok alapján csinál. Kedves, nem néz sose az órájára. Nagyon érti a dolgát, és kegyetlenül jól néz ki. Annyit tudok csak javasolni, hogy próbálkozzatok az elérésében, mert megéri hozzá elmenni.
Viszont a győri hirdetések több mint fele, kamuképes hirdetés, így nincs miért irigykedni!
Erre mondják, hogy a szomszéd kertje mindíg zöldebb!
vipvip · Újonc · De kár hogy nem Győrben lakok, találtam egy csini csajt ott.
Korina(25) Győr
Szeva Gróf Kurátor!
Nem szeretnék kötekedőnek tűnni, de egy kicsit kifejtenéd bővebben Lénával kapcsolatban az ingatag hangulat miben voltát a fellépése közben? Mit kell ezalatt értenünk? Vagy ha még azóta jutott eszedbe száz és száz szebbnél szebb gondolat - hogy a költőt idézzem - vagy egyéb megosztandó információ a hölggyel kapcsolatban, azt ezúton is nagyon megköszönöm!
Ugyanis gondolkodom Lénán, de még megvárnám vele a válaszod!
Ja még valami... Ginát te mostanában el szoktad érni? Vagy csak én vagyok türelmetlen és kevésbé kitartó?
Cleoval én is így jártam!