Hali cimbi! :D
Már azt hittem, elvesztél. Csak pár percem van. Mizujs? Megnézted? :)))
Hali cimbi! :D
Már azt hittem, elvesztél. Csak pár percem van. Mizujs? Megnézted? :)))
Tudom neked ajánlani Bestiát meg Böbikét. A te igényeidet sztem ők tudnák kielégíteni. Viszont az is biztos, hogy ilyen igényekkel inkább ne utazz el Veszprémbe.
Helló
Üdv !
Az a baj, hogy csak a Netty hirdetését lehet megtalálni. A többi lány kámforrá vált ?
csüssz
Szia,
én nem értettelek félre, ha elolvasod a hirdetésemet újra, teljesen érthető.
Lehet, hogy QCp-vel, vagy Bush-sal hülyültünk valamikor, és azt értetted félre te. :)
!
Vivien Sopronban nagy darab roma lány,szörnyű.Többet soha nem megyek hozzá.Üdv.Szekeres
fickó32!
Köszi az infot! Ahogy te leírtad minden úgy volt! Én kedvelem a kategóriát! Sok huszonéves "gazellatestű" pénznyelőautomata mehetne hozzá leckét venni hozzáállásból.
Kitti25-ről valaki tud írni véleményt?
Sziasztok hát nem tudom miért van ez a fórum.Mikor 3szor kérdeztem hogy szöszikéről tudtok valamit.Senki nem válaszolt.Pedig itt az lenne a lényeg hogy tapasztalatokat cseréljünk.Minden esetre én voltam nála...................................................................................................................
Sziasztok! Ajánlok egy csinos nagy mellű lányt a Fényesben. Fanny 23 éves. Sok mindent vállal és jól is csinálja. Tel száma 06705979340. A szex.org-on hirdet Fannyka23 néven. Ritkán van fennt, de dolgozik.
Anett27-ről valaki tud infót szolgáltatni?
Sziasztok! Klaudiáról (18) tud valaki? A Bercsényi 85 alatt dolgozott a télen. Ha meg van a tel száma szóljatok.
üdv tekergő!
Szandi kölcsönös franciában is benne van?
vagy nem szereti, ha nyalják?
ez a 2 lány engem is érdekelne!
valaki, aki volt már náluk, kérjük ossza meg velünk tapasztalatait!
Szia!
Akkor félreértettük egymást. Korábban pont azt fogalmztam meg, h elegem van az igényes dolgokból, állati ösztöneimet szeretném kiélni állati módon (semmi fájdalmas dologra nem gondoltam :) )
Mindezt perdsze lehet igényesen is! A lábfejre és lábújjakra bukuk... itt serm voltam egyértelmű...
Tisztelt izácska!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg Önnek is, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még az előfizetőkre is! Az oldalunkon nincs napi díj, valamint a várakozás időtartama alatt nem csökkent az egyenlege!
Tisztelt diana48!
Belső üzenetben válaszoltunk a hozzászólására. Itt csak annyit jegyeznék meg, hogy az oldal szabályzata mindenkire vonatkozik, még ha előfizető is!
Améliát tudnám ajánlani. Igaz, ő 21 éves, de vicces volna, ha ez kizáró ok lenne. :D
Egy régebbi hozzászólásomban írtam róla/róluk, keresd vissza.
Szassz Emmerich!
Én már voltam Léna25-nél.Valójában van vagy 35éves.Agyonszolizott szilikonbaby.Viszont egy nagyon igényes,kertes házban rendel.Normális csaj,csak km is van már benne bőven.