Szia!
A piroslámpa fórumán menj be Székesfehérvárba, és olvasd el Alex34 hsz-ét. Ő írta meg a tutit. :)
Szia!
A piroslámpa fórumán menj be Székesfehérvárba, és olvasd el Alex34 hsz-ét. Ő írta meg a tutit. :)
Szia!
Én sem. :)))
Én hírdető vagyok! 1 normális nőnek tartom magam, nem vagyok lehúzos és hasoló, én is a***moderálva***téren vagyok! Ezért kérlek benneteket, hogy ezt a környéket ne 1 hülye picsa után itéljétek meg! Dalma! neked meg annyit mondanék, hogy nem kellett volna erre a környékre költöznöd ha ***moderálva***!! Sok normális lány probál ***moderálva***.***moderálva***
zandras · Tag · TÉVES!!!!! Vanessa tényleg itt van és ö van a fotókon.
zandras · Tag · Üdv! Vanessa20 csini csak nem tudtam hogy leköltözött a 11.ker-böl és nevet is változtatott ................. :D
Szia!
Nem.
Sziasztok!
Én még sosem voltam egyik lánnyal sem, de gondoltam ki kéne próbálni, csak félek hogy valamilyen betegséget kapok el! Ti nem tartotok ettől?
Sziasztok!
Én még sosem voltam egyik lánnyal sem, de gondoltam ki kéne próbálni, csak félek hogy valamilyen betegséget kapok el! Ti nem tartotok ettől?
Tisztelt szerkesztőség!
Napok óta nem tudok ingyenes hirdetést feladni, mert a telefonszámom a legördülő menüből csak Skype elérhetőségi formátumban jelentkezik be, normálban nem. Így nem tudok hirdetést feladni.
Mielőtt megkérdezné, ez a mobilszám nincs a Skype-omhoz hozzárendelve.
Válaszukat köszönöm! Debreceni Dorka
Sziasztok!
Kingus, Noémi, Beáról tudtok valamit? Volt már valaki náluk? Kiket tudnátok ajánlani a fiatalabb kategóriákban, akik nem vernek át?
Előre is köszi!
Floransznál volt már valaki?
Szóval elég régóta olvasom a fórumot,járok lányokhoz és azt hittem nem fog előfordulni velem az hogy lehúznak!! Először is DALMA 21 kerülendő messziről ne is hívjátok!!!
Előttem leírták már hogy mit is csinál!! " Szerencsére csak a ***moderálva***bánta"!! Volt már olyan hogy az ajtóból fordultam vissza! De most én is beszoptam a nagy pélót! Azért regisztráltam hogy ezeket elmondva segítsek! A másik meg hogy DALMA 21 remélem veszel a ***moderálva***egy normális telefont amin 5 perc nem félóra!!!!!
Maya,Gina,Lilla,Laura akiknél voltam többször is megbízhatóak de ezeket is említették már a makktársak!
Szóval kerüljétek a ***moderálva*** teret!!!
Sziasztok!
Bocsi, hogy már megint ezzel jövök, de tényleg nem találkozot még senki mysticwoman nevű hölggyel? Sokfelé hírdtet, itt is az apróban. Fájdalomcsillapító masszázst vállal, jó lenne tudni mennyire "szakértő". Negyvenhármas dekoratív nagymellűként definiálja magát, de képet még nem láttam róla. Van valakinek valami infója? Előre is köszönöm, ha akad valaki. Kimondottan örömlányhoz nem mennék, de egy jó masszázsba beleférne az erotika :) További szép naokat mindenkinek!
11 időt! XD ó r á t akart lenni.
Figyu, holnap dumálunk, most lépek, még beszélek fiammal.
Ha tudsz, hívj, bár remélem, nem hiába ügyelek 11 órát naponta.
Sokat nem tudunk beszélni, mert ugyanazon keresnek, és sokat bukhatok.
Puszi, jó éjt. (vagy hívj a hálózatin, ha az nem drágább neked, akkor nem foglalod a vonalat! Köszi)
Na megyek sláfenelni, holnap beszélünk.
Üdv és 'cakát.
Vannak ilyen dolgok.
Pl. hová tűnik a fehér, ha elolvad a hó?
Vagy: hogy lehet, hogy egy kocsi észak felé megy, de dél felé gyorsul?
Na matekos, ezt tuti tudod.
;-)
Dettó
Vagyok.
Szia. Észrevettem. Semmi gond.
Várj, mindjárt visszajövök, msnezek basszerossal.
Nagyon nem akart megérteni valamit, azt hiszem, én megértettem vele.