Leszel a "barátnőm"? Én is fejleszteni akarok, de nem sikerül. :)))
Leszel a "barátnőm"? Én is fejleszteni akarok, de nem sikerül. :)))
Bizony. Olvastam a másik fórumon (ott még mindig téma a gumi, meg a nyavalyák), hogy most már a mindent gumi nélkül lesz a kötelező.
Különben éhen halnak a lányok. Én eskü, ennyi hülyeséget, amit ott leírtak, még nem olvastam.
Na őt ne bántsd! Tabu! Látod, fejleszti a céget. Meg a szolgáltatást. Ilkónak egy rossz szava sem lehet...
:-)))
Ok.
Mert mindig csak a nőkön jár az eszed. :D
Hétfőn nem is értem volna rád, de tegnap, meg ma igen (ha jókor hívsz).
Láttad az apróban Erzsókádat? Most Böbe baba és szerzett barátnőt is.
Ja, jut eszembe, a vezetékesed számát küld már át mégegyszer...
Semmi gond Fickó32! Egyszerűen csak 20-ra lapotkért! Van ilyen! Biztosra akart menni!
Valahogy az istennek nem jött össze, hogy beszéljünk.
Inkább az utóbbi, meg persze az előbbivel fűszerezve.
Mi újság, cimbi? Nagyon hallgattál. Kirándulás, haverok, buli, Fanta?
Csajok? :)
Dettó
Megjöttem.
Közben én nézem a Jóban rosszbant, de benézek. Csak ezen a héten vége őszig. :(
Ok. :)
Nemsokára jövök.
Helló.
Érdeklődnék én a Viki(30) nevű lányról. Tudtok róla valami infókat adni?
Előre is köszönöm.
Üdv: fickó32
Helló!
Szia Kedves texas64! Úgy látom már megint megy ez az önfuttatás, hogy "Hirdető" ranggal dícsérgetnek egy lányt /Dorotea!/
Ezek után én már biztosan NEM megyek el a Doroteához...., de szerintem ha más elolvassa az öndícsérésedet meg, hogy milyen néven is szokott, hirdetni, Te ezt honnan tudod, ha csak egy vendége voltál és még csak most fedezted fel??? :)
Eléggé mulatságos vagy...
QCi itt vagy valahol? Kéne okos dolgokat írnunk! :)))
Megnézted Herbyt?
Helló
Érdekes, pont a múlt héten került szóba az a látogatásod, amire akkor én is reagáltam a fórumon. Végül is kiderült, hogy akkor egy nagyon csúnya félreértés történt, aminek sajnos te ittad meg a levét, de nem direkt kib@szás meg személyes dolog volt benne...
Helló
Én is olvastam a "figyelmeztetést", és pont most akartam reagálni rá, de pontosítottál. Szóval ma voltam én is az István úton, az ominózus templom melletti helyen. Biztosan kiderült már egyeseknek, hogy én nem a magasabban lévő helyre járok :-)
Viszont lentebb mindíg rendben volt minden, ma direkt alaposabban körülnéztem, és ott az ég világon semmi ilyen nincs. Sztem a "lenti" lányokkal semmi ilyesmi gond nincs.