Nem nagyon értem én sem. Semmi konkrétum nincs leírva, csak ködösítesz, talányokban fogalmazol, 60 percezel, mikor lehet , hogy nekem 62 perc kell, vagy egy óra...
Magadra vess, hogy sok stupidó hív fel!
:-)))
Nem nagyon értem én sem. Semmi konkrétum nincs leírva, csak ködösítesz, talányokban fogalmazol, 60 percezel, mikor lehet , hogy nekem 62 perc kell, vagy egy óra...
Magadra vess, hogy sok stupidó hív fel!
:-)))
Hali! Most küldtem magam modira. Játszom.
'stét kívánok!
:-)
Több :))))
Ezeket meg nem. Mi ez?
Néda! Kimoderálták a be jelentkeznit (direkt írom helyesírási hibával :)).
Lássuk még: extra, alap, szolgáltató, szolgáltatás, árak, töb nem jut eszembe. :)
Jó estét. Ma se hívtál, te galád. Majdnem vettem egy sim kártyát, csak olyan záporesőzuhatag volt itt, hogy inkább poroltam haza.
Mégis jobb a privi mobil, nem tudok zenét hallgatni a dolgozóson, mikor megyek valahova, mert két percenként hívogatnak.
Utána bezzeg nem.
Jaj, képzeld, este 8-ra akart valaki bejelentkezni. Ez még nem is volna olyan nagy baj, bár ilyenkor, csak ismerősöket fogadok, újak jöjjenek először nappal, hanem kicsifiú szerepjátékozni akart. Nem fejtette ki részletesen, hogy papás-mamást, vagy doktorosdit, így már sose fogom megtudni. Hát, nem fogadtam.
Mondd, te érted a hirdetésem szövegét? :)))
Kedves "Barka"!
Csak egy dolgot kérdeznék: NEKED SENKI NEM JÓ?
Egy hölgyről nem írtad azt, hogy minden OK lett volna...
Márpedig megosztom egy értelmes gondolatom a sok közül - az ÉLMÉNYÉRT ***moderálva***ezek a hölgyek, a Te élményedért.
Csak nevetek itt a díszpintyek többoldalas, általuk már-már művészinek titulált jellemzésén is, ami enyhén szólva is közröhej...már éppen csak a WC-papír rétegezése nem téma.
A kurtizánok csak egyetlen dologért vannak: hogy megkapja a kedves férfinép azt, ami máshol nem.
Ez nem modellek kifutója, de aki annak érzi, meg is kapja a "megfelelő" bánásmódot a hölgyektől...
Ha valakinek utólag oka van panaszra, magában keresse a hibát!
Illetve ami egy élménygazdag légyottba belefér, az pontosan a kócos haj, a "gavitáló" mell (na, akkor írjam, hányan teljesítőképtelen lankadt fa**szal jönnek hölgyekhez:))vagy a túlsúly.
- Írom ezt azért, mert az Orsi 27 valóban igazad van, nem annyi, mint amennyire ***moderálva***, nem Ő írta ezt magáról. 30 egypár éves - és egy másodperccel sem néz ki többnek a koránál!
***moderálva***vele, és tetézve a véleményemet egy művelt, kifejezetten szép arcú TELT NŐ. A humoráról nem is beszélve:)
- A FOTÓK VALÓDIAK,
- állításod, miszerint otthagytad - pedig enyhe hazugság, mert mindig ajánlott minket, HA NEKI NEM VOLT SZIMPATIKUS A ***moderálva***...kettő: Orsit Te biztosan soha nem láttad sem hasban, sem combban, mert nem pőrén fogadja a ***moderálva***...ízléses, sejtető ruhában nyitott mindig ajtót...de aki Őt kereste, TUDTA KIT AKAR:)
Nem nagyon tudtuk pótolni, ha nem volt elérhető...
2 hónapos összesítés a véleményed. Ez igen megható, és érdekes...
Drágaság! Orsi 27 február óta nem dolgozik, nem őt éred el a szám alatt,valamiért nem szedik le a hirdetését (talán mert sokan keresik?:)) pontosan a fent említett tulajdonságai miatt...
És végezetül: Írásod, stílusod sokat elárul magadról.
Mielőtt leírod a véleményed, gondolj arra Llegközelebb: A NEGATÍV REKLÁM IS REKLÁM!
KÖSZÖNJÜK NEKED!:)
Hali szap wl -nél én elsőre 10/10 adtam már sokat voltam nála de mindíg 10/10az állás nehezen lehet elérni ,de én megbeszéltem vele ha hívom előre üzenek sok sikert.
FRIDERIKA, VIRÁG DALMA, és KITTI mind ugyan az a csaj a ***moderálva***, a lehúzós basszus emberek kerüljétek a testéről is meg lehet ismerni!!!!
SENKI NEM HALGAT és legalább 10 ember írt már róla hogy lehúzták!!!!
MINDENKINEK: DALMA és a többi név ami fut KERÜÉJÉTEK, írtam nem egyszer de minden nap több és több embert húz le, a ***moderálva***VAN van a szája felett egy piercingje, és legfőbb AZ ALAKJÁRÓL IS FEL LEHET ISMERNI MOST IS A MAI NAPON IS 3 NÉVEN VAN MEGHÍRDETVE!!!!
HÁNY EMBER FOR MÉG ELMENNI ÉS ELBUKNI A ***moderálva***???
Mondtam én... :)
Persze, hiába írok neked sms-t vagy hívlak, semmi reakció, bár lehet épp nem értél rá.... :p sebaj , próbálkozok még... :)
:)
Nagyon sokan fényezitek WL-t. Nem akarom annyira lerombolni a szenvedélyét annak, aki még nem volt, ellenben első alkalomra ne számíts 10/10-re. Nekem elsőre 10/4 volt. Jó a csaj, s mostanában keveset vagyok a piacon, de a fóromból kiderül, h nehezen elérhető. Nos! Ez nem jó jel!
:)
Debrecenben a dorotea,éretnő aki kielégitett-nagyon bejött-jaj,csak nehogy szerelmes legyek....
Köszönöm a számot Heineken Star, sok sikert Vandáéknak a civil élethez!
Itten vagyok ni!Nem szabadultok tőlem ilyen könnyen!Nincs hirdetésem fent,mert VL nem kicsit bekócolt,mostmár be kell utazni Debrecenbe,hogy hirdetésem lehessen.De előbb-utóbb eljutok oda is.Addig is vagyok,amennyire tőlem telik.:)))puszi
Kedves Dorka!
Köszönjük, hogy felhívta figyelmünket erre az esetre, a problémát megoldottuk.
A jelenséget maga a Skype okozta, mert a Skype a telepítéskor automtaikusan beépít a böngészőkbe egy programot, ami minden telefonszámot átalakít kattintással hívható formába.
A kellemetlenségért elnézését kérjük.
Szia Kedves!
Nagyon eltűntél, már kezdtem aggódni, hogy valami gáz van! De remélem nincs, Te!!!:)))
Bravo!Ott a pont!
Hello. Nekem bejössz, de azért az alakod is érdekelne. Nem baj, hogy elmúltam 23? Csak pár évvel. :)
Jó reggelt!
Ja, élet az van, de majd, ha ráérünk, nyomatjuk. :)))
Küldöm, na. Itt ülök egy tangában, most tusoltam.
Menni kell a Sparba, már szorongok. Ugyanaz van minden nap, csak egyre drágábban.
Otthon vagy még? Miért nem? :)