No mi van, megjöttél? Jóllaktál? :)))
No mi van, megjöttél? Jóllaktál? :)))
Rabul ejtett?
H E L L Ó
A d.o.l.g.o.z.o.m-ot átírja elfoglalt vagyokra. :)))
Jól van. Amíg eszel (62 perc), addig hallgatom Ivánt. Érdekes. Ma Iván kell. Általában metál szól nálunk szinte egész nap. Megszoktam.
Fiamat igazából ma én küldtem el bulizni, egyedül akartam lenni egy kicsit, senki nélkül, Ivánnal.
Iszonyat fáradt vagyok, nem fizikailag, nem szellemileg, hanem, ez valami más. Biztos te is voltál már így. Le is szüneteltem a hirdetésemet. Úgyis fáj a kezem, kicsit parázok is miatta. Én azzal dolgozom. Az izületeim kész vannak, már a csuklómat is érzem.
Ma volt egy kedves vendégem, rendszeresen jár jó ideje masszázsra, már olyan, mint egy családtag. Azzal nyitott, hogy "Te fáradt vagy. Mosolyogsz, kedves vagy, mint mindig, de fáradt vagy. Látom." Azért átgyúrtam rendesen, közben, meg utána egy jót beszélgettünk.
Ez az, amikor nem csak te adsz, hanem kapsz is. Ő az egyik kedvencem. Érdemes adni, ilyenkor fokozottan érzem. Visszajön. Nem mindig attól, akinek adok, lehet mástól, de akkor is. Most tőle. Jól esett.
A gáz, hogy a héten már a második vendég, aki észrevette a fáradtságot, pedig figyelek, hogy senki. Mégis. Mindegy, majd holnap meglátom, ha még fájok, akkor pihi a hétvégén.
Szia. Fiam elment, én megjöttem.
Olvastalak Debrecenben. Szép volt. :)))
Az egyik fórumozó viszont összetéveszti ezt az oldalt egy másikkal. Itt ugyanis a városokba is írhatnak a hirdetők is.
Jó lenne, ha tájékoztatnád, én mégse akarok ebbe belefolyni. Szint alatt van. :D
Sziasztok!
Veszprémi 18-26 év közti lányokat keresek! Egyetemista srác vagyok 21 éves, facebookon megnézhetsz ha szeretnél, de előbb én kérek egy profil linket!!!
Bármire kiváncsi vagy írj nyugodtan, szeretek ismerkedni, szeretek élni és élvezkedni!!!
:)))
Igazából megígértem, hogy nem fogom dícsérni, de valahogy mégis tudatnom kell, hogy mennyire is hm, hát maradt ez a köztes megoldás!:D
Én kb. 2 hete hívtam fel Sziasztok kedves leendő partnereim. Friderika vagyok 22 éves. Szeretettel várom minden partnerem hívását sziasztok .. :) :)
Friderika (22) - Nyíregyháza
Mellesleg, Nyíregyházáról kik megbízható lányok, 26-27 éves korig? Nem csalódtam véglegesen szerencsére :)
Helló
Te írtad le ezen a fórumon legtöbbször a Candy nevet...
Tán csak nem valami "akciós" csomagra gyúrsz nála? 10x Candy = -10%?
:-)))
Helló
Az a baj, hogy pont nem nemes erkölcsi fölénnyel léptél ki. Láttad, hogy mennyire felkavartad a vizet, és mégis tovább ment a sárdobálás. Kitetted magad egy ilyen adok-kapoknak, amiből csak egyre rosszabbul jöhetsz ki. Ráadásul elmondásod szerint egy olyan lány miatt, aki már február óta nem dolgozik!
Viszont kifejtetted, hogy megérted és elfogadod azokat a lányokat, akik magukat reklámozzák, de elítéled a jó szolgáltatókat, akikről meg jókat írnak...
Fölényesen nyilatkozol, továbbra is lekicsinylő jelzőkkel illetsz bennünket, aki nem jár hozzád, az csak slepp, meg egyed lehet.
Van egy másik, nem feltétlenül ovis mondás is: "Okosabb enged, HA MÁR szenved!"
Üdv
Vaki · Újonc · Vagy egy éve én is ház elől hívtam, ahová időben érkeztem, de már nem volt elérhető... valamivel jobb ;) (jobb?)
Hali!
Eperke ajánlott?
Köszi előre is! :)
Hi!
Tőled pedig csak annyit kérdeznék, hogy vajon miért nem az adott hölgy reagál a negatívumokra? Talán ez lenne a fair, hogy ha teszem azt beírná, hogy ez és ez nem így van. Ha pedig mégis, akkor nem értem miről is beszélünk. (Ha már a Candys kérdésemre nem reagáltál mintegy véletlenül)
Szerintem csak pusztán úgy gondolja a hölgy, hogy itt mindenki őérte van...
Biztosan...ha Te mondod:)
Sziasztok! A Bercsényi 85. alatt is van kamera. Ezt az a lány mondta nekem aki ott dolgozott. Klaudia (18). Róla tudtok valamit?
Hi!
Igen, a szerénység valóban nagy érdem.
Szó sincs erkölcsi fölényről!!!!Azt gondolod ,hogy ezzel a vergődéssel amit csinálsz előrébb kerülsz a táplálkozási láncban????Hát nem!!!Arrol írtam egyszer,hogy sok nagyképü hölgy a ***moderálva*** kérkedik.Te sem vagy külömb!***moderálva*** megfelelően,és biztos nem fogsz negatív kritikákat kapni.Megvéded a pályatársaidat?Ez rossz piár!Annyira elégedettek veled akkor miért lógsz itt??Hagyd meg a VENDÉGNEK a vélemény nyílvánítás lehetőségét.Ez itt a MI, a Vendégek fóruma.
te mindenkit hülyének nézel, aki itt fórumozik