Tud robbanni...
Ez a szél dolog már egy hete volt. Nem is emléxem rá, de benned megmaradt.
Tud robbanni...
Ez a szél dolog már egy hete volt. Nem is emléxem rá, de benned megmaradt.
Dehogy haragszom, csak nekem is volt egy kis nemszeretem időszak, és én ilyenkor hallgatok.
Töltött keménycukorka. Több mindenki szopogatta. Jól vagyunk.
nem robbanós :))) Én jól vagyok, azt mondják. QCp kicsit rossz passzban van, bántják a szelek.
Sajnálom,ha haragszol Kató, az emailomra sem feleltél.. kicsit zürös volt körültem, de már tisztul ,irni nem irtam ,de olvaslak benneteket!
Sajnálom,ha haragszol Kató, az emailomra sem feleltél.. kicsit zürös volt körültem, de már tisztul ,irni nem irtam ,de olvaslak benneteket!
Ettől álmos lennél...miután elszopogattad.
Cső
Milyen cukorka? Ki szopogata??és hogy vagytok??
Szia!
Viszont más a hatása. Gondolom. Én pl. ettől folyamatosan éhes vagyok, de nem eszem azért se többet, mint előtte.
Elhíznék.
Sziasztok!!
Akkor az enyém jobban ízlene.
Az enyémben serotonin, meg noradrenalin van. Nem finom, de jó.
Hát ez sem bóti. Kemény cukorka, de nem savanyú. Olyan pont jó :-)))
Van benne szörpi.
Másfél időt, mi?
Csernust én tanítottam ki a mesterségre, úgyhogy nekem 2 ó.ra is elég.
De az enyémet bótban nem kapod meg. A tied milyen?
Bealudtál?
Ahhoz legalább 20 év kéne, hogy megismerj, hacsak nem te vagy Csernus. Képzeld, egyszer beszélgettem vele élőben. Tök bunkó volt, egész éjjel nem aludtam utána, másnap ment egy mail. Egyszer cseng a telefonom, látom, ő. Nem vettem fel. Csak hívogat. Na jó, felvettem, hogy még mit hagyott ki? Bocsánatot kért és másfél órát dumáltunk. Ritka jó fej, csak le kell osztani. :)
Amit mondott, ettől függetlenül igaz volt, csak ahogy mondta, az nem tetszett. Már a kézfogásnál megvoltam, ő beszélt végig szinte.
Nálam is van egy "cukorka"
:-)))