Ok, jövő hét hétfőn írok megint.
Na?
Ok, jövő hét hétfőn írok megint.
Na?
Sziasztok. Épp az apróhirdetések között böngésztem és felfigyeltem egy 'Dunaföldváron ismerkednék' nevű hirdetőre. Épp ma adta fel a hirdetését (júl.11). Gyorsan fel is hívtam. Meglepő módon olyan bunkón tájékoztatott a részletekről és arról, hogy most Székesfehérváron van, hogy finoman megjegyeztem hogy "hát nem vagy valami kedves". Rögtön jött a válasz: "Szopd le magad ha nem tetszik". Erre már csak annyit tudtam reagálni, hogy "Köszönöm a tippet és az IQ bemutatót, de amilyen konkurenciád van nincs rá szükségem." Tudom hogy nem tudományos találkozóra megyünk a lányokhoz, de el tudom képzelni, hogy áll a hirdető az emberhez üzlet közben. Valószínű hogy Dunaföldváron kívül Székesfehérváron is dolgozik. Rátok bízom megkeresitek e, de nem feltétlenül ajánlott, mikor igazi kedves gyönyörű szolgáltatókkal vannak tele az oldalak. A telefonszáma 30 556-5106 ha ezt ki kell moderálni akkor elég ha csak a végét megjegyzitek 5106. Különben ez az oldal nagyon király, csak hiányolom a beszámolók helyét a hirdetőknél. Azzal ki lehet szűrni az ilyeneket, és elégedett látogatók keresgélnének itt, tudva mit várhatnak a szolgáltatóktól. További minden jót mindenkinek.
Neked is szia.
Nekem pont elég, ha egy pasi hetente 1x szólal meg. :)))
99%-ban egyet értek!
;-)))
Bunkó vagy!
Úgy a stílusod, mint a beírásaid. Képzeld, van olyan lány, akivel a privát számán, és a privát nevével tartom a kapcsolatot. És ez mind a két részről olyan bizalmi dolog, ami ritka, amit esetleg nehéz elérni, és ha már elérted (bár a te esetedben ez eléggé megkérdőjelezhető), a leggusztustalanabb dolog ezzel visszaélni, és világgá kürtölni.
Te ezek szerint egy képmutató, sunyi kis valaki lehetsz, aki így áll bosszút, vagy esetleg csak saját szerepét és fontosságát mutatja. Illetve akarja mutatni...
Helyes, költözz össze vele. De ne sírj utánam, ha ő csak hetente szól hozzád!
Helló
Semmi különös. Szerdán és hétvégén keresd. Ennyi a lényeg!
....tavaly novemberben buktál, most megint meglátogattál és nem fordultál sarkon egyből. Na akkor, hogy is van ez? :)
A szemüvegemmel kapcsolatban pedig annyit, hogy januárban csináltattam, olvasáshoz kellet, de hála istennek már nem kell. Tehát NEM VAGYOK SZEMÜVEGES! :P
Katónéni!
Köszönöm, megnéztem a másikon, de ott nem látok magamról semmi újat.
Egyébként még az a szerencse, hogy a normális férfiak nem egy újoncra véleményére adnak, hanem megtapasztalják Ők maguk, hogy végül is mi a helyzet....
Egyébként tavaly októbertől decemberig kórházban voltam, de sebaj. :)
Mégegyszer köszönöm! :)
Puszi!
Szia! Te semmit. :) Ilko meg már érti.
Kedves meteor!
Idén Januárban csináltattam szemüveget és őszinte leszek, egész mulatságos, ahogy ide írogatsz.
Mást nem írok ide, nem az Én tisztem eldönteni, hogy Te milyen vagy, a lényeget már leírtam.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Nem értem mi a probléma most?Mit írtam rosszul most?!!Mit nem vetem észre?
Igy van Fütyülős! Te belőled is a jóisten szólt! Én csak arra biztatok mindenkit, hogy jöjjön ide, és merje leirni a tapasztalatait, az legyen jó ,vagy rossz. Ez a ***moderálva***sajons nem olyan lányoknak való, akiben bőven benne van már a kilóméter. De krisztát is nagyon dicsérik az igénytelen férfiak.Én még nem voltam nála, de ahogy mondod megnézegettem a képeit alaposan. Arra a szomorú következtetésre jutottam, hogy van neki is egy kis szuszinkás melle, meg egy kis löttyedt feneke, na a császárheget azt nem mondom, azt te mondtad.De amint látszik ő sem mutogatja a képeken. Ezzel semmi baj nincs szép dolog a gyerekszülés, sajnos nekik ugy sikerült de a lényeg a boldogság, a gyerekekkel eltöltött minden perc. DE lénával sem lehet más a helyzet, ahogy látom... Egyszer felhivtam és nagyon kedves hangja volt, szinte megnyugtató. Még beszélgettem vele másról is, olyan aranyos ,és közvetlen volt. Szeretek ilyen emberekkel beszélgetni akiknek hangjukban olyan a jelenléte, hogy elfelejteti velem a hétköznapok hülyeségeit.Nem azzal kezdi 10 perc mulva,hogy lejárt az idő, degenerált módjára. Itt már beszélhetünk tisztességről ugygondolom.Valamikor egy kedves szó, egy kedves tekintet többet ér a világ összes kincsénél. Szóval akinek nem való ez a szakma az ne csinálja, ez huszonéves jó megjelenésű lányoknak való, nem már meeglett asszonyoknak.
Szia!
Hidd el, engem nem érdekelnek a lányok, a fórumozókat se tudom megcáfolni, csak, amikor az egyik oldalon ezt olvasom, a másikon meg az ellenkezőjét, azért a ? ott van.
Nagyon sok lányt, hirdetőt durván sértegetnek, sokszor már gyomorforgató, amiket ír egy-két látogató, vagy épp sosem látta ember.
A fórum célja valóban az lenne, amit írtál, a megélt tapasztalat kulturált formában való leírása.
Nem tudom, te mit nem kaptál meg, amit szerettél volna, mint ahogy azt sem, amit a *** moderálva *** fórumozó úriember sem.
Viszont. Egyre jobban kezd átmenni a fórumozás durva sértésekbe, ocsmány beszámolókba. Ez már zavar, hisz én is ezen az oldalon hirdetek, és nem véletlenül. Szeretném, ha olyan kulturált maradna, mint régen volt.
Szeva Ayrton1212!
Nagyon köszönöm az infót,de úgy néz ki egyelőre elmarad a győri utam sajnos!Amint Győr környékén járok
,akkor viszont meglátogatom! Előtte felhívom,h hol vannak még képei,de az itteniek is nagyon jók!
Ave!
tavaly novemberben buktam a kedves eperkénél először és utoljára azóta lehet hogy lomizott 1 tv-t neki a fővállalkozó lol nemtudom ! de gyerekek mennyetek el hozzá ! nehogy az legyen lejáratni akarom . amúgy meg ez az egész azért van itt hogy véleményt lehessen nyilvánítani ennyi
:)))
Üdv Piszkosfred!
Nekem a legszebb autó az 1991 Mclaren honda volt. Black Davil: 20 év körüli lány, fullos eredeti cicik, szuper francia, csókja engem nem győzött meg. A szex szuper vele, lehet döngetni rendesen nem nyavajog, sőt azt hiszem még élvezte is. Csak ajánlani tudom, hívd fel, egy bizonyos oldalon rengeteg képet találsz róla, biztosan megmondja melyiken. Üdv
Sziasztok!
Szeretném tudatni kedves régi és új partnereimmel, hogy most a héten vagyok utoljára elérhető!
Aki szeretne meglátogatni, még a héten megteheti!
Puszi:Mira
Kedves Kari-ka ha nem vagyok szimpatikus neked, akkor nem kell maradni, nincs semmi probléma, én soha nem tagadtam, hogy nem vagyok egy nádszál kisasszony, de amit te irsz az egy kicsit durva volt!
Remélem tükörbe is nézel néha, márha el nem menkül a tükör tőled :::))))
További szép estét mindenkinek!