Sajnos,a héten ágyban van,zsepivel,teáskannával elbarikádozva..:(
Jövő hétre remélhetőleg felépülök,addig kis türelmet és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek,pusssz!
Sajnos,a héten ágyban van,zsepivel,teáskannával elbarikádozva..:(
Jövő hétre remélhetőleg felépülök,addig kis türelmet és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek,pusssz!
Roxi(19)-nél volt már valaki?
Jó éjt!!
Persze megvan, de miért érzek élcet ebben??Vagy tévedek??
Pircsi, mennem kell most.
Remélem, sikerül rendezned a dolgaidat! Majd dumcsizunk, ha feljössz és összefutunk.
Jó éjt!
Tudod, kire gondolok. Hancúrbarátnőd.
Szuper. Örülök neki, csak így tovább. Nincs nagyobb boldogság, mint a gyereked sikerét, boldogságát, elégedettségét látni.
Ezt a tényleget nem értem... Nekem te is barátnőm vagy!
Tudod én már büszke vagyok rájuk, a 20 éves nagylányom, már nagyon komoly helyen van gyakorlaton..A fiam az informatika gyürüjében landolt.. a kicsim, meg most végezte az elsöt a kisgimiben!
Tényleg. Barátnőd megvan még?
Zűrzavaros? Az nem jó, de biztos megoldod. :)
Igen, fiam férfivá érett, még egy kicsit tanul, (folyamatosan tanul :)), de már most büszke vagyok rá. Ő az, aki azt fogja csinálni, amit szeret, és még jól is él belőle. Ezt akartam elérni, és jó úton halad. Ezt az érzést kívánom Neked is a gyermekeiddel kapcsolatban!
Merjenek nagyot álmodni, és érjék el, amit akarnak. Büszke leszel rájuk te is. :)
Kedves MakkTársak! :)
Tudnátok nekem olyan lányt ajánlani, aki fiatal és nem lehúzós, nincs bekamerázva(a lakás) és nem nézi az időt?
Előre is köszi!
Elég zürzavaros időimet élem..
Olvasom, hogy a fiad, lassan kezdi már hasznositani, amiért eddig dolgozott, örülök neki,.
Láttom Bush is pillanatig visszatért, láttod nem tudnak nélkülünk meglenni, biztos előkerül QCp, is
Semmi különös. Veled?
Mi Ujs veled Drága??
Szia. Még én, időnként. :)
Sziasztok,,Van valaki itt??
Ráadásul Lettike Drága önimádó,nagyképü bunkó,aki a lehuzástol és lopástol sem riad vissza.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Mért ki vagy te???Sose voltál nálam akkor mért mondsz véleményt!!Te érdekes modon mmindenkiről tudsz mindent!Mondj 1 okot hogy mért nem ajánlanál ...
Fütyülős · Őstag ·
Kérlek szépen, Letti egy karvajorrú 155 cm magas etnikum.