Sziasztok, tudtok valamit Zsaniról, régóta hívogatom, de nem érem el - lehet, hogy szabadságon van?
Sziasztok, tudtok valamit Zsaniról, régóta hívogatom, de nem érem el - lehet, hogy szabadságon van?
Helló Zoli!
Információm szerint Tündérke vállal extrában, amit akkor kaphatsz meg, ha a dobókockán a legmagasabbat gurítod.
Ilko!
Nem tudod, Debrecenben sok-sok lány között ki szeret popo??
Fúj, kakis popo. XD
Nem tudja véletlenül valaki hogy Viki (29) Tündérke (21) Niky (24) Napsugár (18) Léna (29) Fruzsi (23) Eliza (30) Csenge (26) Cleo (20) Betti (19) Anita (26) Anett (27) valamelyik csaj vállal popot? Előre is köszi!
Szia kedves shabba.
Én nem a Szendy35 vagyok, bár lehet, hogy te úgy láttad, de nem ő vagyok. Semmi gond, előfordul, hogy téved az ember. :)
Ha gondolod gyere el és meg-győződhetsz róla személyesen is.
Ő már tudomásom szerint befejezte.
További szép napot mindenkinek.
Éles szemüek figyelem!A Petra30 nem véletlenül Szendy35??Szendynek látom.A régi képein ugyanilyen csinos volt.Ha Ő az ,akkor megyek a boldogság barlangba.Amennyiben nem,akkor elnézést Petra30.
Sziasztok! Kellemes élményem gondoltam megosztom veletek is,ez a városka annyira úgysem aktiv,már ami a beszámolókat illeti.MESI 27-nél jártam tegnap,és engem ez a lány valóban teljesen levett a lábamról.A képekhez képest sokkal szebb,kellemes csalódás volt,bár az igazat megvallva a fotói alapján is sejtettem,hogy valami nagyszerű dologban lesz részem.Szabadkozott,hogy most kicsit megváltoztatta külsejét,de még a régi képei szerepelnek az oldalon,mire én megnyugtattam,hogy talán most még vonzóbb mint valaha.Gyönyörű teste van,magas,kimondottan látható az,hogy foglalkozik a testével,enyhén szoláriumozott.Nagyon formás popsija,hosszú combjai,nevető kék szemei vannak,most rövidebb,vörös hajjal.Azon kivül,hogy az ágyban abszolút odaadó,figyelmes,amit kiemelnék,az az,hogy a franciája engem totálisan elvarázsolt!Nagyon jól éreztem magam nála,beszélgető partnernek is kiválónak bizonyult,szóval úgy volt kerek egész a nála töltött órácska,ahogy elképzeltem,sőt....Amit még megjegyeznék,hogy a lakása kifogástalanul tiszta,minden szempontból a ***moderálva***kényelmét szolgálja.Én biztosan sokszor meglátogatom még,annak pedig tényleg csak ajánlani tudom,aki Miskolcon igényes szexpartnert keres!
Sziasztok!Nem nagyon vagyok egy állandó forumozó,de gondoltam megosztom veletek az egyik kellemes élményemet! A napokban ellátogattam Liza 21-hez,a telefonban nagyon szimpatikus hanga volt.Elmentem hozzá,az a hölgy fogadott aki a képeken van,aranyos volt,ásványvízzel,kólával kínált,zuhanyzás,a szobában gyertyák. A lakás átlagos a csaj aranyos és a munkáját is jól végzi! Egyedül volt a lkásban,ami számomra nem egy lényegtelen dolog!!!!korrekt volt,végeztünk,aztán beszélgettünk,nem zavarta az időtúllépés sem!Én nagyon elégedetten távoztam tőle!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Vikiről valaki valami infót tudna adni??? mert szerintem ő lenne nekem a következő.....:)
Sziasztok !Július 22-től nem leszek elérhető, vagyis a telefonom a kolléganőmnél lesz. De augusztus elejétől Vagyok!!! Addig is pusszika mindenkinek Alexa
Én voltam Csillánál, ha arra a gyönyörű nagykeblűre gondolsz.
Nehezen sikerült elérnem, de megérte. Csodálatos mellei vannak és szép nő.
Kifejezetten ajánlom. Nem a szokásos kamu kategória.
Érdekes a moderálás, valószínűleg a konkurencia tünette el. Vagy a kódolt how much infó miatt van vele gond :)
Mindegy, Reni jó!
Közben megtaláltam az előző hozzászólásokat is róla, minden úgy van.
Nem Csilla35-re gondolsz? Tényleg nem vagyok fóbiás,de az az egy kép szerintem tuti kamu.
Srácok van egy Csilla nevű csajszi 30-as számmal hírdet volt már nála valaki mert én folyamatosan hívom és nem tudom elérni, pedig így kép alapján bejönne nekem!
tutira nem szilikon igazi és élvezetes! Amit mondtam olyan az érzésed mintha Ő is élvezné! ott tényleg a füdőszoba a gáz meg egy kicsit a feje, de már megszoktam.
Kitty arca átlagos? szépen fogalmaztál szerintem kicsit messze van attól! De mellete szól nekem úgy tűnik élvezi amit csinál ami nekünk jó, csak sajna popót nem vállal!
Dolly biztos nem 35 lehet van 45 is nekem nem jött be nem tudom te mit élveztél rajta, valahol azt olvastam róla olyan mint egy falusi asszony a férjével (legyünk már túl rajta és gyerünk innen), hát szerintem is!
Betty szerintem ott helyesen fogalmaztál.
Sziasztok kedves MT k (makktársak)
Nem tudom hol is kezdjem! Előszöris... szeretném minősíteni az oldalt ... hogy ha van jelzlés affelől, hogy egy ***moderálva***MEGLOPJA A KUNCSAFTOT akkor miért nem teszik ki mint feketelistás ne menj hozzá táblát vagy logót, hogy ne szívd meg... ez az egyik észrevételem, ez minősíti az oldalt és az oldal üzemeltetőit is.
Tehát a story... Friderika nyíregyháza...
A lány csengő bongó hangon igazít el.... megérkezem, nekem is jön a pitbullos storyval... na persze, mivel számomra ez egy vidéki látogatás kellemesebbé tétele lett volna így nem raktam ki a ***moderálva***utólag bánatomra...
jött a fürödjünk, mondom már fürödtem a hotelban, erőlteti..gondolom a "réti néger " pitbul akkor zsebeli ki a kedves kuncsaftot, szóval fürdés ahol ott áll..és bámul... zavaróna, fürdés után gumit ad..mondom ez mi? Gumi.. mondom natúrfrancia? Hát itt olyan nincs.. mondom zsír.. felállítottam magamnak..mondom akkor ülj bele erre veri tovább.. mondom szép.. ez is ilyen... mikor felálltam volna , akkor mentem el pont, gyorsan WC papír b+ ... undorító egy "nílusi székely ez a lány" ... aztán gyorsan kitesssékel..kb 15 percet voltam, de én is szinte menekültem... már az utcán vettem észre hogy meglopott 25ezer Ft al... ő biztos nem tudott, szóval a pitbull volt az... a másik szobából... KERÜLENDŐ MESSZIRŐL!!!
Az oldal szerkesztőit pedig kérem, tegyék ki a NEM AJÁNLOTT LOGÓT Rá...
Drága Tetves Frida... (persze tudom, hogy nem így hívnak)
NEm fogod tudni, hogy az elkövetkezdendő ***moderálva***közöl, ki lesz az én emberem... a messzi fővárosból...és ki les az aki rommá fogja törni a ***moderálva***fejed és a pitbullodét is... szóval legyen mindig legalább 5 6 pitbull készenlétben, mert menni fog az ember, és vissza fogja venni a pénzem.
Hali!
Neked nincs olyan, hogy " Fényképes hirdetéseim", amit kosárba rakhatsz? Úgy látom, a Szerkesztőség mással van elfoglalva.
Edina! Segítek egy kis "ellenszolgáltatásért " cserébe! :)
Fütyülős · Őstag · Most az előző hozzászólásokat ki, és miért moderálta?
Itt akárki akármit moderálhat, semmi miatt is? Én írtam már Reniről korábban. Hova lett?
Továbbra is várom a fiatal lányok jelentkezését. Ide is írhat, vagy mittudomén!
Csá!
Kedves lányok!
Magam és a valóban képzett masszőrök nevében térden állva könyörgök hozzátok, aki nem tanult svéd masszázst, nem ért hozzá, ne hirdesse azt. Ilyeneket olvasok, hogy erotikus svéd masszázs, svéd négy-, hatkezes masszázs, meg a jó ég nem tudja még mit.
Ilyenek nincsenek. A "svédet" könyörgöm, ne írjátok hozzá, bármit, de ne azt, hogy svéd.
A svéd masszázs fogásai:
-simítás
-dörzsölés
-gyúrás
-ütögetés
-vibráció
NEM EROTIKUS!
Így is le van járatva a szakma, nem kéne jobban. Higyjétek el, nagyobb igény van (sajnos) a szexre, mi masszőrök jóval kevesebbet keresünk
nagyon kemény fizikai munkával, és mentálisan is összerakunk embereket.
Ez nem olyan nagy kérés, remélem, nem süket fülekre talál.
Előre is köszönöm/köszönjük.