Igazad van, én is egyre inkább úgy látom, hogy nincs értelme moderálásra küldeni semmit.
A nyálas chat szobát nem igazán értem. Kifejtenéd?
Igazad van, én is egyre inkább úgy látom, hogy nincs értelme moderálásra küldeni semmit.
A nyálas chat szobát nem igazán értem. Kifejtenéd?
Sziasztok, Málna (36)-ról van valakinek infója, tapasztalata? Köszi.B.
Sziasztok! Befejeztem végleg. A továbbiakban egy másik lány lesz helyettem. Kérlek titeket hogy többet ne keressetek! Köszi Izabella
Bocsánat az elírásért! Moderálásra küldésnek semmi értelme, szerintem. Mivel ez nem egy nyálas chat szoba a tniknek, vagy mi.
Sziasztok!Albérletet keresek Győrben,hogy munkámat folytatni tudjam mert ahol most vagyok ez a hely megszünik!Aki tud érdemben segíteni az jelentkezen!Sürgős lenne nagyon!Esetleg ha valakivel társulni tudnék annak is örülnék!Csak Győr jöhet szóba!
Ugyan, mibe kerül létrehozni egy akármilyen mailcímet? Amiből nem vagy beazonosítható...
Kedves Fütyülős!
Csak a Szerkesztőség tud moderálni, mi csak modira küldhetünk dolgokat, de a döntés az övék. Egészen a moderálásig olvasható a beírás. :)
Üdv szerk!
Egy két ötlet, javaslat.
Jó lenne, ha a szolgáltatókat a rendszereteken rendezhetné a böngésző, vagy a regisztrált tagok. Név szerint, kor szerint, ill. megtekintések száma szerint.
Itt nem a keresés fülre gondolok, hanem amikor kiválasztok egy megyét. Ott lehetne keresés. Egy egyszerű, de praktikus.
Jó lenne ha valamilyen megbízhatósági rendszer is lenne a lányokra vonatkozóan. Itt arra gondolok, hogy a régi fórumozók, pl. Kvázi-tag-tól öregebbek véleménye a lányról formát ölt egy statisztika formályában. Lány-ajánlott-ki ajánlja-hányan ajánlják? És ez szépen szerepel a lány neve, vagy fotója alatt.
Persze ezt is meg lehet majd buherálni, de egy próbát megérne a csalók kiszűrése érdekében. Jelenleg a Hajdú megyei lányokat böngészem, de sokan vannak, változtatják a neveiket, meg minden, de a régi motorosok már tudják hogy ki kicsoda, a fennt említett rendszerrel lehetne segíteni a használókon.
A moderálás ne legyen felhasználói privilégium, csak szerkesztőségi. Tudom, hogy mindent nem tudtok kiszűrni, de hülyeség hogy moderálhatunk mi is.
Bocs ha zavartam! A fütyülős:)
Fütyülős · Őstag · Na végre valami info! :))
Kösz Kurátor!
A Csengénél volt már valaki? Nagyon jó a se&&e.
Vanessa? Elmész? Pedig még nem is voltam nálad. Bár más se nagyon, ahogyan látom.
***moderálva*** ma meglátogatlak!
Azért nincs a listámba Tündérke, mert a kifejezetten vékony lányokat kedvelem Gróf Úr. Sorry. :)
Ja, és köszi az infot QCPASSED!!! Majd megiszunk valahol egy sört! Egyébként az nem baj ha iskolában a helye. (min. 12. oszt.)
Az E-mail címek nagyon állatok! :DDD Kurátor jól kiszúrta. ;)
Sziasztok! Tájékoztatok mindenkit, hogy már csak ma és holnap vagyok elérhető Debrecenben, ha meg szeretnél látogatni ne késlekedj! Puszi: Vanessa
zandras · Tag · Ja, kitalálok vmit..................
zandras · Tag · Ja, kitalálok vmit..................
Szia Gróf Kurátor!
Ha lehet az andrasdoktor@gmail.com ra várom az infót.
Elnézést kérek a tegnapi vendégemtől, valoban nem voltam toppon,Ha kapok lehetőséget jóváteszem!!
zandras · Tag · Köszi..................
zandras · Tag · igen.............bnagyneica@freemail.hu
zandras · Tag · Üdv Gróf ur! Playmatet én is meglátogatnám, kifejtenéd kicsit körülirva. Valaki kedvét leli a moderálásban....:)............ Köszi............
(Bár azért azt megjegyezném zárójelben, hogy már régóta irogatok ide, de nem emlékszem ilyenfajta kritikára eddig...):D
Hi!
Biztos az a baja, hogy én nem kértem elnézést, bár arról vitatkozhatnánk, hogy mi off és mi nem az!:)
De akkor megteszem: elnézést mindenkitől, aki úgy érezte, nem idevaló amiről Qcpvel diskuráltunk!
Ui: a vendég szót a hirdetésben átírják partnerre, pedig lehet a barátnőm is nálam vendégségben, tehát nem utal prostitúcióra.
Viszont elég hülyén hangzik, hogy törzspartner, masszázspartner, az vendég.
Ugyanakkor árak, szolgáltatók stb. moderálatlanok, illetve belecsillagozva, amitől még olvasható.
Ez nekem nem érdekem, de attól még, hogy Magyarországon nincs internetes rendőrség, sose tudhatják, hogy egy váratlan pillanatban nem lesz kellemetlenségük belőle.
A töbi oldal nem érdekel, de ez nekem csak jót hozott.