ok elküldtem minden igényllönek
a szerkesztöségnek meg üzenem hogy nem szegtem meg semmilyen törvényt ezzel.
UTÁNANÉZTEM.
mindenkinek szivesen.
legalább reklámozom
ok elküldtem minden igényllönek
a szerkesztöségnek meg üzenem hogy nem szegtem meg semmilyen törvényt ezzel.
UTÁNANÉZTEM.
mindenkinek szivesen.
legalább reklámozom
Szia vsan4!
Engem is érdekelne a videó,elöre köszi. beeela83kukaccitromailponthu Remélem érthetö :)
Szia vsan4!
andrasdoktor@gmail.com
Előre is köszi!
Sinclair · Tag · Hello, valami infot nati24-rol tud valaki, esetleg elmenybeszamolo??
nagyon szepen koszonom.
Hi!
Egyetértek egy kis kivétellel. Bármi is egy MT célja, semmi sem jogosíthatja fel arra, hogy ne vegye emberszámba a lányokat! (Mint itt is teszik egyesek...) És lebunkózhat ezért bárki, erre semmiféle mentség sincs.
Szia vsan engem is érdekelne a videó
kosat9@hotmail.hu
Max. kávé cukorral, tejjel. :)
Fütyülős · Őstag · Legyen forró csokoládé! :)
elküldtem a linket csak azér csinálom igy hogy ne moderálják
csubakka13@gmail.com Köszi!
valaki irjon nekem olyan lányt aki megbizható gyengéd és inkább azt a szeretkezös feelinget folytatja
elöre is köszönöm
adj e-mailt és küldöm a linket.
ásványvíz, vagy Nestea XD
Én nem tudok olyan színesen írni, mint te. Segíts! Kösz. :)))
Lesz még hirdetésed fent, vagy keresselek meg fészen? :D
Petya_001 · Tag · :)
Hi!
És nincs róla valahol kép, hogy mégis hogy néz ki?
Sziasztok. Kinga28 nevű hírdetőről van valakinek infolya.
Szia, Pécstől kb.20 percre E 36-nál dolgozik, 2 hetet van itthon, 2 hetet van Svájcban. Félvér 21 éves, nem beszél magyarul, (angol, francia, német). Sajnos nagyon drága svájci árakkal dolgozik :( de nagyon egzotikus és ezt tudja is magáról, hogy Ő egy kuriózum. Igaz, nagyon aranyos és kedves, szolgálatkész. Nem egyszerű bejutni, de egyeztetés alapján elérhető.
Üdv.
de még mindig nem bíráskodhatsz felettem, mert nem tudod, hogy én dolgozom e vagy sem. és én nem siránkozom...de nem megyek bele ebbe a vitába...mert nem alacsonyodok le a szintedre.
ez igen mission, mi is lenne veled *** moderálva ***...mert lehet valakinek van barátnője és csak egy sexre vágyik, de a hozzád hasnlóak meg csak pénzért kapnak sexet...vagy azért sem...