Akik még érdekelnek Esther és Doroti. Nekem az arc az egyik legfontosabb tényező egy lányon. Ők milyenek? Minden érdekel róluk.
Előre is kösz az infót, ha van.
Akik még érdekelnek Esther és Doroti. Nekem az arc az egyik legfontosabb tényező egy lányon. Ők milyenek? Minden érdekel róluk.
Előre is kösz az infót, ha van.
Lauráról mit tudsz mondani? Tényleg ő van a képeken? Mennyire odaadó? Betartja az időt? Nincsenek zavaró körülmények, zajok a szomszédos szobából, stb..
Szia Esmeralda!
Érdekelnének a sz*gáltat*said, sajna nem találok képeket rólad.......
Hozzám drága :-)
Szia zandras!
Úgy tünik a Nóra19 nevű lányhoz már volt szerencséd, akire én gondoltam szintén a füredin dolgozott Szendy szárnyai alatt, azért gondolom, hogy feltünő a hasonlóság, mert a képeken a helyszín és a "csatatér" ugyanaz!!!
A csaj, akinél jártam civilben szemüveges volt és még igen tapasztalatlan....egyre gondolunk?
Ha sikerült az oknyomozás várom a beszámolódat!!
Köszi.....
zandras · Tag · Üdv! Betti19 reményeim szerint nem Nóra19.....De estére remélem kiderül.......
Sziasztok kedves fórumozók!
Debrecenben Niki érdekelne a Csapó útcán, ajánlott kategória....?
Petra30 és Bettí19 is érdekelne, ha van valakinek tapasztalata.
Betti nagyon hasonlít egy csajra, aki Nóra19 néven hírdetett korábban.....
Ha Grétinél vagy Florance-nál járt valaki, megköszönném az infót......
A kerülendő lányok is érdekelnének!!!
Hi!
Ő meg a bocsánatkérés, viccelsz?:D Egy Isten hogy kérne már bocsánatot bárkitől is? Keress rá a hszaira, csak negatívumokat és szidást találsz, semmi mást. De ha neked ez szimpatikus...
És még valami, nehogy azt hidd, hogy azért mert van zsé a lányok eltűrik, hogy bunkó legyél! Súlyos tévedés, Lauracicának pl mikor utoljára voltam nála volt egy cirka 20 számból álló listája, akiket nem fogad f*z*th*tnek akármennyit akkor sem. Ahogy elmondta, kb ilyen alakok lehetnek, mint ez a mission...
Üdv Mindenkinek!
Voltam pár lánynál,megosztom a tapasztalataimat: Gabriella jobb mint a képeken, szép teste van,kemény, feszes cicik, odaadó, barátnő tipus, mindent megtett amit kértem. Ajánlom. Aida is megvolt, valóban fiatalka, jó test és más semmi. Még csak meg sem próbál vmi pluszt adni netán az érzékiség halvány jelét mutatni. feküdt mint egy darab fa, az ovszer felhuzása sem ment, mert zavarták a műkörmei. Egy próbát megér, hátha másnak bejön, lehet nálam rossz napja volt. Más, Máshol. Magas, barna, Anna utca, nevét még kérdéskor sem mondta. Igen gyönyörű teremtés, magas vékony, szoli barna és álomszép hatalmas mellek. Odaadó Ő is, amit megbeszéltünk megvolt, de Ő a másik véglet a tettek mezején. Olyan gyors, hogy az az érzésem volt,hogy itt az idő a lényeg és nem a partner. A melllei viszont kárpótoltak mindenért. Évi : jo alakú, semmi extra, nem csendes de nem is "hangos", szép kerek popója van, ***moderálva*** talán nála a legjobbak, minden van amit csak akarsz kivéve arcra nem lehet a végén. Az ***moderálva***mindenhol majdnem egyformák. Szoval egyelőre enyi, remélem tudtam segiteni és nem bántottam meg a kedves Hölgyeket, de én ezt tapasztaltam.
Mindenkinek jo akciókat kívánok! Szevasztok.
Sziasztok.
Szia kedves Lámpás. Elnézésedet kell, hogy kérjem, de elég elfoglalt voltam. Sajnos nem tudtam felvenni, pont amikor hívtál.
Mégegyszer bocs, remélem ha legközelebb hívsz, fel fogom tudni venni majd Neked. :)
Üdv: Szandi
Segitek! hívj fel!
Fütyülős · Őstag · Hali!
Esetleg ha minőségi szolgáltatáts akar(tok)sz, rá kell szánni még egy kis zsét, és átruccanni Debrőbe. Tudom hogy már írtam, de nem bírom elégszer hangsúlyozni, hogy Nyírgennyházát a szolgáltató cigeró, troll, nagy arc, lehúzós rbizlik tették tönkre. Már én áttettem a székhelyemet Hajdúba, de azért még mindíg ide látogatok olvagatni. Szeretem a mission stílusát, mert keményen odamondja, talán néha túlságosan is. de ha jól emlékszem valamelyik lánytól bocsánatot kért. Talán. Egyszóval itt már nem zörög a haraszt, csak a régi bagázs. Voltak jó szolgáltatók, de kikoptak. Megmondom őszintén, hogy nekem a vékony fiatal lányok a gyengéim, de itt csak tank, vagy cigeró jöhet számításba. Sajnos ez a fajta ritka, de talán a Civis városba találok valakit.Ha kell innen info szívesen megosztom .
Maradok moderálva! A fütyülős
Aki tényleg egy jó nőt akar választani mindenféle szempontból, annak tudom ajánlani Szimóna(33)-at. A napokban voltam nála és hát nagyon jól éreztem magam. Voltam már Klaunál, Ninánál, Lauránál, de magasan Szimónánál volt a legjobb. Finom punci, nagy mellek, közös fürdés. Igazán érzéki és bájos hölgy. Voltam olyan lányoknál akik negyed óra után kidobtak, ezzel szemben Szimóna egyáltalán nem siettetett. Leültetett, megkínált üditővel, letusoltunk együtt, majd jött a várva várt pillanat ami feledhetetlen volt. Biztos megyek még hozzá. Ha tud valaki Győrben hozzá hasonlót az írja meg kit érdemes meglátogatnom.
Vikiről ki tud valamit?
Esetleg White Ladyt,már ha sikerül elérned.De lényegében egy életcél elérni.
Látom mi egy véleményen vagyunk :) Letti tényleg egy kis nyuzott béka,és elég nagy nulla.A barátnöjét még nem próbáltam,de igy nem hiszem hogy rámegyek.Amugy az egész csürhéjük szánalmas,Kinga babával Stellával meg a fönökasszonyukkal együtt,aki egy 40 körüli szétplasztikázott próbanéger aki pislogni sem bir.Nem tudom mit képzelnek magukrol,de ugy feszitenek a városban mint ha ök lennének a világ urai.
Szia drága Rubint!
Kicsit megkésve ugyan, de szeretném megköszönni Neked a kellemes perceket, amit nálad - benned - tölthettem! Igaz kicsit késve érkeztem és korábban mentem el a tervezettnél, de szuper volt!
Puszi a szép cicidre!
Helló
Az első mondatod teljesen igaz, bár nem tudom, hogy kinek és mi alapján szántad. Viszont bölcsességedet dícséri valóban. Gratula.
Sajnos a két jelző közül viszont egyik sem illik rám. Ezt benézted. Gratula visszavonva...
De ne félj, nem leszel egyedül, rátalálsz lelki társadra a fórumon.
Maradj stabil.
Üdv
Helló
Én még nem hallottam tőle, de ha konkrétan rákérdez, majd megpóbálom.
Egy jótanács: a jelenlegi "képgaranciás" fényképedet inkább cseréld vissza az eredetiekre. A még hátralévő 15 nap alatt is sok potenciális vendéget riaszthatsz el a viccesnek szánt képpel.
Üdv
skacok!nagyon kiváncsi vagyok irisz 31re,ha valaki tudna több infoval szolgálni vele kapcsolatban,megköszönöm!!!
Szép estét! Akkoriban az volt a legjobb konyha és a pincérek is ott voltak a szeren. Azóta elk..rvult, pénzmosoda lett. A MB megjelenése óta mint a gomba, nőnek ki a jobbnál-jobb éttermek. Megtaláltam az igazi jó helyet, kávézni pedig a könyvtárban megnyílt "szabad" kávézóba járunk....! :)