Helló! Lindához mehetsz, ha fontos a barátságos környezet, a tiszta lakás, az ápolt lány, a fiatal test. Nincs veszély, nincs lehúzás, nincs se TP se harci eb. A haját ne akard húzgálni! :-) A többi tőled függ.
Helló! Lindához mehetsz, ha fontos a barátságos környezet, a tiszta lakás, az ápolt lány, a fiatal test. Nincs veszély, nincs lehúzás, nincs se TP se harci eb. A haját ne akard húzgálni! :-) A többi tőled függ.
tisztelt szerkeztőség
szeretném a regisztrációm törölni kérem segitsenek
Engem is érdekelne a videó!
kispi3@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Meglátogattam Szandi27-et!nehéz szavakba írni ami a véleményem.Kedves,aranyos,szép-korrekt!Imádom!Köszönöm az előző ajánlásokat ,mert azok miatt mentem el megnézni!De ne ajánljuk tovább,mert sose jutunk vissza.Én legalábbis nem tudtam.:-(.Elérni lehetetlen.Minden esetre szeretnék törzsvendég lenni!
*** törölve ***
*** törölve *** a számom...ha érdekel...:)
Nagyon helyes. ;)
Tisztelt szerkesztőség!
Ez a probléma böngésző-specifikus!
Mivel Google Chrome-ot használok, így én is tapasztalom ezeket a dátumproblémákat, az idézett hozzászólás nálam 2011. szeptember 6. dátummal jelenik meg, ami gondolom június 9-én lehetett.
A hónapok első 12 napján fordul elő a helyzet:
július 1 = január 7
július 2 = február 7
július 3 = március 7
július 4 = április 7
július 5 = május 7
július 6 = június 7
július 7 = július 7 (ez minden hónapnál jó, pl augusztus 8 = augusztus 8, mivel a hónap és a nap megegyezik)
július 8 = augusztus 7
július 9 = szeptember 7
július 10 = október 7
július 11 = november 7
július 12 = december 7
július 13 = július 13 (tehát 13-tól 31-ig minden OK)
augusztus 1 = január 8 (pl győri fórumban július 29-i hozzászólás után január 8 következik (pedig igazából augusztus 1 lenne, azaz júli 30-31. nem volt hozzászólás)
Lehetőség szerint kérem a probléma megoldását, szerintem egyre többen használjuk a Chrome-ot.
Köszönettel:
KamatyaléceGuru
Lesz még hirdetés. :)
Heló vsan4 engem is érdekelne a link. Cím: finderman85 [kukac] hotmail [pont] hu
Előre is köszi
Fütyülős · Őstag · Csevegés?
Hol?
Mikor?
Megyek!
Hello valaki volt már Maya(37) Timi(31) vagy Linda(22)nél? aki volt légyszi tapasztalatot hogy milyen volt. Köszi
Most akkor mi a helyzet Nicole? :P
Kedves Szerkesztőség!
Írtam üzit. :)
Üdv. Linda
:)
Helló
Igen, de van ennek egy nagy előnye is. Amíg vannak bunkók, addig a normális viselkedés is értékesebb...
Üdv
Tudod mit? Hozzád megyek feleségül, nem érdekel, hogy nős vagy, lecseréled rám.
Benned? Dehogy, te vagy maga a tökéletes Férfi. :))) Hozzád fogok költözni, mondd a címet!
Sziasztok!
Tudna valaki adi valamilyen infót Sziszi-masszőr lányról? Valaki esetleg volt nála? jól masszíroz stb?
Köszi a válaszokat!
Hello vsan4 a linket átküldhetnéd erre a címre is meekrobee@gmail.com
Kösz