Bizony az. :)))))))))))))))))))))))))))
Bizony az. :)))))))))))))))))))))))))))
Petya 35 beszámolóját csak meg tudom erősiteni! . . . . . (ma ilyen szükszavú vagyok, főleg fáradt)
Elnézést , Mesi27-re gondoltam , nem Emesére ! Emesénél még nem jártam .
Szia Merlin !
Mind a 2 leányzót tudom neked ajánlani ! Részleteket késöbb ha érdekel . . .
Bush, drága plátói szerelmem! Merre vagy?
Ha nem leszek, akkor is itt kísértek, figyellek,mikor kerülsz elő. :D
Szia ! Most nincs fenn hírdetésem. Majd hétfőtől tervezem. De ha e-mailben megkeresel küldök szívesen.
esmeralda30@freemail.hu.
Puszi
Kari-ka! Ha a kancigány irt nekem, akkor Renike is kerülendő kategória. Nehogy egyszer piz nékül maraggyon a paraszt náluk. :) oszt utánna meg itt sirjanak a vállunkon,hogy jártak. Ez kellett-e?? ezt kell csinálnije?? Renike egy vagány csaj amugy, csak az a baja,hogy nagyon finnyás. Ez meg elég ahoz,hogy ezt a szép szakmát elcsorbiccsák a maguknakvalóságukkal :) én nem is tudtam,hogy egyáltalán nem szereti ,ha dicsérik. XD Elhiszem neki,hogy félti a kis cicijét, de mint ahogy kiderült, nem is igen van neki más amire büszke lehetne. :) Legalább magára lehetne az, hiszen mindenkinek egy igazi példakép. minden nő számára egy igazi ideál,megtudja azt mutani,hogyan kell kurválkodni.
Nem azért irok igy mert nem ismerem a helyesirást, hanem azért, mert rég rájöttem arra,hogy a Magyar ember a szóból ért.
zandras · Tag · UI: Lámpás barátom próbálkozni-próbálkozni- próbálkozni kell. Szandika minösségi szolgáltató nála nincs nagyüzem, sajna elég nehéz bejutni hozzá. Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!
zandras · Tag · ÜDV!!! Nos, igen régen terveztem már egy hármast, de ne gondoljatok leszbi showra sajna mindketten heterók.......... Egyébként kitartással elérhetöek és idöpontot is tudtunk egyeztetni. (Szandikámnál már lassan Tv.-leszek.) Részletek....... Idöpontot a fentebb leirtak szerint. érkezéskor Szandikám fogadott, Bettike még készülödött. A szokásos üdvözlés, ajándékozás és fürcsi után megérkezett Bettike is. Bemutatkozás és kölcsönös ismerkedés után az ágyon kötöttünk ki. Nos a részletek....Kényeztetés minden menyiségben, a lányok nagyon figyelmesek voltak :D... Ezt nem lehet leirni ezt meg kell élni. Szandikáról már irtam, Bettikéröl.....Mikor megláttam leesett az álam, egy igazi szépség, gyönyörü formás test, szemtelenül fiatal, a franciája és a mozgása isteni volt.Kicsit nehezen oldódott, lehet hogy nem voltam szimpi neki. Két gyöngyszemre találtam. Mindenkinek kivánom hogy legyen részese egy ilyen csodálatos élménynek. Ui: A hölgyek nagyszerü szolgáltatók, aberáltak, bunkók kocc tölük.......
"Darth" Mission! Mégha nem is tetszik sokaknak, ahogyan fogalmazol, lassan egyre többen értik meg a nézőpontodat.
Igen,engem nem mtámadtak annyian,pedig én aztán nem kiméltem senkit....
Ilyen stilus mellett beszélhetnénk arrol hogy ki a paraszt.TE!!!!!!! Te egyénként nem Renike vagy,hanem a nagy kancigány :) Abban meg mission-nak van igaza,ki kérdezte mennyibe kerültek a cicik?Akinek van ennyije feleslegben két cicire,az ne panaszkodjon és ne várja hogy sajnáljuk.Attol hogy valaki gumi nélkül is pipázik,még nem terjeszt betegségeket,mert ellentétben veled tudja mi az a higiénia. :P
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat, akkor ezek szerint nincsen szerencsém. Nagyon nincsen :( . Ennek végülis örülök, mert akkor azért ezek szerint egyszer csak sikerül elérnem Téged, ha csak ennyi az ok :). Ma is próbáltam párszor, és jövő héten (hétvégén sajnos nem vagy) is fogom :).
szilikonos renike! Héj.....Én téged nem bántottalak kisasszony!! Még helyeseltem is,hoNekem nem volt semmi kifogásolni valóm a dolgokkal kapcsolatban,hogy te hogyan csináld.. ugy csináld, ahogy neked jó.. Ezért nyomatékosan elnézést kérek tőled. Na de az,hogy csak a 900 ezer forintos cici mutat rajtad, az meg legyen már a te bajod. Erre szoktam én azt mondani,hogy apád lökhetett volna rajtad még vagy kettőt. XD Akkor nem kelett volna cicit csináltatni. Én is vettem most 2 milkáért egy motort te kurva!!! mert ugye az vagy!! és????érdekel valakit hogy mennyi volt??? a tályogot sem érdeki hidd el, hogyan kurválkodtad össze az árát.Ebbe meg bele se kezdjél. XD
Hello zandras!
Akkor ezek szerint nem azonos a két lány, és gondolom nem is hasonló kategória.....
BETTI19 azért ott "rendel" ahol gondoltam?
SZANDI27 és BETTI19 édeshármasban? Gratulálok a logisztikai bravúrhoz......melyikükkel sikerült össze egyeztetni
a dolgot?
Várjuk a beszámolót, de aztán részletesen!!!
Üdv.
zandras · Tag · ÜDV MINDEN MT-NEK!!!! BETTI19 nem azonos nórával /nem helyes irási hiba a különbség köztük!!!!/ Isteni a hölgyemény!!!! Bunkóknak aberáltaknak kocc le róla....SZANDI27 elérhetö csak próbálkozni kell!!!!! Most érkeztem meg a hölgyektöl egy Bf.-es édeshármasból!!!!! Beszámoló késöbb A BESZ-EN .....
szia mission! két csöcs 900 ezer volt te paraszt
menj olyan lányhoz aki óvszer nélkül dolgozik9nés kapjál el valami betegséget, mertte megérdemled!!!!!!!!!!!
szia mission! két csöcs 900 ezer volt te paraszt
menj olyan lányhoz aki óvszer nélkül dolgozik9nés kapjál el valami betegséget, mertte megérdemled!!!!!!!!!!!
majd valamelyiken!!jo lesz ez a pár nap...
Ez szarkazmus volt. A nézettségemet jelentősen megnövelte.
Két év alatt, aki akart, már megtalált, új vendégeket meg nem akarok feltétlenül fogni, jók nekem a meglévők.
Tudod, van akinek már nem kell névjegykártya. :)