Sziasztok! Ha még nem látta volna valaki, Ninának gyönyörű új képei vannak fenn! Kategória: istennő
Sziasztok! Ha még nem látta volna valaki, Ninának gyönyörű új képei vannak fenn! Kategória: istennő
Ha nem érdeked segíteni megértem!De meghálálnám.
Értem Én,hogy villanymotor,de mi hajtja?
Akkor ezek szerint te már tudod az én IP számom?
Hogy mi közöm van a VL-hez, találgass csak! :)
Amiket leírtál, az alapján az informatikai ismereted (ne vedd sértésnek) NULLA. XD
Szeva Freddy!
Én már voltam Jázminnál!Érdekes egy csaj.Totál agymosott!
Elena ugye mindekinek ismerős valahonnan? Ha nem akkor magatokra vessetek :D
Ezt a Jázmin ajánlást nem nagyon értem. Ha tényleg rendben van, akkor miért fut párhuzamosan két hirdetése, különböző telefonszámmal?
Én maradok a jól bevált Krisztánál.
Szép Jó Estét Katónéni!
Én nemtom te ki lehetsz,de tuti vmi komolyabb közöd lehet ehhez a VL.-hoz!Volna egy kérdésem,amihez vmi más elérhetőséget kellene adnod?Van egy kis bajom vkivel.10ujjal gépelek,de minden informatikai ismeretem latba vetve se jártam eredménnyel!Maradjunk annyiban,hogy jó a tűzfalatok.Egy IP cím kéne.Megoldható?
Nem hozzád szóltam. Mit keresel itt???
Visszakérdezek. Érintett vagy tán a dologban? Majd a lányok írnak, ha akarnak ez a mi szobánk, bocs.
Amúgy meg a szövegben benne van, te szerencsétlen, hogy miért zavar.
Remélem, kitakarítanak innen.
Csak még valami, ha figyelmesen visszaolvastál volna, a barátnőm egyik vendége akart a vasalódeszkára feküdni.
A fiam seggéből értelmesebb dolgok jönnek ki, mit a te és szintén bunkó "barátod" szájából.
A basszeroséból is. Ők ugyanis Emberek, normális emberi érzelmekkel, normális munkájuk van és tisztelik a nőket, ellentétben veletek, akik csak használják pénzért. Majd, ha lesz időm, összeszámolom, hány nőről írtál beszámolót, biztos nem lesz könnyű dolgom, mind fizetősek.
Nagy a szátok egy, vagy több nicknév mögé bújva, arctalanul, láthatatlanul. Ergo valami nullákkal beszélek.
Van egy ötletem. 52 kg-os nő vagyok. Gyertek ide, mutatkozzatok be, nem kell félnetek, csak egy nő ellen lennétek ketten, aztán beszéljük meg, hogy mi olyan marhára fontos számotokra bennem. Amióta van fórum, velem vagytok felváltva elfoglalva. Tökös legények.
Te is ugyanolyan netcigány vagy, mint a haverod, aki az ellenséged. Ha gondolod, bemásolok egy-két szösszenetet az e-maileiből, rólad is szól.
Ui: A fiam még egyetlen vendégemen nem röhögött, nem is látta őket, és ők se őt. Kivéve két osztrákot, nekik bemutattam, aztán becsukódott. Rajtatok viszont már nem röhög, szánakozik inkább. Lehet, hogy az ő IQ-ja is magasabb, mint a tietek együttvéve? :)))
Szexycsoki szép,a képek valósak,aranyos,kedves de profi!Nála fel kell kötni a gatyád ha bizonyítani akarsz.Kellemes volt vele ajánlani tudom!
Irigyellek!Respect for u!De ha nem lennél ilyen irigy elmesélnéd részletesen!Mondjuk én tudom az értékelést:5!Szandiból kiindulva!Akkor én meg az összes szerdát fogom!:D
Hi! Az érdeklődők mehetnek bátran Jázminhoz is. A képeken ő van, ő fogad, egyedül van a lakásban, nincs meglepi, nincs TP. Akik szeretik a vékony lányokat, azoknak megfelelő. A többi rajtatok múlik.
Gergely · Lelkes újonc · kedves mindenki vigyázatok mert virág most kitti néven fút újra én messzire kerülném a helyetekben.
Kedves, mosolygós, tiszta, kulturált, biztonságos. A többi rajtad múlik.
Meg gondolom a visszajáró vendégek nem írják be annyiszor, ahányszor visszajárnak, hogy milyen csodás volt az élmény!:D
Mr.men. · Újonc · Nicole01-ról esetleg tapasztalat?
lacee · Újonc · Üdv. Mindenkinek.
Izácskáról írnék pár sort. Képeit nézegetve rájöttem hogy nála jártam már anno. Nem tudom most milyen nem voltam az elmúlt egy évben nála de tavaly volt szerencsém hozzá párszor. Akkor még az egyik lakótelep szélén ***moderálva*** . Nagyon kedves, kellemes, tiszta lakás, kedves, számomra teljesen eszményi hölgyről van szó aki igazán nőiesen csinos. Nekem az ilyen tipusú lányok jönnek be. Mint majd mindig nála is első alkalomal ***moderálva*** kértem. Nagyon ügyes és figyel arra hogy jó legyen neked, jól érezd magad. Másodjára már aktion is volt, mely szintén kellemes volt, de mivel a gyengéim a cicik így azokon fejeztem be. ***moderálva***. Akkor egyedül ***moderálva***, most nem tudom. Meg merem kockáztatni a barátnő feelenget is. Sajna a munkám elszólított a városból de ha minden jól megy a nyár végén újra itt leszek és akkor mindenképp felkeresem.
Kedves Szerkesztők!
Ment még egy üzenet, kérem, szíveskedjenek minél előbb elolvasni!
Köszönettel
Linda