Tisztelt Katónéni!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelt Katónéni!
Belső üzenetben válaszoltunk
Sziasztok kedves fórumozók!!
Sajnos én már soha többet nem leszek Nyíregyházán, de Miskolcon egy pár nap múlva megtaláltok Díva néven dolgozni. Ott is várok szeretettel, minden kedves érdeklődőt. Puszi Nicole
Igaza van.Én már jártam nálad!
Szia Playmate egy nagy kamu csaj!Szerintem nincs olyan ***moderálva*** amin még ő nem ment volna át!Vigyázzatok vele ***moderálva*** !Szadit vagy Ninát tudom ajánlani.
Szia vsan4!
Köszi a linket,én a hirdetés alapján egy jobb külsejü csajnak gondoltam.De viszont kellöen bevállalós,igy lehet hogy meglátogatom. :)
Jó csajból egyébként gyenge a felhozatal,akik szerintem jók és megbizhatóak:Kriszta26,White Lady34,Maya37,Viki30,Léna33,és az apróbol Viki21.A többieket vagy nem ismerem,vagy inkább jobb lenne nem is ismerni.
***moderálva***
Hi!
Ahogy már piroson is írták (bár nekem a képekből is egyértelmű) az Anita féle volt kenderföldi lányokhoz tartozó hirdetés! (Nálam ez már kizáró ok.)
Szépség egy aranyos kis r*malány, a produkciója átlagos, egyszer el lehet menni hozzá, de én maradok a régi jól bevált szolgáltatóknál, mert az ő szintjüket nem éri el.
nyugodtan jöhetaz ajánlás az e-mail cimemre
lénát pedig ajánlom nagyon jó tüzes vadmacska
Sziasztok.Valaki el tudná küldeni Nicole számát a kiel@c2.hu címemre.Köszönöm.
Hello Fatimáról és Lénáról tudnátok nekem tapasztalatokat mondani? köszi
Sziasztok.
Bettynél vagy Szépségnél volt már valaki? Vagy masszázson Dominikánál?
Előre is köszi
Szia.
Kis Elizát pedig érdemes kipróbálni, csillagos ötös. Igaz fél órás az út, de megéri.
Helló! Egy "kicsit" nekem is furcsa volt, úgyhogy megértem Fustost. De biztonságos, és nincs ***moderálva***. Nálunk már ez is valami.
cső!
Maya23 nem ismerős valakinek? régebben is hirdetett már itt?
Szia vsan4! Újra itthon és gépközelben. Küldenék ajánlásokat. Arra a címre mehet, ahonnan a link jött? Amúgy milyen korosztály érdekelne?
Üdv!
Pertáról írna valaki egy rövid élménybeszámolót?
Thx
Szia!
Nem vagyok ideges, bár két idióta azt hiszi. Most ezt nem tudod viccel elütni.
Ez a fórum valóban szórakozás volt, múlt idő.
Tudod, hogy téged szeretlek, de bocs, netcigányok között nincs helyem.
Ha viccelődni akarsz még velem, gyere át Veszprémbe! :) Mármint itt a fórumon, úgyse ártana feldobni.
Vagy megkérem a Szerkesztőséget, hogy külön nekünk nyisson egy topicot. :)))
Puszillak, lépek, vendég jön.
Nálam bontatlan, ha bemegyek. ???
Szevasztok embörök, tejjesen meghüjjültetek?! :))
ad.1. Katónál jobb fej csaj még nem írt ide.
ad.2. Eza fórum szórakozás!! Hobbi!!!!!!! Ha szar napom volt, beleolvasok, és vidámabb leszek, ne vegyétek má' ennyire komolyan!! Na!
ad.3. Gerófnak azér van egy stilusa, én bírom, nem kell vele mindig egyetérteni. Az is poén ahogy szivattyátok egymást (Chucknak is óriási dumája tud lenni) nem kell mingyá ölre menni. Ja de: Kató ölére :))
U.i.: Kató, ne hagyd magad bepöccenteni, Geróf kicsit zizi, sztem nem is akart annyira rosszindulatú lenni, nem is vette észre, hogy mennyire megbántott Téged,
aztán már késő volt visszacsinálni, haggyad, inkább írj nekem szerelmeslevelet :)))
Végül: megnenézzétek a karibkalóz-3-at, mert borzasztóan picsaszar. Igen, asszem ez a jó kifejezés. Nullanullanullanulla. Aki más véleményen van ne írja meg, NEBOSSZANCSON!!
Tisztelt Katónéni!
Nagyon szépen köszönjük, elolvastuk! Igazán köszönjük a hasznos információkat és a segítségét
Nem, fiam.