***moderálva*** ma meglátogatlak!
HIHI! Mit moderáltak ezen? :)
Kösz Katónéni az invitálást, de kur*a messze laksz. De ígéretes! :)
Bocs ha megbántottalak ilko, de amoda csak a "véremet szívtad".
Na jöhetnek a kommentek a lánykákról!
Fütyülős · Őstag · ***moderálva*** ma meglátogatlak!
HIHI! Mit moderáltak ezen? :)
Kösz Katónéni az invitálást, de kur*a messze laksz. De ígéretes! :)
Bocs ha megbántottalak ilko, de amoda csak a "véremet szívtad".
Na jöhetnek a kommentek a lánykákról!
Hi QC! Szerinted ahhoz, hogy jól érezd magad, mindenképpen kell a "barátnő feeling", vagy ha jól érzed magad, az lesz a "barátnő feeling"? Az érdekelne még, ha kérdezhetek ilyet, hogy Téged szoktak-e kérés nélkül símogatni, vagy inkább csak akkor, ha szólsz érte?
Hi Füty! Úgy látom, csak bejött neked a heterokrómia. Mindent színesben írsz, méghozzá különbözőekben. Hangulatjelet meg nem írok, mert minek.
Mondd csak te nem tudsz olvasni? Nem látod kinek címeztem a hozzászólást?
Majd az illető reagál ha akar!:)
Szia Fütyülős, kedvenceim egyike! Imádom a színes írásaidat.
Jönnél Veszprémbe, itt is jó a kínálat, java indián, csak 5-öt láttam az utcán és vazze fehérek dugják jópézér.
Aztán meg csodálkoznak, hogy a csinos, jóravaló fehérnép elmen mind más városokba, meg külhonba.
Ez is gány egy állapot, de megérdemlik.
Na csókollak, drága. :)))
Szia szerelmem!
Nem ez az a kép, szívesen átküldeném neked, de nem tom hova. Szétröhögnéd magad.
Adj má egy mélt csak nekem! Lécci!!! Kapsz ingyen puszit.
Az az ideggyógyászati hülyeség pálpusztai irománya volt, no mondjuk megforgattam a kényes pontjaiban a nagy kést, aszt berágott, osztott vissza hülyeségeket, szarrá röhögtük magunkat a skaccal. Szerencsétlen egy ember ez, rám vetíti a saját kínját.
Hagyjuk inkább, valamit erre úgyis visszaröfög.
Szerinted édes én szép vagyok? :)
Igen. :)
Kicsi Katóm, milyen a széljárás, hogy vagy? Engem megint elkapott a gépszíj, meg nem is voltam net-fedett helyen, lemaradtam rendesen... mi ez az ideggyógyós hüjeség? Meg az új képed? Sztem jó, mér kéne levenni, vagy nem vettem észre vmit, kicsit nyúzott vagyok. De most feldobott a fórum, jó fejek jó humorral, mindig jó kedvre hangol, meg a pezsgés a debreceni lapokon, király! A csajok is már nézik és adnak rá, és úgy láccik az egyik legjobb város lett, még többet kell ottlennem:))
Sziasztok.
Nem tud valaki Pécsen vagy környékén ázsiai vagy fekete nőt?
Előre is köszi.
Hi Hatas! Jázmin hangra nagyon kedves, intelligensnek tűnik. ***moderálva*** Az erős emberünkről elnevezett utcára viszont én nem megyek. Ezért személyes tapsztalat nincs. Ha nem ott lenne, már régen kerestem volna. Jeniferről van korábbi megelégedett beszámoló. Nicole a képen "nagyon ott van", ha köldöktől felfelé nézed. Élőben én képtelen voltam azonosítani a képen láthatóval. Nem mondom, hogy nem ő az, de nekem nagyon kellett erőlködnöm. Ha az arcáról adnának egy képet, és az utcán kellene kiválasztani, én elvéteném.
Katónéni? Te valami tagja vagy a VL szerknek, vagy csak szimplán unatkozol?
Az irományomat a szerkesztőségnek címeztem, bár erős kétségeim vannak affelől hogy volt-e értelme megírni!!!
Nem bántás ként írtam Kató, csak érdeklődöm.
Áve V.L.!
Fütyülős · Őstag · Ugyan minek kell megint ugatni?
Igazad van, én is egyre inkább úgy látom, hogy nincs értelme moderálásra küldeni semmit.
A nyálas chat szobát nem igazán értem. Kifejtenéd?
Sziasztok, Málna (36)-ról van valakinek infója, tapasztalata? Köszi.B.
Sziasztok! Befejeztem végleg. A továbbiakban egy másik lány lesz helyettem. Kérlek titeket hogy többet ne keressetek! Köszi Izabella
Bocsánat az elírásért! Moderálásra küldésnek semmi értelme, szerintem. Mivel ez nem egy nyálas chat szoba a tniknek, vagy mi.
Sziasztok!Albérletet keresek Győrben,hogy munkámat folytatni tudjam mert ahol most vagyok ez a hely megszünik!Aki tud érdemben segíteni az jelentkezen!Sürgős lenne nagyon!Esetleg ha valakivel társulni tudnék annak is örülnék!Csak Győr jöhet szóba!
Ugyan, mibe kerül létrehozni egy akármilyen mailcímet? Amiből nem vagy beazonosítható...
Kedves Fütyülős!
Csak a Szerkesztőség tud moderálni, mi csak modira küldhetünk dolgokat, de a döntés az övék. Egészen a moderálásig olvasható a beírás. :)
Üdv szerk!
Egy két ötlet, javaslat.
Jó lenne, ha a szolgáltatókat a rendszereteken rendezhetné a böngésző, vagy a regisztrált tagok. Név szerint, kor szerint, ill. megtekintések száma szerint.
Itt nem a keresés fülre gondolok, hanem amikor kiválasztok egy megyét. Ott lehetne keresés. Egy egyszerű, de praktikus.
Jó lenne ha valamilyen megbízhatósági rendszer is lenne a lányokra vonatkozóan. Itt arra gondolok, hogy a régi fórumozók, pl. Kvázi-tag-tól öregebbek véleménye a lányról formát ölt egy statisztika formályában. Lány-ajánlott-ki ajánlja-hányan ajánlják? És ez szépen szerepel a lány neve, vagy fotója alatt.
Persze ezt is meg lehet majd buherálni, de egy próbát megérne a csalók kiszűrése érdekében. Jelenleg a Hajdú megyei lányokat böngészem, de sokan vannak, változtatják a neveiket, meg minden, de a régi motorosok már tudják hogy ki kicsoda, a fennt említett rendszerrel lehetne segíteni a használókon.
A moderálás ne legyen felhasználói privilégium, csak szerkesztőségi. Tudom, hogy mindent nem tudtok kiszűrni, de hülyeség hogy moderálhatunk mi is.
Bocs ha zavartam! A fütyülős:)