Megyek, asszony kiabál, hogy ebééééd!
Derűs napot mindenkinek. Mindig nem jövök be, de majd visszaolvasok, van-e hangulat.
Pircsit meg elviszem a magyar tengerhez valamikor, ha ráér. :)))
Megyek, asszony kiabál, hogy ebééééd!
Derűs napot mindenkinek. Mindig nem jövök be, de majd visszaolvasok, van-e hangulat.
Pircsit meg elviszem a magyar tengerhez valamikor, ha ráér. :)))
Hello neked is!
Látom, egész Kurátor család jött itt össze. Most nem érek rá színházba menni, meg nem szeretem annyira a musicalt,
a klasszikusok jobban bejönnek, meg Fekete Pákó :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De most komolyan. A Gróf, meg a Császár Neked rokonaid? Meg vannak még más Kurátorok is? Vagy majd jönnek? XD
Hello Pircsi! :)
Az jó, ha csúszik. Írd má mit tudsz jobbat? Én szebb vagyok az ördögnél, mit kaphatok?
Csókolózni nem muszáj, de nem rossz. :)
Szóval nem balcsiztam ha kicsit figyelmesebben elolvasod.
Mikor is volt tengerünk és ott kikötőnk? Történelem óra! :)
SingSingSing2 ( musical show )
Veszprémi Petőfi Színház műsora egyenes adásban! :)
Tudod nekem mindegy ,hogy fiú vagy-e vagy lány, de ha hozzám eljössz inkább fiú legyél,a csók miatt..
Jut eszembe, én nem szoktam csókolóznii soha, de ha véletlen kedved kapnék rá, miért gondolják a férfiak, hogy az jó ha egyből torkomig dugják a nyelvüket??
Szia Tiger!!
Ser, és punci??:))
Jobbat tudok,de nem irhatom ki, mert ugy is moderálják.....de hidd el jobb, ez is csuszik, az is csuszik....
Kb 30 éves :-)
Szilikonos mellei vannak, a hozzáállása példaértékű. nem fogsz unatkozni nála az tuti!
Nekem benne van a TOP3-ban Miskolcon.
Ja a fotón természetesen Ő van....
Szia!
Nála még nem, de Icánál igen. Nem tudom, Neked bejön-e az érettebb korosztály, ha igen, egy kis beszámoló.
A masszázsa inkább erotikus, lágyan masszíroz, de nagyon kellemes, nem beszél közben, a levezetés meg húúúúúú. Nekem bejött.
Megkínál kávéval, üdítővel, elég csendes, de aranyos, kedves.
A lakás barátságos, a szoba kellemesen berendezve.
Én nem fehérvári vagyok, de helyben nem mernék elmenni senkihez, hátha összefutok ismerőssel.
Ha kemény masszázst akarsz, nem ajánlom, amúgy igen.
Nézegettem én is Sziszit, ha megelőznél, írj róla, lécci! Kösz.
Ez a beszéd Fütyülős! Aztán a sakkparty élményeiről 1-2 szót szvesen hallanánk tőled! :)
Fütyülős · Őstag · Üdv Uraim!
Örülök, hogy végre beszámolókról is olvashatok, nem csak üres fecsegésekről.
Nem sértésként, de Bush nézd át az ált. iskolás nyelvtankönyvet, mert pocsék a helyesírásod. Mégegyszer, nem bántalak, csak ordít! :)
Bízok benne, hogy a jövőben is maradnak a lányok, a rendes sz0lgáltatásnál, és mindenki kapja meg azt ami jár.
Na megpróbálok elérni egy kis fiatal hölgyikét, kis esti "sakkpartyra" :D
Fütyölős!
Vannak biza, nem is akármilyenek. Én az uccán láttam kettő olyan kokerót, hogy, ha fizetnének se kellenének.
Ordított róluk még a belvárosi shopingolásuk után is, hogy kurvák. Vihorásztak rendesen, biztos jól megy a bolt.
Te, ki dugja ezeket? Fehér ember? Nem ölég, hogy indiánok, de randák is, kövérek, idomtalanok. Brrrrrr
Nyugi Zandras csak poén volt ;D
Mi is így vagyunk ezzel, ennyit megengedünk magunknak!
Csak így tovább, de ha másokat is kipróbálsz, akkor azt is oszd meg velünk pls
Örülök annak, hogy meg tudtad magadnak teremteni annak a lehetőségét, hogy rendszeres vendége légy ilyen valóban minőségi lányoknak. Azért ne "használd el" őket teljesen! :-)
Hello Pircsi.
Miért takartad el a puncikádat??? Látni szeretném legalább, ha már ilyen messze vagy.
Egy jópunci még a sernél is többet ér, de legjobb együtt a kettő. :-)
A két Maya nevű lány nagyon bejön nekem. Volt már valamelyiküknél valamelyik kedves fórumozó társunk? Ha igen, akkor véleményt kérünk ;)
Azt nem tudod véletlenül, hogy ki az a két lány, akikkel együtt rendel Írisz?
Röffencs mindig igazat ír!
A véleményeket, melyeket olvastam tőle, szinte teljesen ugyanúgy történtek meg velem is.
Kérünk téged Röffen ossz meg velünk még több tapasztalatot!
csá!
Melindának azért nem látod a hirdetését, mert hétvégén nem dolgozik, és ilyenkor le szokta venni. Majd hétfőn már tuti fent lesz ismét
Hello
Ha vékony lányt keresel, akkor nem Melinda27 a te célpontod, de azért várd meg a hírdetését.