na csak összejön!:)
nem szeret---- vállal
na csak összejön!:)
nem szeret---- vállal
szeret!:)))))vállal?:))))
Háj!Mi ez a nagy pangás?Mindenki robotol?Visszatérve Izabellára, tudja valaki miket vállal?NFVSZ?DT?
Már kezdek gyúrni rá!:)
SZIASZTOK!! ÚJ HÍRDETŐKÉNT RAKTAM FEL MAGAM BIANCA NÉVEN,TÖLTÖTTEM FEL KÉPGARIS FOTÓT IS,VAN NÉMI PROBLÉMA A HÍRDETÉSSEL AMIT BELSŐ ÜZENETBEN MEGÍRTAM,KÉRLEK MIELŐBB BÍRÁLJÁTOK ÚJRA AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES MERT ÍGY NAGYON NEHÉZ LESZ TEVÉKENYKEDNEM.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM,BIANCA
Igen. Szerintem is.
:-)
Sziasztok Férfi társaim
Tud valaki mondani lányokat a Tócós –kerben?(kishegyesi-Derék-István út)
köszönöm
Szia Szap....
Ebben nem tudok segiteni, de szerintem, ha csinálsz egy gyereket, rögtön megoldodik a problémád!!:))))
Madárdalos szép reggelt neked is!!
Izlelgetem...Szakmai referens:))Bemutatót is kell tarsak??:))de akkora ám nem fifti-fifti....60%nekem, a többin meg osztozatok:)) Nem... nem vagyok telhetetlen...50% és hawai:)):)
Szia Gróf!!
Apropó polgári név, Általában, egy keresztnevet mond az ember, legalábbis én szeretem, ha megtudom szólitani a partnerem, de van egy két érdekes néven bemutatkozó ember, és ha végtelenül kedvesen megkérdezem, mond már Drága mikor van a nevednapja,??rögtön amnéziás lesz :)))))))Jelzem, én nem hiszem, hogy egy keresznév bármit is elárul valakiről, sőt a lebukás veszélye, is minimális:)))))
Szép jó reggelt.l!!
Köszönöm,PP. , ez hatalmas Dicséret..Értve, hogy elég kritikusnak, és szókimondónak ismertelek, meg...de lehet tévedek!!Ez nem rosszindulat részemről!!
Puszi!!
Sziasztok!
A következő pár hetet Debrecen városában fogom tölteni, de sajnos nem vagyok itt ismerős.
Légyszi' ajánljatok pár lánykát (max 30 éves korig) kivel "jólérezhetném" magamat.
Elvárásaim: NFVSZ, igényesség megbízhatóság, lehúzásmentesség
ELőre is kösz a tippeket!
sziasztok!
szerintetek gáz, hogy egy terhes nővel szeretném kipróbálni vagy olyannal, akinek van tejcsije? sajna ilyet nem találok :(
Igazat kell adnom mindenben! :)
Pircsike! Nagyon összeszedted Magad! Ügyi Vagy! :)
Senki nincs "fából", még ott sem! Nem a pénz dominál, mások a játékszabályok!
Arra jobban figyelnek, ne legyenek kompromitálhatóak semmiben sem, de ez így is van jól! :)
Nóémiről nem tudtok még mindig semmit ??
Visszább kellett venni a tempót, elvileg 4+1-fő tölti be az utasteret.
A 4-ből egy pihenőnapot tart hétközben.
Hétvégén megerősített szolgálat van! :)
A feladat ennyi emberrel sikeres, többi csak akadályozná a menetrendet! :)
Bekinél volt már valaki?
így van
nyugi már Nowone! vissza fog ő jönni csak szünetet tart :)
legyünk optimisták
QC. Megvan, szerintem Fruzsi 23-ról írtál.