Szia!
Elküldtem az emailt.
Szia!
Elküldtem az emailt.
pirosboy2 kukac freemail
sziasztok edit ha olvassod tudnál irni emailt hogy milyen dolgokat válalsz dominánban koszi
Ugyan, ez a topik beszélgetésre való, nem?:)
Én ebben azt nem értem, hogy ha valaki 2x volt nálad, akkor tudnia kell(ene) a játékszabályokat, nem?
És ha már itt tartunk , csak egy apró, de érdekes dolog. Eddig ahány helyen csak voltam, pedig nem kevés eme helyek száma (:D) mindenhol "nézett, mint a mozis" az adott hölgy, mert én pl mindig átöblítem tussal magam után a kádat. Nos ezt 100 vendégből jó ha 2 megcsinálja, pedig szerintem alapvető higiéniás dolog. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sokszor valóban nincs rendben a sz*lg*ltatók higiániája, de azért a másik oldal sem mindig tökéletes...
Így igaz, és nagyon sokféle viszonylatban megállja a helyét...
ha találsz olyat aki megy házhoz,meg buliba,mert nem mindenki vállal
elnézést még az elöbbiekhez nemfüztem a másik kis történetemet hogy a másik hírdető kinél jártam az VIKI 36 és az a colos nö sem 36 hanem kinéz vagy 45 és a kecó sem a legjobb de még abban sza...b hogy férfi hangok és vihogások is kihalaccanak a konyhából,de nála a szex az még úgy ahogy elmegy.
Gyerekek!a héten Győrben jártam átfutóban és meglátogattam egy hírdetőt.Hildelita néven hírdet de a csaj maga a förtelem mé?:mert nemis annyi amennyinek mondja magát és a környezet na meg maga a szex borzalom.tiszta szimpla a csaj meg azon kivül mikor dugnák telefonok csörögnek ész nélkül ami idegesítő egy numera közben.úgy hogy jól gondoljátok meg kit választotok srácok a képek csalókák nemind arany ami fénylik!Jah és annyira gáz egy hírdetötöl hogy magának ír a fórumon ez tiszta röhej nem így kell fényeznie magát!üdv zsolesz.
Gyerekek!a héten Győrben jártam átfutóban és meglátogattam egy hírdetőt.Hildelita néven hírdet de a csaj maga a förtelem mé?:mert nemis annyi amennyinek mondja magát és a környezet na meg maga a szex borzalom.tiszta szimpla a csaj meg azon kivül mikor dugnák telefonok csörögnek ész nélkül ami idegesítő egy numera közben.úgy hogy jól gondoljátok meg kit választotok srácok a képek csalókák nemind arany ami fénylik!Jah és annyira gáz egy hírdetötöl hogy magának ír a fórumon ez tiszta röhej nem így kell fényeznie magát!üdv zsolesz.
Kocka Sör!
Sziasztok!
Legénybucsúra kit vagy kiket ajánlanátok?
"Szeretem a nőket. A nők semmiben sem kételkednek. Ha velük vagy, a világ hihet...etlenül egyszerű. Mindent a maga helyére tesznek, valódi jelentősége szerint osztályoznak. Igen jól tudják, hogy az ő nagymosásuk van olyan fontos, mint a német császárság megalapítása. Nők között biztonságos az élet."
مساء الياسمين الدمشقي .............
بعض الحكايات تبدأ بكلمة..وتنتهي بصمت
وبعضها يبدأ بتجربة..وينتهي بأنفجار
وبعضها الآخر يبدأ بلعبة..وينتهي بمأساة
Mint mondtam már, figyelmesen kell olvasni, ennyi a történet lényege! :)
Olyan álruhát öltök, ami átlátszó.
Egy fickó felszed egy fiatal lányt a diszkóban. Felmennek a lány lakására, ahol mindenhol kis plüssállatok hevernek, a szekrény tetején, a könyvespolcokon, az ablakban, a földön, és még az ágy is tele van velük.
Szeretkezés után megkérdezi a fiú:
- Milyen voltam?
Mire a lány:
- Hát, az alsó polcról bármit választhatsz.
Érdekes amit irtál, vagy koppinottad, nem számit.... ez ugyanigy müködik csak a huszonegyedik században.. akarsz dugni,vagy udvaroljak kicsit??
Szerintem az erős túlzás, hogy szandi felismerhető a fotókról. Engem konkrétan teljesen másra számítottam és itt nem csak a hajszínre,hanem a testalkatra is gondolok.Nem akarom bántani,mert kedves aranyos csak azért ne túlozz.Vagy retusált fotók vagy nagyon régiek ( bár Én se tegnap láttam, lehet azóta fogyott :-)