Helló!
Ahogyan írsz WL-lel kapcsolatban, az felvet bennem egy kérdést, ami esetleg érdekes is lehet. Szerintem kedveled őt. Vajon ez fordítva mennyire lehet igaz?
Helló!
Ahogyan írsz WL-lel kapcsolatban, az felvet bennem egy kérdést, ami esetleg érdekes is lehet. Szerintem kedveled őt. Vajon ez fordítva mennyire lehet igaz?
Sziasztok,
semmi hír White Lady-ről. Remélem nem történt semmi vele, hogy ilyen hirtelen eltűnt. Azért ha mégis olvasná a fórumot, akkor a benceckukacfreemailponthu-ra várom, hogy életjelet adjon magáról.
Üdv: Bencec
Csupasz volt teljesen. Kicsit dundi a puncija, van szebb. A lány korrekt, kettyinteni szeret, egy patront megér. Nekem nincs a legjobbak között.
Ismersz olyan embert, akinek nem fontos az ego? Neked mit jelent az ego? Miért gondolod, hogy "CSAK" nő vagy?
Szerinted mi az, ami miatt ekkora tömeget képes megmozgatni a foci? Kérdezhetnék más csapatjátékkal kapcsolatban is, de talán a foci a leglátványosabb az érdeklődők mennyisége miatt. Mit jelent számodra az első csók, a gyerekek első szava? Miért idézel ilyen hosszan mástól?
Egyszer egy kedves hölgy ismerősöm azt mondta, nekem, hogy "Nem az a fontos, hogy amit mondasz nekem az igaz vagy nem, hanem az, hogy higgyem el."
Látod, lehet, hogy ez a mentalitás vezet eredményre!:DDD
Néztem, hogy 8 ember kedvence a hölgy, majd ajánlom másoknak is, hogy úgy látszik ez kell a vendégeknek. Tegyenek fel olyan képeket, amin semmi sem látszik, mert ezzel lehetnek szimpik!:D SAjnálom, de egyre nevetségesebb ez a kedvencek dolog!
Pécsen pl az a hölgy a kedvence a legtöbb embernek, akihez semmi pénzért nem mennék, mert "enyhén" fotoshoposak a képei...
Épphogy a feneke szépségét kellene "verni"! Amit eddig írt, (írtak ő-ők) az alapján más értékelhető tulajdonság nem igen van "benne".
Playmate, vagy akárki!
Arra valahogy már rátudok, hogy sokszor csalódnunk kell a "valóságban" a hírdetéshez képest, az viszont még most is elfogadhatatlan számomra, hogy egy ilyen eszközöket használó "ember", akinek a képe és a neve is csak egy fantomot identifikál, még merészel ajánlani bárki mást. Akit ajánlasz, azt "tesztelted", mint férfi? Vagy így akarod lejáratni? A hazugságon kívül sikerült akármit is elsajátítani az elmúlt 2 évtized alatt? Vagy részedről ez a túlélés álcája? Hogy kaphat bárki is 2 különböző embertől ugyanolyan minőséget? Nem csak fizikailag, hanem a személyiségükben is klónok?
Fütyülős · Őstag · Pandóra = Szexi Cicus = Friderika = Virág = ...STB = Gyula :)
Talán inkább ahány ember, annyiféle értelme van az életnek...
Petya_001 · Tag · Na igen, ez a hölgy már annyi néven futott... :)
Hello
A hiedetők közt Pandóra=Szexi cicussal.
Vigyázanak vele a kezdők :-)
Én inkább azt sajnálom, hogy csak" az apróban hírdetsz!:( Mert így nem jelölhetlek kedvencnek...
:))))))
Szia Neked is!:)
Szerintem minden sport ér valamit, mert örömet okozol vele másoknak. Olyanoknka, akik érted szorítanak, és veled örülnek ha nyersz, és veled sírnak ha veszítesz...
Ami pedig a focit illeti, "csak" egy idézettel válaszolnék:
"Tévednek, akik azt hiszik, hogy a futball élet-halál kérdése. Jóval több annál."
Hali!:)
Lehet, idealista vagyok, de én szeretem a focit még mindig, és kedvelni is fogom!:) Van igazság abban amit írsz, de nem csak erről szól a dolog! Ha nézted tegnap a Magyar Válogatottat (most írhatom nagybetűvel, mert fociban nem sokszor lehetek büszke a magyarságomra, de tegnap az lehettem) Mert tegnap a Népstadionban nem volt biznisz, nem volt korrupció, hanem szív és lélek volt, és ezt még az is megérezte, aki nem szereti a futballt! Amúgy örülök, hogy nyertünk, de lehetett volna bármi az eredmény, akkor is azt írtam volna, amit. És ezért szép dolog a sport, bármelyik szakágáról is legyen szó!:)
Hello! Lolánál járt már valaki? Érdekelne...
nekem nem szerintem annak van baja aki elment tölem a szabrina
sajnos ez igaz