Sziasztok! Kinga40-nél volt már valaki? Mik a tapasztalatok? Sóstón vagy Sóstóhegyen dolgozik mostanában valaki?
Sziasztok! Kinga40-nél volt már valaki? Mik a tapasztalatok? Sóstón vagy Sóstóhegyen dolgozik mostanában valaki?
Fruzsi (23)
Nina (20)
Dori(21)
Dorotea(19) Kerülendő kategoriába tartozik még sexnek se nevezhető amit ott lemüvelt
Nina (20) Nagyon örülök neki hogy meglátogattam formás cicik kerek segg ... F*anciába jó dugni lehet minden irányból ... ajánlom mindenkinek
Fütyülős · Őstag · Marv! Cleo, vagy Betti. A többieket nem ismerem.
Kurátor! Szal nekem nem csak a légyott kerül cash-be, hanem az üzemanyag is. Bizony ám!
Nálad nem tudom hogy van, de nálam igenis számít hogy ki van a képeken. A hírdető, vagy más.
Szerinted elmegyek x km-t csak azért hogy pofára essek, mert nem az nyit ajtót aki hírdet.
Ez a Playmate ügy, és a korábbi hasonlóak szerintem nem kóser!!! Vagy tévednék?
Nehéz kiszürni a kommentek közül, hogy ki lesz a megfelelő partner, de nem lehetetlen.
Főleg azért mert sokan írnak sok hülyeséget, és kevés a tényleges info.
Csak megy a blablabal...
Mea kulpa! A füttttyölőős!!
Szerintem akkor nem egy lányról beszélünk szöszi csinos csaj vadmacskás körmökkel ? Dóri akinél én voltam egy kedves bájos sokat mosolygó lány és velem nem volt merev ,oda adó mozgékony és látszott rajta hogy élvezi .Vagy pedig veled lehetek gondok még ezt jobban eltudnám kébzelni ...
Üdv,
Ma meglátogattam Mesi27-et. Kellemes élményben volt részem. Kicsit féltem, hogy csalódni fogok (domina dolgok nem érdekelnek) de maximálisan elégedetten távoztam.
A hely könnyen megközelíthető, parkolás mindenhol ingyenes.
A HÖLGY (csupa nagybetűvel) nagyon kedves és figyelmes volt, emellett pedig nem utolsósorban nagyon dekoratív és ápolt. Átlagostól magasabb, hosszú gyönyörű lábak, kerek popó.
Nekem az arca is bejött, kicsit szigorú tekintet de ez eltünik amint mosolyog.
Mindent gumiban kértem (nálam fő a biztonság) de ennek ellenére is nagyon jól éreztem a franciáját.
Utána hátulról támadtam, itt is figyelmes volt, mivel jóval magasabb tőlem de úgy helyezkedett, hogy kényelmesen beküldjem a macit a málnásba:-)
Miután eldurrantam kért, hogy feküdjek hasra és kaptam egy finom masszázst is.
Közben jól eldumáltunk majd zuhany. Tovább voltam mint félóra de nem akart elvenni egy petákkal sem többet.
Összegezve: aki nem kívánja igénybevenni a domina szolgáltatásokat annak is nagyon jó választás lehet Mesi.
Vigyázzatok rá és intelligensen álljatok hozzá, mert kevés ilyen szolgáltató van Miskolcon (Selly-re tudnám elmondani ugyanezt)
Kinga 24?
Hali!
Iszonyatosan vágyom egy csinos, szép arcú lánnyal való együtt létre... Olyan kellene aki korrekt és tudja a dolgát...
Sajnos ritkán látogatom az oldalt, épp ezért hálás lennék a tapasztaltabbak segítségéért!
Köszi előre is!
Bye.
Ha jól értem,te meglátogattad a Mayát,a Vanessát és a Dórit is?
Ahogy ezeket leirtam SZOLGÁLTATÓ TÖRÖLTE AZ ÖSSZES OLYAN BESZÁMOLÓT AMIBEN SZEREPELT a playmate szó!!Nerhogy kiderüljön kiket enged állbeszámolókat írni!
Vagy talán épp neki vagy a barátjának dolgozik ezért kaphatott az én képeimre fotógaranciát!!!!
Látom van itt olyan is aki már nagyon sok beszámolót irt és azt álította a képeken a lány van??????????
Kedves uraim ez a fórum ahogy látom nagyon sok kamubeszámolót tartalmaz önmagának irogat vissza sok ember hogy hiteles legyen!!!És ezt az oldal üzemeltetője jóhiszemüleg aszisztál mellé!!!Felháboritó
Kérek mindenkit kerülendő Playmate nevü lány az én lopott képeimmel hirdet és kérek mindenkit óvatosan kezeljék azok beszámolóit akik írtak róla az önreklám lehetett!
Én Budapesten dolgozom jelenleg is nem dolgoztam Debrecenben!
A Playmate egy Petőfitér nevű helyen dolgozik!!Mindenki óvakodjon a helytől nagy áttverés lehet!
Boni
Tisztelt Szerkesztőség a nevem Boni és az én hirdetésemről beszélnek!
Felháborit hogy az álltalam 80,000 ft készitetett képekkel más vissza élhet önök pedig aszisztálnak hozzá sőt meg erősitik hogy ő hirdet fotógaranciával!
Kérem töröljék azonnal a Playmate hirdetését!06308541030
Megdöbbent hogy nincs egy telefonos elérhetőségük kérem ne járassák le az oldalukat ilyenekkel főleg hogy még segédkeznek is benne!Látom még a hivatkozást i be másolta valaki hogy hol vagyok megtelálható és erre reagálva az állhirdetőt erősitik meg??????Felháboritó!!!!
Kérem lépjenek ez ügyben hogy ez többé ne fordulhasson elő!
Sziasztok!
Régen jártam a pécsi fórumon, mert a somogyi, zalai lányokat boldogítottam. (vagyis ők engem) :-) Itt azért nagyobb az élet! Főleg az őstagoktól kérdezném, hogy jártak-e a házaspárnál? Véleményezni lehet őket a lapjukon, de még nem kaptak se hideget, se meleget. Telefenon egyszer beszéltem a hölggyel, ott nagyon szimpatikusnak tűnt. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! még van ilyen szolgáltató itt? Ezt jó olvasni...és ki Ő? Érdekelne
Sziasztok!
Az a véleményem, hogy ez a hirdetési felület és a fórum is azért jött létre, hogy összehozza az igényeket. A fórumra pedig aki beír és trágárságokat, lejáratást ír, azzal nem kell foglakozni, de ha valaki a saját tapasztalatait írja meg, ( és az esetleg kedvezőtlen ) és ez meg is látszik az íráson, akkor igenis , aki olvassa a fórumot, az fog a "témával" fogflakozni! Senki sem szereti ha a "semmiért" fizet.
Külömben is nem értem, ha valaki valmit rosszul csinál az miért probléma?? Mindenki tévedhet, már kérdés, hogy tanul-e a tévedéséből vagy sem! HA nem tanul, az probléma hosszú távon! Az pedig , hogy a "tévedés" kinek mennyibe fáj, szerintem nem mindegy! Van aki símán előteremti a rávalót akár naponta, van aki hetekig megküszködik azért a pillanatnyi boldogságért , amit remél, ezért nem mellékes, hogy mindezen idő alatt jólérizi-e magát egyáltalán!
Szerintem ha valaki MINŐSÉGI szolgáltatást nyújt annak nem kell félnie attól hogy lejáratják! Mert ugye akkor OK sincs rá! Ha pedig "legyünk túl rajta" módszerrel áll elő, akkor ne csodálkozzon hogy jót nem írnak róla! Ha téged maximálisan kiszolgálnak egy étteremben pl, és jól érezted magad, a panaszkönyvet elkéred? És valótlan dolgokat írsz bele a minőségről?? Gondolom nem! Velem előfordúlt egy helyen, hogy beírtam a "panaszknyvbe" de akkor már a bicska nyílott a zsebenben, és teljesen jogos volt a felháborodásom, viszont több esetben is kértem a könyvet, - néztek mint borjú az újkapura, hogy mi volt a bajom- és a JÓ tapasztalataimat is beírtam!!! Volt olyan hely, ahol még válaszlevelet is kaptam, és megköszönték az értékelést! ( ez egy építkezők által használt B-vel kezdődő, X-X-re végződő hálózat volt. )
Úgyhogy szerintem mindenképpen jó hogy értékelik a szolgáltatáűsokat , így van mihez viszonyítani, és van mire számítani!
Ez azért nem ilyen egyszerű Kedves:)
Sajna néha kibújik belőlem a közgazdász (:D), de azt hiszem nincs viszonyítási alapod. Nem tudhatod, hányan nézik ezt az oldalt, és hányan választottak esetleg mást helyetted...
Szia!
Sajnálom, hogy így jártatok!:( A vendégek között is vannak ilyenek, bár nem mentségként, mert erre nincs, de azért én is jártam már így nemegyszer Pécsen belül. Pl anno Mónikával, aztán a p*tőfis csajokkal, vagy a K*nd*rf*ld utcában, meg Mercedesszel, stb. Tehát ez sajnos fordítva is műxik... A különbség csak annyi, hogy ez városon belül történt, de ez azért van, mert én nagyon átgondolom, hogy hova, merre, meddig, ha kimozdulok Pécsről!:)
Nekem ettől nem lesz kevesebb, rendszeresen visszajáró partnerem!!!!! :DDDD
Talán megvilágíthatná a dolog miértjét... De úgy látom, annyi már nincs benne, hogy beírjon valamit, ha már egyszer ez történt!