Speciel nem rád gondoltam elsősorban!:)
Speciel nem rád gondoltam elsősorban!:)
Hát lehet! De ezzel a hirdetővel nincs semmi baj tényleg. Meg hát igaz nem vagyok régi "motoros" itt, de nem azért koptatom a billenytyűket, hogy másnak jókat írjak ha nem érdemelné meg! Talán a meglátásommal segíthetek másoknak pár boldog percet találni!
Na vajon minek is hívjuk ezt? :P
Sziasztok! Nem szoktam, sőt még nem is írtam soha egy lányról sem pedig jó párnál megfordultam Kaposváron, a minap is menetred szerüen elővettem az újságot és felhívtam két 18 évesnek magát hírdető lányt és egy 26 évest. Természetesen ők név nélkül szerepelnek az újságban, miútán megbeszéltük, hogy hogy néznek ki úgy döntöttem ,hogy megprobálom amit most már így utólag sajnálok. Mikor felmentem a lakásba hozzájuk a döbbenettől lemerevedtem, a 26 évesnek hírdető lány fogadott aki be se mutatkozott szabályosan letámadott, hogy ha nagyon akarom megnézhetem a két 18 évest is de vele jobban járok. Én mégis megnéztem a két 18 évesnek hírdető lányt, és ismét megdöbbentem. Ziláltak, büdösek, és mindhárom legalább 10 évvel ídősebb. A 26 évesnek mondott hölgyemény újra beindult és kérte a pénzt akkor zörejeket hallottam egy másik szobából és úgy döntöttem, hogy nem fizetek ugyanis elégvolt maga a látvány mindentől elment a kedvem, nem szólva arról ,hogy a szomszéd szobából egy nagyon erélyesen krákogó férfi hang hallatszott mely egyértelművé vált, hogy a lányok nem egyedül vannak hanem velük van a strigójuk. Én ezek után sietve távoztam mivel a 26 éves akkor már elég fenyegetően nézett. FELHÍVOM MINDENKINEK A FIGYELMÉT, HOGY HA ILYEN HÍRDETÉST LÁTTOK KERÜLJÉTEK HA NEM AKARTOK MAGATOKNAK BAJT! Üdv:André
Minek hívjátok azt, amikor nem azt kapod, amit a telefonba a szolg mond? Konkrétan alapban van csók, helyszínen (természetesen az előre elkért pénz után) "á á, én nem szoktam". Felül nem szeretek lenni, a hasamat ne puszild, mert csiklandós vagyok, oldalról szeretem, a nyakamat puszilhatod, azt szeretem, a 69-et nem bírom, mert elfáradok. Lassan csináld, óvatosan, ne teljesen.
Mi van, már megint odaengedtek egy géphez? Komolyan mondom, annyit foglalkozol Ginával, hogy azt gondolná az ember, belezúgtál és ilyen sajátos módon udvarolsz neki...
És a barátnőd? Ő már nem is számít? Ejnyebejnye!:D
:)))))
Köszönöm Neked a megerősítést, én is ugyanígy gondolom! De tudod már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj, mert más értékek fontosak mint egyeseknek, de látom, nem csak én vagyok ezzel így! Minden hírdetőnek olyannak kéne lenni, mint Te!:)
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?
köszi
Csodálkozom azon is mikor, olvasom, hogy nevet változtattot, vagy telefonszámot...stb... ott valami baj, van a szolgáltatással,és ha még más tollával ékeskedik ráadásul, hogy gondolja, hogy megbiznak benne?? Hisz ez bizalomról is szól, oda vissza!!
Akkor mégsem én gondoltam rosszul!:) Ha kicsit beleolvasgatsz a debreceni topikba, nem egészen ez jön le... Viszont jártam 1 hölgynél Pécsen a napokban, és mivel szóbakerült megkérdeztem mit gondol erről. Nagyjából hasonló választ kaptam, mint Tőled!:)
Szia Ilkó!
Természetesen megkérdezheted.. butaságnak tartom, mert kiderül az igazság ugy is...persze, ha valaki nem arra töerekszik, hogy visszatérjenek hozzá, az nyerhet vele,de csak ideig-óráig...Mikor annó még rendszeresen hirdetem, volt aki megjegyezte,itt a fórumban, hogy nem előnyös a képem, de az akkor is én voltam és vállaltam magam, csak sajna olyan ismertető jel van volt rajtam, rajta, hogy ráismertek!
Szia!
Megkérdezhetem, hogy Te, mint hirdető mit gondolsz a más képeivel való hírdetésről?:)
Gróf,Gróf...kóstolgatnak??:))
Szia Totya813.Én csak annyit írnék Reni 33-ról,hogy a lakásában még van egy pasi is meg az egyik szobában 3 gyerek,ebből az egyik igen pici lehet még mert sírt meg hallottam egy fiú és egy lány hangját,szerintem így nem lehet ellazúlni.Én biztos nem megyek hozzá már,nagyon sijetett és amit nyújt ahoz képest sok az ***moderálva***.
Jómagam inkább csak olvasgatom ezt a fórumot és persze a lányokat próbálgatom mint valami magányos harcos és leginkább mosolygok az itteni vitákon de ez a Playmate ügy érdekes kommenteket szült.
Részemről megérte lebuktatni Playmate-et de az igazán érdekes dolog Gróf Kurátor megnyilvánulása volt számomra.
Egy- két szolgáltató akik nagy népszerűségnek örvendenek (van aki már abbahagyta sokunk bánatára) itt megpendítették, hogy Gróf Kurátor üzletileg is érintett a VL oldalon.
Akkor ostabaságnak gondoltam a dolgot de a Playmate ügyre írt reakciók elgondolkodtatnak. Nem állítok semmit csak kezd a dolog bűzleni.
A lányok nevét és a sztorikat ne kérdezzétek.
Előre szólok, hogy nem fogok heteken keresztül rugozni veletek ezen a témán van fontosabb dolgom is mint faszságokon vitázni de néha benézek és lehet hogy hozzá is szólok.
Ezt a hozzászólást pedig tekintsétek vitaindítónak. GK pedig úgyis hozzászól valami kacinfántosat, hogy intelligenciáját csillogtassa hiszen ez úgyis az Ő szemétdombja.
Üdv: a mole digging in a hole digging up my soul
Hi itt is!:)
Nem akartam Debrőben túlragozni, de itt mégegyszer leírom, hogy a törvényi dolog nem tőlem származik!
Nem tudom emlékszel-e még, hogy volt olyan cirka 2 hétig fenn Debrecenben egy Sexygina néven futó hirdetés. mivel tetszettek a képek, szépen elmentettem a számot, meg a képeit is a csajnak. Aztán nem is olyan régen, teljesen véletlenül megtaláltam az eredeti képeket, és jártam is Pesten az illető hölgynél, és megemlítettem neki ezt. Addigra már nem volt fenn a hirdetés, de mivel el voltak mentve a képek, meg tudtam mutatni. Ő nagyonnagyon dühös lett, és tőle hallottam, mert vannak jogász ügyfelei is (többek között), hogy ha ilyennel találkozik, simán ügyvédhez fordul ezügyben. Én ezidáig azt sem tudtam, hogy ez jogilag lehetséges...
Ezenkívül nem azon kaptam fel a vizet ami történt, hanem az utána következő beírásokon, mert azokból teljesen az jött le, mintha még Boninak kéne szégyelnie magát azért, hogy be merte írni, hogy mi a valós helyzet. És hogy végülis miért is ne lehetne lopott képekkel hirdetni, abban semmi rossz sincs.
A Nyíregyen történő dolgokról senki sem írt ilyesfajta hszt, egyértelműen mindneki elutasította ilyenolyan hangnemben...
A másik megjegyzésem pedig inkább a csevegőbe, úgyis nagyon leült az a topik!:DDD
Az valóban nem baj, csak az a furcsa sokszor, hogy 1-2 hsz erejéig léttrehozott nickekről van szó (tisztelet a kivételnek). És olyan eset is előfordult már, hogy istenítettek egy szolgáltatót, holott még fel sem került a hírdetése sehova!?
Hi!
Nem baj, lehet engem szidni nyugodtan, már hozzászoktam!:DDD
A hölgy viszont lecserélte a képeit ahogy látom, úgyhogy megérte a cirkusz!:)
Nem értem hogy nem lehet ezen már túllépni.Becsapás történt... kész...ennyi..mit kell ezen manapság ennyire meglepődni? Ettől komolyabb szinteken ugyanez megy nem? Írhatnék becsapásokról kb.reggelig is...