Sziasztok!
Vadóc nevü hirdetőtöl valakinek valami infó?
Sziasztok!
Vadóc nevü hirdetőtöl valakinek valami infó?
Fütyülős · Őstag · Nem csak azt, de egy kicsit felment bennem a pumpa, és nem figyeltem annnyira a helyesírásomra.
Úgyhogy utólag is elnézést kérek mindenkitöl, főleg tőled nowan! Legközelebb figyelmesebben írok majd!!!
Kinek a pap,kinek a papné!!:))) Nekem a fia:)))
Szerinted csak ezt az egy szót kellett javítanod? Vagy Bush stíllusra váltottál?
Szagoltam! És mindig a popót választottam! :-)) Lehet, hogy Gyuri vagyok.
Hellló Uram!
Most nem igazán tudom, hogy csak viccesen szivatsz, vagy valódi a kérdésed. Time Pressure. Valami olyasmit jelent, hogy a szolg az idő lejárta előtt (jóval) jelez, hogy mostmár távoznod kellene. Nekem szerencsére csak egy ilyen volt, egy óra helyett 35 perc multával már a kocsiban ültem.
Fütyülős · Őstag · "harangozhatunk"
Fütyülős · Őstag · Tito(n)s megszületett egy Alfa Hím, és meg is osztja velünk, néha igaz nehez értelmezhető kalandjait a hímek kevésbé vérmes tagjaival, vagyis velünk!
3 csaj a párom mellett, meg erőszakos gondolatok!? Hm! Ismerek egy jó pszichiátert ha érdekel kedves "szürke hátú gorilla"!
Isten ments hogy elmenjél valamelyik normális szolgáltatóhoz! Még a végén úgy "feltolod a mércét", hogy mi csak harangohatunk majd!
Tejjel telitett mellek? Hát nem tudom! Meg terhes is lehet!
Mi van? Eltáv van a zártosztályon?
Szia!
Reműélem nem én vagyok akit nem tudsz felhivni,Pircsi csak egy van, és az én.,...Hajdudorog!!!!
Hát lehet én vagyok hüle:)) vagy aki nme tud különbséget tenni a popo, és punci között,,:))) Szagolj hátha sikerül?))
Azt mondjuk bővebben leírhattad volna, hogy Nikyvel milyen volt az eksön.
Én is el akarok hozzá menni. Mondjuk azon már meg sem lepődök, hogy a képek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal lásd:Szandi27
Te beteg vagy!!Javaslom nézz szét a kórház terhesgondozási osztályán.Szerintem azokból a fajtákból akik gumikalapácsal ütik a hasukat,hogy a gyerek szellemi fogyatékos legyen és több segélyt kapnak rá,biztosan találsz kb 3rongyért.
szia mindenkinek,
Olyan lányt keresek, akinek cicijében tejcsi is van. Díjaznám rendesen, ha találnék ilyet. Terhes is lehet. :)
Dina 23 ról!Voltam nála kedves lány nagyon oda figyel rád!Ajánlom mindenkinek
szép estét mindenkinek!
Mi az Tp??Csak ne hülyén haljak már meg.
Ezt viszont értem. Nyugodtan látogass el Virághoz, ha mást akarsz kapni, mint amit a telóban egyeztettek. Csillánál esetleg utalhattál volna arra, hogy már nem teljesen bordás a hasa, viszont nagyon kedves valóban. És milf kedvelőknek optimális.
Uram! Ezt te írtad, vagy a másik éned? Helyenként nehéz értelmeznem, hogy kire vonatkoztak a történések.
Helló Uram!
Igen, jártam. Nekem csak egyszeri lesz-volt. Én is szeretem a vékony lányokat, de ez már nekem túl vékony. Telefonban nagyon kedves volt, a helyszínen meg mintha nem vele beszéltem volna. A körülményeinkhez képest még majdnem hogy jó. Az időt nézi, de TP-re még csak utalás sincs. Szépek az ujjai. Nekem csók volt az alapban, az NF meg +1. Nyávogásnak nyoma sincs, mehet a hátsó kapu is. Nekem csak vékony, egyébként ok.