Tudod, ez is ékes bizonyítéka a terelésének.
Miért kell így nekiesni Ilkonak, aki egy betűt sem írt most hozzá.
Hozzád szólt, Neked írt és azonnal jött a fenyegetés, de mire?
Ez így korrekt, szerinted?
Tudod, ez is ékes bizonyítéka a terelésének.
Miért kell így nekiesni Ilkonak, aki egy betűt sem írt most hozzá.
Hozzád szólt, Neked írt és azonnal jött a fenyegetés, de mire?
Ez így korrekt, szerinted?
...olvass kicsit vissza és megérted miről hablatyolok! :)
?????????????? nem vagy gép előtt ,csak 29-én komolyan..Kató már én sem értelek.-----------------
Nedvesedő ünnepi estét Mindenkinek!
Ez most komoly, védő-ügyvéded is van! :)
Üzenj, az előzményeket is olvassa el büfi előtt! :D
Most mi van?? vagy mi vagy??
Most fejezd be! Jó tanács. Nem tudom, ki jár Pécsről Debrecenbe dugni, mert egész Pécsen mindenki rossz. :)
Barátnőd hogy is van? :) És minek? Vagy mégsincs? Nem gáz ez egy kicsit, kisfiú, aki 30-as évei közepe fele jár?
Folytassam, vagy leszállsz rólam??
Na ezt aztán jól megkérdeztem! Perláról senkinek nincs infója? ***moderálva***és mit vállal? üdv
Hy. Kriszta 36 valakinek van infója esetleg volt-e már valaki a barátnőjével?
Sziasztok! Vivien (22)-nél voltam a múlt héten. Csak jót tudok róla írni, ajánlom mindenkinek. Szerintem csinos, kedves lány szép nagy cicikkel. Mosolygós, teljes barátnő filing. A franciája csodálatos végig mehet és nyelli is. Próbáljátok ki nem fogtok csalódni szerintem egy csoda a csaj.
Üdvözletem makktársak!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e valami info-t Chéziről?Ha jól emlékszem Lola baba ***moderálva***vele együtt. Régebben próbáltam bejutni hozzá, de sajnos mindig elfoglalt volt most viszont nem találom a hirdetők között. Elhagyta Debrecent vagy már csak itt nem hirdet? Jah és még egy kérdés, Csilláról (35) és Krisztiről (25) tudtok egy kis élménybeszámolót adni?
kösz
Nem tudjátok Perla dolgozik mostanság? Nincs kint hirdetése! Ha valakinek megvan a száma írja már meg!
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy ismertek-e Debrecenben olyan lányt, aki egy teljes ejszakara is ***moderálva***. Ha van valami javaslat, vagy velemeny, szivesen vennem.
Nem szeretnem felhivni az osszes lányt, es rakerdezni egyenkent. Az olyan lanyok nem erdekelnek, akik kiszamoljak, hogy ***moderálva***, es igy adjak meg az ***moderálva***. Szerintem ebben az esetben valami discount***moderálva*** illik adni. Elore is koszonom a segitseget! Szep napot!
Üdv.
A Nektarin nevű hölgyről szeretnék bővebb információt kapni. Olvastam egy korábbi hozzászólást, de abból csak az szűrhető le hogy nagyon válógatós.
Pedig egymás után több hírdetése is van feladva. Ennyire hobbi lenne neki a dolog vagy valami más?
Hát, szerintem egy szóval sem említettem, hogy te voltál.
Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára...
Én nem írtam le, ki volt az (telefonszámot se), veled ellentétben...
Nem kellene belemenni személyeskedésekbe, felvetettél egy ötletet, hozzászóltam.
Tiéd is, enyém is egy vélemény. Valójában ugyanazt mondjuk, csak nem egy oldalról!
Még mindig azt mondom, gondold meg ezt a telefonszámkiírást!
Szia Gróf! :)
Ma úgy 21-id megtalálsz a chaten. Ha fent vagy, várlak. :)
Stefany: 06-20-629-***moderálva***
Nem róla van szó, akiről én írtam, annak most nem látom a hirdetését, de pár napja még fent volt.
Üdv !
Volt-e már valaki Jeni(20)-nél (**/5006713***moderálva***) ?
Örömmel meglátogatnám, de amikor felhívtam kicsit lepadlóztam az ***moderálva***.
***moderálva***
Irísz(31) 30/641***moderálva*** aki a felső kategóriába tartozik--ezt volt szerencsém tapasztalni--tényleg higénikus, kívánatos, illatos, ahol kell édes és zamatos, ahol kell kemény-feszes és a bimbók eszméletlenül reagálnak a nyelvcsapásokra, nála minden van ***moderálva***
Azt hiszem a két hölgy között elég nagy a különbség(ez a fényképek alapján is látszik) és a mérleg pozitív irányába
Irísz sorolható :-))
Csüssz mindenkinek
nagykandur_75!
Szia.
Érdekelne a Stefany(20)nevü lány de úgy látom nem hírdet,megvan még neked a telószáma?
Kösz az értékes beszámolókat.
nagykandur_75!
Szia.
Érdekelne a Stefany(20)nevü lány de úgy látom nem hírdet,megvan még neked a telószáma?
Kösz az értékes beszámolókat.