Nem félsz,hogy beleszorulna??:)))
Nem félsz,hogy beleszorulna??:)))
Nekem a persely is megfelelne!? :)
Fütyülős · Őstag · Nem! Bocs elírtam. A válasz Ninára vonatkozik!!!
Én már voltam nála és fantasztikus szolgáltató. Nagyon jól éreztem magam vele, mert kedves, figyelmes, odaadó és nagyon élvezi amit csinál. Az á*ai átlagosak és anált is vállal- A szolgáltatását leginkább Krisztáéhoz tudnám. hasonlítani. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató a városban.
Köszönöm a választ!
Nina alatt Jeni-t értetted?
Így van, Uram! Ezzel most pontosan egyet értek. Meg hát azt is hozzá kell tennem, hogy Lindához akkor megyek, amikor a "félre nézegetéseim" miatt csalódok máshol, azaz az én hangulatom sem százas, és mintha hozzá "bújnék" el olyankor. Megkockáztatom, hogy a hangulatán kívül bármilyen más rizikó egyenlő a nullával, azaz nincs semmi váratlan meglepi. És ez olyan biztos plussz, amiben még soha nem csalódtam. És ezért köszönet jár Lindának. :-)
Sziasztok! Fanny-ról tudtok valamit. A Fényes udvarban dolgozik vagy a Rakivszkin. Kösz az infót.
hali
zsuzsa 31 ről tudna valaki vmi infót adni?
Tegnap volt szerencsém a VIKI 25 névre hallgató hölgynél járni akihez csak véletlenül keveredtem mert az elsődleges célom TRIXI 24 volt !!! Viki 25 nem lett rossz választás , kedves , aranyos , a képeken ő van , a lakás panel de tiszta , 1hátrány van csak nála , hogy nincs testre il.. máshova se élvezés . Amúgy popókedvelőknek ajánlott mert azt vállal !!! Nálam ajánlott kategória !!!!! A másik hölgy a nagyon nem ajánlott kategória mert már telefonon is egy unott bunkó valaki volt de a képei alapján úgy gondoltam adok neki egy esélyt hátha személyesen más lesz és csak a sok idióta telefonáló miatt ilyen . Megbeszéltünk mindent , természetesen hívoszám kijelzéssel hívtam így még arra se hivatkozhatna , hogy megszivatom ! Már az egy kicsit furcsa volt , hogy nem akart házszámot mondani csak annyit ha a környéken járok hívjam megint és akkor megmondja . Amúgy az István úton van valahol . Én beleeggyeztem és elindultam és amikor a környékre értem hívtam megint de akkor már ki volt kapcsolva a telefonja és utána egész nap !!! Köszi TRIXI aranyos vagy !! Csak ennyire megbízható !!! Üdv mindenkinek .
Mikor látogathatlak meg és milyen számon érlek el? ;-)
SEMMIT NEM VÁLTOZIK AZ OLDAL!!!MIÉRT KELL EGYMÁST MOCSKOLNI ?UNDORITÓ AMI ITT MEGY .UGY IS MINDEN VENDÉG ELTUDJA DÖNTENI H NEKI MI JÓ.MIÉRT NEM HADJÁTOK EGYMÁST DOLGOZNI?EGY VOLT DOLGOZÓS LÁNY!SZILVI79
Nem vagyok kivételezett, és semmivel sem tudok többet, mint bárki más. Csupán nem torpanok meg az első akadálynál.
Mégis kedveled? Na látod. Próbáld meg mindig a dolgok pozitív oldalát nézni!
Linda megítélése valóban eléggé vegyes. Én úgy jártam vele, hogy egy fantasztikusat hancúroztunk, nagyon jól éreztem maga vele, mert kedves, vidám és aktív volt és látszólgat élvezte is, aztán a vége előtt 5 perccel hirtelen egy hárpiává változott egy csapásra. Máig gondolhatom, hogy mi üthetett belé, de teljesen kifordult önmagából. Szóval szeszélyes a csaj rendesen, de ha jó hangulatában van, akkor nagyon élvezetes vele a szex.
Az egymásra való odafigyelés és a másik fél megértése mindig segít a célok elérésében. Mi is voltunk kezdők, valahonnan el kell indulni. És mondjuk meg őszintén, máshol sokkal nagyobb rizikóval találkozhatunk!
Biztos, hogy nem mindig alkalmazkodik, hiszen Ő is ugyanolyan ember, mint bármelyikőnk és nem egy gép. Ez benne van a pakliban.
Tisztelt vikivel37!
Belső üzenetben válaszoltunk
Így is lehet értelmezni, meg úgy is, hogy pénzesnek áll a világ. Köztük még több "túlélő" van, ami nálam jelen esetben a bunkó szinonímája.
Fogtam, Uram! De ha a más szemében valamit észreveszel, és szóvá teszed, akkor.... De nem akarom, hogy enyémnek tűnjön az utolsó (szó), inkább próbálj szerencsét más helyen, mert ahol én szoktam, ott maradt az ár, nagy örömömre.
boogie! Te valamit nagyon tudsz, nekem soha nem jött így össze. Sőt, hadd ne idézzem, mit kapok akkor, amikor nem olyan a kedve. Ezek mellett is kedvelem, mert tőle még mindig kaptam valamit, amit mástól nem.
Teljesen mindegy, hányszor voltam nála, mindig erősebben kellett rá és a hangulatára figyelmen, mint magamra. Viszont nagyon tiszta, ápolt, szép, csinos, de szerintem nem kezdőnek való, mert túl nagy a rizikó.