Black Kat és Nicol éjszaka ***moderálva***inkább két aranyos lány.***moderálva***:)
Black Kat és Nicol éjszaka ***moderálva***inkább két aranyos lány.***moderálva***:)
Hellósztok,
A fekete Írisz 30 jó fajta.
Valóban több lánnyal van együtt, bár őket nem láttam.
A képen ő van, sokkal jobbak ezek, mint a korábbi képei. Vékony, csinos, valóban 30-as, de nagyon odafigyelhet magára, mert jól néz ki. Hatalmas, gyönyörű, de természetes cickói vannak. Aranyos is, el lehet vele beszélgetni. Az akció is jó, bár én sajnos némi profizmust is éreztem benne, alig észrevehetően, de siettet, csak hogy a vendégnek jó legyen. Ha már jó, belegyorsít, hogy haladjunk, ilyesmi. A csók és a szájmunka csak közepes nálam.
Ezzel együtt nem volt rossz, ápolt, korrekt, szóval nem rossz.
Tisztelt Hexe!
Köszönjük a levelét, megkaptuk!
Tisztelttel
VidékiLány Szerkesztősége
Szia nem tüntem el v ok !!
a következő lányok valamelyikéről tud valaki infót adni?:
Black Cat Nicol
Dius21
Gina20
Judy27
Petra19
heló
azt látom, hogy Alízról írtál
Íriszről is tudsz valamit?
Üdv., volt már valaki Szabinánál? Milyen kategória?
Szép napot!
Hadd írocskáljanak. Szerinted milyen befolyással van az életünkre? SEMMILYEN. :D
Meg lehet sértődni, lehet utálni, hazugságokat beírni, egál.
A Te küldetésedet már értem, az enyém is megvan, ezt meg Te érted.
Egy valakiét viszont még mindig nem, és tudod, ki az. Segítesz? :)
Letty jó csaj, bár nem olyan lelkes de nagy szép arc, jó teste is van. Rosszat különösebben nem tudok róla mondani.
Te jóóó ég mi megy a piros oldalon ??? Kemény ez a fórumozás!! Hát Rubina kiesett! Marad Cia Mia !!! Szörnyű!
Mikor lesz már jó nő Sopronban ?????????
Basszus,ti ezt meddig akarjátok folytatni?! Másfél-két évig abba ne hagyjátok,kérlek! Öröm olvasni,izgalmas,érdekes,és ami a legjobb az egészben:ELKÉPESZTŐEN VÁLTOZATOS!
Szia! Fannyka a Rakovszkin melózik. Nagy mellek, végig francia, ***moderálva*** A ***moderálva***on megtalálod Fannyka23 néven.
***moderálva***. Most nem tudom kik vannak ott, de az élő hely.
Sőt! Én is Neked futok :)
Kedves Szerkesztőség!
Ment mail, fontos!
Üdv. Linda
Mindjárt gondoltam. :D
És bocs, hogy jóban vagyok a Szerkesztőséggel.
Nem tudod, miért, és a többiek sem. :)
Ez meg a mi dolgunk.
Én meg bunkó vagyok, ha akarom, de nem mindenkivel. :D
Annyian járnának benned, mint bennem, éhen halnál! És ez igaz.
Ami neked 30 perc játék, az nekem legalább 60 perc kőkemény masszázs. Az meg, hogy kivel meddig megyünk el, ránk tartozik.
Cicus. :D
Sok vendéget kívánok, olyanokat, akikre vágysz! Őszintén.
Szia Gróf!
De nem ám! Ez csak tájékoztatás volt az illető "hölgynek" és sleppjének. Amúgy most akartam lemenni a Metróba, de Ivánom Pesten van, holnap mennek koncertezni Erdélybe, úgyhogy most a youtube-on lógok és hallgatom.
Aztán hallgatom winampon az akusztikusát, ami teljesen más, attól sírsz, nevetsz. Az együttes pedig metál :)
Mindegy, megdumáltuk, ha hazajönnek, hív, aztán beülünk valahova sörözni, meg dumálunk egy jót.
Péntekenként meg lent van a Metróban.
Azért azt nem gondoltam, hogy tudod, kiről van szó, és ismered! :) Annál jobb!
Hova jutott ez az ország!?
Az alap-elv is megváltozott.
A szomszéd is pusztuljon a tehenével!?
Próbáljuk kicsit szeretni egymást, vagy esetleg ne gyűlölködjünk!?
Ezt csak anyósomnak írtam, véletlen sem gondoltam másra.
Köszönöm szépen a türelmet és a megértést. Szép pihentető hétvégét kívánok Mindenkinek.
Helló srácok! Eddig nem válaszolt senki! De hátha most tud válaszolni valaki! Olyan lányt tudtok amelyik a víztorony környékén dolgozik? Csak hogy ne kelljen messze menjek:)