nekem is kellene egy ilyen nő légyszives ha tudsz ilyenröl ird meg nekünk az elérhetöségét hogy mi is meglátogathasuk öt.
Gergely · Lelkes újonc · nekem is kellene egy ilyen nő légyszives ha tudsz ilyenröl ird meg nekünk az elérhetöségét hogy mi is meglátogathasuk öt.
Ezt mondatm én a többieknek is, és milyen nagy felháborodás volt beleőle. ***moderálva*** Hétköznap meg én is dolgozok, akkor nem érek rá menni.
Helló "Baba"!
Előbb kérném a jóváhagyásodat, aztán leírnám, hogy mit látok én, de elég ütős lenne most direktbe. Csak akkor, ha kéred, de nem fogom vissza magam, ha zöld utat kapok tőled. Egyébként néma csend. Ha jól emlékszem, szereted az idézeteket. Bemásolok ide kettőt.
"Az embert bizonyos körülmények között rá lehet venni arra, hogy lemondjon annak a végrehajtásáról, amit akar. De hogy hagyja előírni magának azt, amit tennie kell, vagyis hogy akarja azt, amit nem ő, hanem másvalaki tart helyesnek, erre csak úgy lehet rávenni, ha nem tekinti magát szabadnak."
„Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy.”
Maya 23-nál volt már valamelyikőtök?
Zafira kedves, vékony lány, mint a képeken. Odaadó, a franciája fantasztikus volt, legközelebb csak azt kérek, mert az erős döngetés nem esik jól neki. Menj el hozzá, amíg itt vannak, mert ilyen luxus kéjlakban még nem jártál! És mindezt korrekt árakon kapod.
Te Lacika, nem vetted észre, hogy hirdetőként regisztráltál?
pont szombaton van egy kis szabadidöm és egy lány sem tud fogadni nagyon jó:D
Szia, ha fent vagy most, gyere át chatre! A telefonszámom is tudod.
Úgy nyugodtan dumcsizhatunk.
Innem lépek lassan, de érdekel, hogy miket hallottál.
Üdv.
Köszönöm Túrista!
Ez a masszőrök élete Magyarországon, minket tartanak sokan, de NEM mindenki kurvának.
Amúgy a szöveg nagyon szép, és talán egyszer tisztelni fogják itthon is azt a tudást, amiért egy masszőr éveket tanult.
Zafiránál járt már valaki?
Te tényleg beszartál potyaleső:))))
A hosszú, semmitmondó hablatyot kezdi felváltani a magyarázkodás és az átlátszó gyanusitgatás:))
Én egy egyszerű jó értelemben vett kurvapecér vagyok aki nem csak megdugja a csajokat hanem beszélget is velük. Nagyon sok gusztustalanságodat hallottam és az itt tanusított nagyképű, nyegle magatartásod miatt írtam a fórumra.
A félelem egyértelmű jele a vádaskodásod. Kétezer bejegyzést írtam fél év alatt? :)))) A félelem elvette az eszed haver:)) Ez azt jelenti, hogy ezen a fórumon csak Te és Én irogatunk fél éve?!:))
Kérlek Gróf!!! ISMÉTLEM NAGYON KÉRLEK SOROLD FEL AZ ÖSSZES KAMUNICKEM!!!
Ezzel fogod bizonyítani hogy mekkora kamugép vagy mert a megnevezett nickek mögött álló emberek rögtön tudni fogják hogy egy szánnivaló bohóc vagy aki csak vagdalkozni képes!!!
A 3 évvel ezelőtti bulidat miért kéred rajtam számon? Akkor még azt sem tudtam, hohy van ilyen fórum.
A kapott e-mailekből tudom, hogy ott is voltak akik lestriggóztak!! Vajon miért?????
Mindent összevetve megértem, hogy fosol. Vegyél vissza az arcból, ne játszd meg a kiskirályt és ne zsarold a lányokat.
És a legfontosabb! Próbálj olyan lányokkal is kezdeni akik nem kérnek pénzt az aktusért.
Nehéz lesz haver mert az olyan csajokat nem lehet zsarolni rossz beszámolóval meg kétes hirdetés "matricával":)))))
U.I.: Várom a kamunickjeim felsorolását!!!!!!!!!!!!!! Mindenki okulására!!!!!!!!!!!!
Helló
Nem kaptam semmit. Inkább priviben értekezzünk, pár érdekes dolgot hallottam...
qcpassed @ gmail . hu
Ha nem sikerül, akkor máshogy értekezünk.
Üdv
Ezt a kis írást a masszázs blogon találtam. Nagyon Szórakoztató!!!!
HUMOR!
Egy masszőr szolgáltató írta: Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok:
Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted. A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést vállalok, ami NEM kölcsönös. Ha igényled, természetesen szívesen csevegek Veled, egymás kölcsönös tiszteletben tartás mellett. Viszont ha inkább csendre vágysz, akkor hallgatok. Ennyi. Csók, aktus, prosztatamasszázs, örök szerelem nálam nincs a listán.
Másnál lehet alkudozni? Akkor oda kell menni!
Kérlek ne akarj nekem jót. Kedves vagy, de nálam a masszázs RÓLAD szól. Hidd el,nekem az a jó, ha neked jó. Ebből élek.
Kérlek ne próbáld megfűszerezni a napom, és valami feledhetetlent nyújtani. Te veszed igénybe az én szolgáltatásomat és nem fordítva..
Ha étterembe mész, akkor sem kéredzkedsz be a konyhába, hogy valami finomat főzz a szakácsnak.
Biztos virtuóz vagy a nyelveddel, de, kössz, kihagyom. Igen, én is szeretem a jót, de azzal és akkor, akivel és amikor megkívánom.
Evés nélkül minden állat éhen halna,de a libáknak még sem olyan nagyon kellemes, amikor megtömik őket.
Elhiszem, hogy mindig betartod az ígéreteidet és nem fogsz ujjazni, de aztán mégis tízből nyolcan bepróbálkoznak, mert, hogy úgy nekem még jobb lesz.
Hát, a hetekig tartó, csípős, égető érzés, és a nyögve-nyelő pisilés nekem nem olyan nagyon jó.
Hogy csak egy kurva lennék, aki affektál?
Ha Te ennek látsz, attól még nem biztos, hogy Neked jobb lesz.
Hidd el, nem vagyok büszke, hogy ebből élek, jobb szeretnék mondjuk TB-igazgatónő lenni többmilliós fizetéssel és céges Audival, de így alakult az életem.
Hogy akkor ennyit is érek? Biztos van ebben önrész, nem tagadom. De most őszintén, ha Te Stephen Hawking értelmi intelligenciájával, Vekerdi Tamás érzelmi intelligenciájával és Brad Pitt testi adottságaival lennél megáldva, akkor egyáltalán felkerestél-e volna?
Szolgáltatói Üdvözlettel:
(és itt egy teljes, a szerkesztőségben ismeretlen név állt)
Néhány dologgal egyet értek, pld. lányokhoz való hozzállás, DE: az életkor nem érdem, az jön ...sajnos..MEG: egy beszámolód volt? írod.., neved mellett meg 17 hozzászólás díszlik, akkor??? TÉVEDÉS: a kurvapecér és strici nem ugyan az. A kuvapecér veszi igényben a könnyüvérű lányok szolgáltatását, és nem ő futtat!! VÉGÜL és NYOMATÉKKAL: Pécsett sok kedves, szép és odadaó lány van!!!sorolhatnám, de messziről jött embernek minek, hiszen a pest az pest, csupa kisbetüvel....Pécset meg szeretjük, a lányokkal együtt, persze csak aki megérdemli!!!!
sziasztok!Ma szeretnék egy csinos lányt meglátogatni,kit tudnátok ajánlani?Segitségeteket előre is köszi
Még valami. Üdvözlöm a tesódat, remélem olvassa.
Írtam, de a gmail.com-ra, szerintem elírtad. Nem hu.
QCp! Szól az Arch Enemy. :)
Te hol vagy? Tán nem alszol?
A mosolyt félreértetted.
Tudom a számod is, nekem semmi bajom veled, hidd el.
Gróf meg szórakoztat. Ezért a mosoly.
Gyere át csevegésbe, ha gondolod.
Bush nem biztos, hogy feljön.
Puszi, jó éjt!
Húúú bizony! XD
De már nem érdekel. Én normálisan éltem végég az életem, felneveltem a srácot becsülettel.
Ez a szarság csak 4 éve tart, ebből már kijövünk, fiam programozik ezerrel, nagy robbanás lesz.
Aztán elfelejtem az egészet, keresünk valami nyugis helyet, és élünk boldogan
Pasit már nem akarok, majd jönnek az unokák :)