Olyan lányt keresek aki gumi nélkül szeret szexelni! Várom jelentkezéseteket.
Olyan lányt keresek aki gumi nélkül szeret szexelni! Várom jelentkezéseteket.
Mit nem értel??Masszás vagy masszázs,,, prosti vagy okleveles??? és mi a különbség?? Ugyan!!!nevet adunk a gyererekenek,,,, ....
szia. Hajni. köszi a figyelmeztetésed, remélem nem futok bele. kül is nem nagyon szoktam ismeretlen számot felvenni. mégegyszer Köszike.
Hello Szerintem Kedves Aranyos Cica! Nekem Nagyon Jó Volt Egy Élmény!
Ez A Véleményem Szandráról!
Szia Harlee...
Tudod ki mint vet ugy arattt?))Érted!!
Ismét csapdába ejtettek, illetve szaladtál...
Nyugodt, békés, emlékezős ünnepet kívánok Mindenkinek.
Kuksi!!---a ***moderálva***.net apróban hírdeti magát Eszmi-siklósra--tel szám:-70-676-***moderálva***
roli75
nem tudom mire jó ez a rossz indulatu megjegyzés a szemembe mondanád...
egyébként nincs igazad sok hazudságot írtál aki volt nálam az tudja nem így van!
Sziasztok.Gréta nem fogad bárkit.Ápoltság,tisztaság elsődleges dolod nála,és csak MAGYAR,idősebb úrakat fogad.Nehéz hozzá bejutni,mert az egézségügyben dolgozik,mint ápolónő,ezt az egészet csak kiegészitésképpan csinálja.Aki megszerenté látogatni hívja 06 305***moderálva*** számot.Nem mindig elérhető.
Pedig tényleg hasonlít...
De teszteld le, aztán oszd meg velünk!:)
Egy kőrkérdés! Tudtok valakit Siklós-Harkány környékén? Nem kell, hogy szolgáltató legyen, csak lehessen járni hozzá rendszeresen. Köszi
Én még akkor voltan nála amikor Lara volt a neve. Csúcs, bújós cica, tenyérbe illeszkedő popóval, és cicikkel.
Vesztenél vele, ha nem mész.
Fütyülős · Őstag · Nem értem hogy az "extra" szót minek kell moderálni, ill. az utca neveket.
Segít azokon akik nem akarnak belefutni egy lehúzásba!!!
A szolgáltatóban mi a moderálandó? Nem nagyon értem.
Valaki felhomályosítana!
zandras · Tag · Viszont ha az 1.-4. képen ö van szerintem jobb mint Kata, csak azt nem értem miért nem rak fel fehérnemüs képet....... fél hogy felismerik????
zandras · Tag · Nem!!! Ellenöriztem, egyszer már hibáztam Ramónával kapcsolatban...... nem gyöztem bocsánatot kérni D:
Nehogy azt hidd, hogy ezt csak te vágtad le!:) De semmi baj, nézze csak hülyének továbbra is az embereket, ha ebben az illúzióban ringatja magát, ám tegye!:)
De azért csendben megjegyezném, hogy ezzel nem magának, hanem Enemynek csinált reklámot...
Biztos ingázik!:DDD
Szia!!---Nyugodtan mehetsz nagyon super---mindent lehet vele,habár a popsit azt nem tudom hogy engedi e /régebben nem volt benne!!/
Sziasztok.
Valaki Helláról tudna adni valami információt
Előre is kösz
Vaki · Újonc · Stefany: lehet hogy a net csodája, de találtam számot hozzá.