Sziasztok!
Sehítséget kérnék!Tudtok olyan lányt ajánlani aki kedves aranyos, figyelmes kis popsija van és szűk puncival rendelkezik?
Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Sehítséget kérnék!Tudtok olyan lányt ajánlani aki kedves aranyos, figyelmes kis popsija van és szűk puncival rendelkezik?
Válaszokat előre is köszönöm!
Tényleg. felfedeztétek az új dizájnt?
Gratula a programozóknak! :)
Korábban valaki kérdezett Niki30-ról
Hát én csak jót tudok mondani.Megbeszélt időpontban csinos ,kedves hölgy fogadott.Telefonon egyeztetetteket zuhanyozás előtt még átbeszéltük,teljesen korrekt.Mire lezuhanyoztam gyertyafényes hangulatot varázsolt a szobába.Nagyon finom érzéki kellemes szexben volt részem.Figyelmes, semmi monotonság valóban élvezi amit csinál.Én biztos visszajáró partnere leszek.Nem nézi menetközben az időt ***moderálva***.Én csak pozitivat tudok mondani,Tudom ajánlani aki figyelemre kedvességre vágyik.Csak az a baj hogy ritkán elérhető mert csak délutánonként van.
Kedves pircsi, a humorod még neked is megvan. :)
Szia Gróf!
Az eleje jó, de ha a fiamnál is be akarsz vágódni, akkor Metal Blade szerződést hozz! :)
Szendvicset még kaphatsz, én egy jó pörkűttről álmodom, nokedlival, meg uborkával.
A vége is stimmel. :)
Szia Bush, szívem csücske! :)
Geróf miatt ne érezd rosszul magad.
Igen, a humorom még megvan, azt ott vége is.
Igen, én vagyok a te lelki társad, gyere Veszprémbe, és ölelj meg.
Azt a sok hüjét bóknak vettem. Az is. XD
Welcome! Nem vesztettem el a fejem, csak a szokottnál keményebben, vagy inkább konkrétabban fogalmaztam. Mindig megpróbálok a helyzetnek megfelelően fogalmazni, mikor árnyaltabban, és mikor kevésbé finoman. Viszont te azon emberek kis csoportjába tartozol, akiknek nem kell "anyázniuk" ahhoz, hogy a másikból a legrosszabbat hozzák ki, elég, ha csak bárgyún vigyorognak, okoskodnak, osztják az észt. Ők azok, akiknek sokat kell tanulniuk ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire buták... Gondolom, hogy most ezt (is) cáfolni fogod, bár itt lenne az esélyed, hogy megmutasd, hogy legnagyobb vagy a legkisebbek között, és igazat adsz nekem. Vagy sansztalan? XD Remélem, most nem vesztettem el a fejem :-)))
Más: azt az ominózus levelet én is olvastam. Szerintem azt már lemeccselted anno Mole-lal, természetesen nekem is megfordultak ezek a gondolatok a fejemben, és magamban én is egy következtetésre jutottam...
Kató: én azért szebben végeztem, anyukámat sikerült kihagyni a végjátékból XD
Levelek: már rég nem vagy levéltéma, a "futottak még" kategóriában vagy megtalálható. Az meg, hogy akikkel leveleztem, azok ***moderálva***-e vagy sem, azt nem tudom, bár semmi sem utalt arra.
Úgyhogy most szerintem tényleg vizet ittam...
Lilla 42 vagyok . Az amit írt rólam Lackó sértés és rágalom , ez csak egy lejáratás.Vagy esetleg konkurencia .
Nagyon sok vendégem hívott fel teljesen érthetően , akik semmiféle betegséget nem kaptak el tőlem .
és értetlenül állnak a dolog előtt . Valakinek szúrja a szemét hogy vagyok , és úgy gondolom ez nagyon
ocsmány dolog így írogatni , állj elém és úgy mondd el mi a problémád . Részemről ennyi . Természetesen tudom igazolni
hogy semmiféle betegségem nincs ilyen téren .
Kedves Fórumozók!
Kérjük hozzászólásaikat a megfelelő helyre írják!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
Köszönöm,de,tőlem mindenki elégedetten távozik és sok visszajáró vendégem van és természetesen mi ill legalánbbis én szűröm a kellemetlen vendégeket,hozzám még ausztriából is átjárnak
Egyébként egyetértek veled abban,hogy a kép nem mindíg felel meg a valóságnak,mindíg megpróbálom a maximumot kihozni a helyzetből,tehát mindent beleadok,nem lélektelenül hanem rád és az igényeidre hangolódok.
Én voltam Maricánál! Sztem nagyon jo a franciája, és a szex is nagyon jo vele! Mayánál járt vki? Vélemény? Köszi!
Okos!!:):)
Nem sok infót találtam az alábbi lányokról, pedig érdekelne:
Jessika(20), nicol(20), Sára(21), Orália(21), Shery és Hanna(22), Amira(23), Iza és Kinga(23), Trixi(24)
Ha van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában!
Sziasztok!
Eracicáéknál járt már valaki?Tapasztalat?Némi infót ha tudtok megköszönöm!
VAlaki járt már szhelyen Szuzinál??? Véleményeket várok róla és még Aliciáról is !!
Köszönöm a rövid leírást és az infót, annyira bejön a hölgy (Vivien), hogy hajlandó vagyok kompromisszumikat kötni :)
:D
Poén ez a nickelodeon
:D
ami az előbb lemaradt: előre is köszi !
szia tudnál küldeni egy email címet a hajo7@citromail.hu címre, az előbbi témával kapcsolatosan.
lehet, hogy én is jártam nálla ?
Üdv mindenkinek.
Egy kis infót szeretnék kérni Kata 39 - ről, mert képei alapján csinos a hölgy,
de egyáltalán nem találtam róla beszámolt, előre is köszi.