Le a kalappal Hexe, tökös csaj vagy!
Le a kalappal Hexe, tökös csaj vagy!
én nem éreztem lehuzosnak csak más forumon érezte valaki igy!!!!:)köszi puszi
Én amikor Virág(18)-nál jártam, natúr fr@ncia befejezést kértem. Megkért, hogy ha érzem, hogy jön az örökítőanyag, szóljak, mert szájba nem szeretné, de arcra mehet. Így is lett, a végén az ezredessel szétkente az arcán. Azt nem tudom, hogy ő élvezte-e, de azt tudom, hogy én igen.
Sziasztok Nansiról tudtok valamit?
Ennek a mondatnak amit idéztél, van eleje is. Gumi nélkül? ezt bárki mondhatja stb.
Itt a valóságtartalomra gondoltam , es nem a beszámolok mennyiségére.
Egy dolgot nem értek hogy miert kételkedtél abban hogy most mi van?
Es hogy ez miert, miben zavar vagy érint téged? Miért nem mindegy?
Én nem éreztem jól magam.Lehuzosak.Ennyi
degye75 · Lelkes újonc · Hy. Lovag77 kire gondolsz pontosan?
Sziasztok! :)
Egy kis vidámító fehérvárnak (linket kimoderál)
youtube Győzike polgármester ...
Ha a rőtszakállú (az az én istenem) nem szívat, jövő héttől Hexe is Fehérváron boldogítja népet.
Szeretlek Fehérvár! :)
Hát ez a Tifany lány elég vaskosan számol---félóra gumi nélküli francia+szex gumival 90000---!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
Tomas · Újonc · Sziasztok! Miát tervezem meglátogatni,nagyon jók a képei,de nem akarok csalódni. Volt már nála valaki,vagy tud valami infót róla?
Rocco gumi nélkül? ezt bárki mondhatja, nem nehéz nick névvel bármilyen beszámolot írni.
Igazán nem voltam higénikus? Es ennek ellenére maradtál és megvoltam neked?
Volt gusztusod bármire egy koszos nővel? Érdekes .
Hogy ki mit miért hagy abba azt nem tudhatod, több oka lehet. Akár egészségügyi és Nem arra
gondolok amit írtál, akár személyes is. De te rágalmazol , mert ez annak minősül annak
ellenére hogy odairtad hogy csak feltételezés. De jóindulatu vagy...
Rocco a fél megyének megvoltam? Tévedsz ! Nem a fél megyének, hanem a fél országnak.
Igaz hogy délutánig dolgoztam a munkahelyemen, amikor túlóra volt tovább is, de ügyes
kislány vagyok, es szavaiddal élve üztem az ipart rendesen.
xx82xx Hol az a több hely ahol hirdetésem volt? Amit valóban én adtam fel, vagy valaki a
megbízásomból . Akkor még net közelben sem voltam, ha figyeltél volna Hexe megirta hogy
azt sem én adtam fel.
xx82xx Honnan tudod hogy most valóban masszirozok-e?
Ide látsz? Vagy része vagy az életemnek, a minden napjaimnak?
Utólag mindent meg lehet magyarázni! :)
A chillit imádom nagyon! :)
Mindig-minden egyes szám első személyben íródik? :)
Igazán nincs mit! Hát figyu ha te lehuzásnak érezted akkor legközelebb alkudozhatunk az ***moderálva***felölem.. :)))! Amugy igen teljes mértékbe megérte hozzád menni ! Mindenféle szempontból..... ! De am mindent félre téve imádni való voltál az ágyban és a beszélgetésben is.... :) Thank you veri a macskát béby :PP
Nincs azzal semmi gond :-) nekem jöhet az olyan :-)